10 mai 2012

După şoul lui Falcao, urmează circul lui Mărinao

Sfios din fire, preşedintele Ajică a făcut zilele trecute un pas în spate şi a lăsat Europa League să-şi consume ultimul act. Domnul Minciunelu, un adevărat patriot şi om de bine, nu a vrut să păteze renumele ţării şi a amânat circul până după finala de la bucureşti.

Cam mult timp a trecut de când alienatul de la Niuiorc n-a mai fost în prin-plan. A mai avut o tentativă de a apărea când în emisiunea porcului de la Digi a anunţat o conferinţă de presă-bombă, fără să realizeze că lumea era liberă de 1 mai şi că nici măcar “ziariştii” care erau programaţi a fi spectatori la circul său nu lucrau. A anulat apoi reprezentaţia, anunţul său “incendiar” pierzându-se în tăcere.

Mărin vrea să revină însă acum în forţă şi pentru asta are nevoie ca de aer de câţiva Şorici, Stănceşti sau Petrişori Albi care joacă la păcănele şi “fură becuri”...

Avem deci o săptămână cu de toate, de la Radamel Falcao la Ajică Mărinao.


Mărin Minciunelu:

“Lucrurile sînt grave. Cînd vă spun că aduc probe, voi aduce probe letale, mortale. Ca să nu fiu considerat de rea credinţă, am ales să fac dezvăluirile joi, după marele eveniment de miercurea viitoare, finala Europa League. Dacă nu era finala, erau pulverizaţi pînă acum!

M-am gândit mai bine este un eveniment destul de important în Romania şi nu am vrut să încadrez aceste dezvăluiri înainte de meci, vin mulţi suporteri din Spania şi din alte ţări şi ar fi o ţiganeală să mă apuc să provoc scandal acum. Lucrurile sunt foarte grave, presa o să explodeze…

Tot sistemul de licenţiere din România e lovit de nulitate absolută din momentul în care s-a înfiinţat. Nu voi vorbi joi doar pe tema licenţierii, am şase-şapte teme. Este exact ca procesul Holocaustului, aceşti oameni au comis atrocităţi. Mircea Sandu cu încă doi s-au gîndit ei să facă o Federaţie, aşa, fără să aibă nici o legătură din punct de vedere juridic. Sînt două Ligi, sînt două Federaţii, o să vă vină rău, o să vedeţi! E cel mai bine organizat grup infracţional din România, sînt sute de complici. Nu poate să-i mai scape nimic.”



Traducerea CRAIOVASPORT:

“Lucrurile sînt grave rău de tot, am probe zdrobitoare că speţa este de bună credinţă şi e o chestiune de fond. Cân’ vă spun că aduc probe, aduc, nu mă-ncurc… Deci veţ’ vedea că ei va încerca să invoce fel şi fel de nebunii, gaşica lu’ Sandu Mircea, da’ nu le merge lor cu mine!

Deci dacă nu ierea finala, mă-nfigeam în gâtu’ lor şi-i terminam, îi pulverizam, nu mai rămânea nici căcatu’ din iei!
Cancelare, ţâne-mă că rup lanţu’!

Deci vă rog să mă credeţ, e cel mai bine organizat grup infracţional din România, sânt sute şi sute de complici, e ca o reţa mafioată aşea! Da’ io sînt aşea, ca Corado Catanii, îi pun pe toţ cu botu’ pe labe!
Deci dacă aţ’ văzut şi copiii ăia de a intrat asară pe teren... vă rog să mă credeţ că cân’ i-am văzut cu maieurile ălea cu “geastis for Craiova” m-a impresionat pănă la lăcrimi... iei însuşi îm’ dă forţă să mă lupt cu dujmanii de mă blochează...


Deci io din patriotizm şi din respect pentru domnu’ Randament Falcao am amânat până joi dupe finală dezvăluirile mele bombă, ca s-arăt la toată Europa cât sânt io de mărinimos. Deci nu mai vă va venii să credeţ cân’ veţ auzî noile mele aberaţii.

