13 mai 2012

Trepăduşul stelist şi plodul cocalar au bântuit mormântul lui OBLEMENCO

Dacă inima sa n-ar fi cedat într-o blestemată zi de 1 septembrie, undeva în Maroc, departe de Craiova marii iubiri şi de Corabia natală, legendarul atacant al Ştiinţei ar fi împlinit azi 67 de ani. De simbolul Oblemenco încearcă din păcate să profite, la ani de la dispariţia sa fizică, toţi nemernicii care nu ai nimic în comun cu Universitatea Craiova şi care au reuşit să calce-n picioare spiritul alb-albastru pe care “Tunarul” l-a lăsat moştenire craiovenilor.

“O delegaţie a FC Universitatea Craiova, formată din Vlad Roşca şi Adrian Mititelu junior, a depus o coroană de flori la mormânt”, aşa sună fraza din fiţuica falimentară care încearcă să ne arate cu ce oameni ataşaţi de istoria Ştiinţei avem de-a face în fostul bordel “Niuiorc”, de vizavi de Minerva.

Câtă impostură şi câtă perversitate...

Stelistul spurcat care îi spală chiloţii booveanului pentru o cazare şi o felie de salam şi plodul cocalar căruia Mărin plănuieşte să-i lase moştenire peste decenii pe FC Booveni s-au dus la mormântul Tunarului Oblemenco.

Evident, cele două gunoaie au fost însoţite de sluga Toni Şorici, şoferul analfabet de la Troaca (despre care cei care-l cunosc spun că venea prima oară în Craiova pentru a vinde brânză prin pieţe). Şocâtele care acum îl linge-n cur pe ospătar pentru o ştire care să-i mai aducă 10 lei de pe la publicaţiile unde e corespondent, considerându-se un expert în arta manipulării, a fost “coregraful” teatrului stelisto-cocalar de la cimitir.

“Misiunea Ungureni”, altădată în apanajul lui Geolgău sau Beldeanu (singurele îndatoriri reale ale respectivilor “profesionişti” în afara datului de declaraţii de bine), a rămas acum în sarcina stelistului moldovean Roşcaca şi a urmaşului la tron, plodul Aditză care a ţinut să-şi afişeze din nou freza tip cuibar în cap”, un “must” în ultima vreme pentru toţi cocalarii mioritici.
 

5 comentarii:

  1. :))))))))) taranusul adita a progresat : a trecut de la manele se Smiley

    RăspundețiȘtergere
  2. stelistu asta imputit nu are nici o rusine vad

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fata are ala cu ouale in cap..................dal in plm ca e mortal ))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. sorica moare de foame s-a bagat pe la cazionu sef de sala la alea cu bingo :))

    RăspundețiȘtergere
  5. stati linistiti ca vor disparea in negura istoriei acesti neica nimeni

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...