Deci o sa desfiinţez tot fodbalu’ din România, o să să oprească toate competiţiile, o să să anuleze toate trofeele din ultimii 20 de ani şi o să să rejoace ultimile şeapte-opt canpionate, io şi cancelaru’ Roşcaca lucrăm dejea la un nou calendar comprimat ca să rejiucăm şi canpionatele ăştea în paralel cu canpionatu’ de la anu’… Noua conducere revoluţionară care va veni la Ferefeu va trebui să accepte această soluţie, ca să nu le cer daune un million de miliarde de catralioane de ieuro…


Şi vă rog să mă credeţ că ăsta nu e decât începutu’! Următoru’ pas e să desfiinţez Fifa şi Uiefa, veţ vedea că voi aduce probe zdrobitoare că sunt complici la atrocităţîle de mă blochează de ani de zile! O să vă vină rău, să aveţ pastile la-ndemână că-i pulverizăz, vă spun ieu!

Sclavu’ Toni Şorici a anunţat toţ limbricii ăia de a semnat iei lista aia că nu mai vine ei la mine la conferinţe, cân’ l-am pus pe Calu să-l bată pe Groşereanu. Am încredere că ăştea n-are coloană vertenbrală, o să vină ca câinele la măcelărie la circu’ meu de îm’ place să îl numesc io conferinţă de presă.

Deci veţ vedea că fac şou de şou, nu mai suport ca să nu apar niciunde atâta timp! Deci dacă nu aşi fi fost io aşea cu fodbalu’, cine mai m-ar fi băgat pe mine în samă? Făceam io conferinţă pe tema brutăriei, vă interesa pe vreounu’ aşea ceva? Aşea, dacă mă pricep la fodbal şi am şi iechipă dau interviuri şi mă sună ăştea de la televizor, să moară dujmanii de ciudă şi s-o impresionez pe Alinutza de emoţii, ca s-o cuceresc!”

“Îu, cuceritorule…!”, suspină Alinutza, tolănită pe canapeaua lipicioasă.

“Taci fă, că te-auz la televizor şi mă discretitezi!”, se răsti Mărin în şoaptă, nervos că suspinul Alinutzei s-a auzit pe post.



21 de comentarii:

  1. ajicaaa iar aparusi ba salbaticule...vinde baaaaa si lasa-neeee sa nu iti mai auzim vocea aia de canibal...mars marineeee

    RăspundețiȘtergere
  2. lupul-cel-rau10 mai, 2012

    Deci, sânteţ neşte total inadecvaţ!

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca marin amana marile dezvaluiri cred ca citi ce scrisarati aici si ii fu si lui naspa de cum il batjocoriti :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aia 2 care au intrat pe teren aseara habar nu au de capul lor,///
    Serif si Ciobanu,2 puberti pe care ii bate Blondu pe crestet si ii lasa sa vina cu el la discoteca sa vada toti ce jmecheri e ei,ca umbla cu interlopii,/////

    RăspundețiȘtergere
  5. hai ca poate reafiliaza astia pe fc booveni sa inceapa iar circu

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti nemaipomeniti, de cand asteptam un nou articol...

    RăspundețiȘtergere
  7. ultras200411 mai, 2012

    1 SHERIF nu serif
    2 RESPECT LOR ca au facut ceva..tu ce ai facut?ai stat la TV si te-ai uitat cu mana la pula la meci!!! frumos,felicitari ai realizat multe tu pt aceasta echipa...sunt mandru de tine de oameni ca tine avem nevoie.
    NU MAI MORI ODATA?
    MUIE FAMILIA MITITELU
    STIINTA NU MOARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. :-)))) a mai tinut marin conferinta?

    RăspundețiȘtergere
  9. ultras 2004 esti penibil12 mai, 2012

    ce pula mea au facut ma?
    ciobanu e ala care era in preajma lu blondu si gavrilut cand le lua toni sorica interviuri trimis de mititelu sa ii filmeze in timp ce il injurau pe piturca ca "ne furase jucatorii" gaman si barboianu?
    asta dupa ce se intalnisera cu piturca pe la restaurantu roma, golden house si pe la bucuresti si se rugau de el sa ne scape prin orice mijloace de mititelu?
    pentru mine nu au facut nimic penibilii astia,decat au mai gasit o modalitate sa se dea mari ultrasi.e vai de mama lor nu stiu nimic despre echipa asta dar au ajuns pe langa tiganii aia care conduc galeria ca sunt buni de masa de manevra.
    imi e sila de voi "fanaticilor" cu factiuni organizate de la sud care nu ati facut un miting timp de un an si ati vrut sa stricati si mitingul sezione,dar acum faceti actiuni din astea ridicole in interesul booveanului.
    il injuri pe mititelu,dar CAND O SA FACETI O MARE MANIFESTATIE IMPOTRIVA brutarului? sau nu va lasa blondu?

    RăspundețiȘtergere
  10. mititelu + peluza sud = love

    RăspundețiȘtergere
  11. ultras200412 mai, 2012

    dar tu ce pula mea ai facut,sezione ce pula mea a facut???cand a facut a facut in mai si dupa ce au mai facut?
    la mitingu din Bucuresti si Craiova sa strigat impotriva brutarului si pt cunostinta ta ULTRAS nu a fost niciodata pro mititelu..ULTRAS face ce vrea nu depinde de Blondu...
    nu stiu cati ani ai dar esti frustrat si suferi mult!!!
    pacat ca nu faci si tu ceva si stai doar in fata pc-ului si iti dai cu parerea mare pacat ca iubim aceeasi echipa dar frustrarile sunt prea mari pt uni!!
    MUIE FAMILIA MITIRELU
    STIINTA NU MOARE

    RăspundețiȘtergere
  12. respect baetilor de la ULTAS!

    RăspundețiȘtergere
  13. un lucru este sigur... mititelul nu va mai detine dupa alegeri Universitatea Craiova... sa inceapa RENASTEREA zic.

    RăspundețiȘtergere
  14. ultras 2004 esti penibil13 mai, 2012

    grupul vostru care pateaza cuvantul ultras nu e pro nimic,pentru ca va schimbati parerea de la o zi la ala dupa cum va da blondu ordin.ce cautati cu toni sorica pe la interviuri vandutilor,va prefaceti ca nu stiti ca ala e omu lu mititelu care nu face nimic nici o stire fara sa fie de acord sau sa il puna brutaru?
    cine a vandut inregistrarile lu mititelu?
    sunteti doar o masa de manevra nimic mai mult.stai linistit nu va ia nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere
  15. muicelu o sustine pe olguta ca ia promis aia ca ii da bani din banii publici..........sper sa piarda ca toti pe car eia sustinut mititelu pana acum!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. @ultras2004

    adica vrei sa spui ca peluza sud nu a luat bani de la mititelu ? ca blondu si postasu nu sunt sclavii lui? ca nu bateau alti craioveni daca nu erau de acord cu ei si erau independenti?

    muie voua vandutilor!

    RăspundețiȘtergere
  17. ultras200413 mai, 2012

    se vede frustrare voastra...apropo vine charlie si nu o sa mai stati pe acolo..nu vorbesc in numele lu blondu,postasu,peluza sud. niciun membru al brigazi ULTRAS nu a luat bani de la mititelu noi lam injurat cand erea piturca la echipa..dar de NORDU nu stie sau b26.ala care zice ca e penibil ULTRAS stiu cine e sau am o vaga idee.acesta este ultimu mesaj pe care il las nu obijnuiesc sa las comentari:)si tare as vrea sa nu ajungem si noi ca,caini..asta pt cei car cunosc
    ULTRAS 2004 MEREU IN PRIMA LINIE
    MUIE FAMILIA MITITELU
    STIINTA NU MOARE

    RăspundețiȘtergere
  18. Oblemenco13 mai, 2012

    Nu va mai injurati intre voi mai bine luptati cu mititelu ca el e dusmanul cel mai mare al suporterilor si al istoriei echipei noastre!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. ba ultras 2004 tu nu existi!
    exista mititelu,rosca,blondu,gavriluta,inregistrarile,banii......... tu nu existi!esti un catel ca multi de la sud.

    RăspundețiȘtergere
  20. se stie foarte bine cine s-a vandut si cine nu..
    respect catorva baieti din sezione in frunte cu virgi. In schimb, in sud au ramas doar 2 brigazi, ambele cu membrii infimi ca numar...dezbinati si infometati dupa bani,...

    TRIST!

    RăspundețiȘtergere
  21. ba nu va mai injurati ba intre voi si faceti ceva in pula mea

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...