28 mar. 2012

Unii dintre noi

La mitingul de la bucureşti, în afara deznodământului în coadă de... pulan de gabor, lui Minciunelu nu i-au priit nici câteva mesaje transmise în scris de unii dintre fani, ca să poată fi imortalizate.
Aşa cum am mai spus, Mărin nu se poate bucura în aceste zile că manifestanţii pe care spera să-i controleze au reuşit să şifoneze prea rău imaginea pretinşilor săi duşmani, Mitică şi Mircică, altfel nişte nemernici ca şi el (cu primul având şi o relaţie îndelungată şi strânsă de colaborare).

Cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, boschetarul boovean a fost deranjat la culme de unul dintre afişele prezente ieri în piaţă. Nu o spunem pentru că desenul reproducea logo-ul "Minciunelu" creat de CRAIOVASPORT (deşi evident că ne bucură simpatia fanilor pentru acest blog), ci pentru că ştim că ospătarului i s-a urcat sângele-n cap când a văzut imaginea.



Neavenitul şi inadecvatul care a afişat pânza ce-l identitifica pe GROPARUL CRAIOVEI a fost arestat de miliţienii prezenţi în piaţă.




O altă pancartă, la fel de deranjantă pentru ospătar. Purtătorul ei e Julius Constantinescu.

Te salutăm, Julius, ocazie cu care îţi şi mulţumim pentru mai vechile mesaje de apreciere lăsate pe CRAIOVASPORT!











PS. Ne bucurăm că au fost şi oameni care, în felul lor, i-au transmis booveanului ceea ce şi CRAIOVASPORT i-a transmis de mulţi ani:
NE-AM SĂTURAT DE TINE, ospătare, NU SUNTEM PROŞTI ŞI NICI ORBI !
NU TE MAI VREM ÎN VIAŢA NOASTRĂ !!!

4 comentarii:

  1. deci domne julius asta e un golan trimis de dujmanii mei victor piturca si mitica dragomir care vor raul craiovei...deci domnu samuila va dau cuvantu meu de onoare ca acesti derbedei au fost platiti de piturca sa ma injure pe mine.....MITITELU MUIE MITITELU....respect Julius

    RăspundețiȘtergere
  2. julius de la daily cotcodac e suporter infocat al stiintei.pacat ca e printre putinii care inteleg adevarata drama a echipei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. si mai sunt alti oameni de buna credinta nu e doar blondu si aia ai lui.da nu are nimeni ca sa ii faca ca ii bate daca comenteaza careva si le e frica.

    RăspundețiȘtergere
  4. CAT PAOTE SA FIE DE CRETIN MITITELU - IL DADU SI PE BLONDU IN PRIMIRE :::: Adrian Mititelu a comentat noua iniţiativă a suporterilor de a ieşi în stradă: „N-am fost invitat şi nu-i nici o problemă. Într-un fel îi înţeleg pe ultraşi, au avut mereu ceva cu patronii. Cât despre faptul că vor veni şi foste glorii, eu cred că se duc pentru Craiova aia pe care dacă ar putea să o conducă ei, nu pentru Universitatea cu Mititelu patron. Am vorbit cu Gabi Blondu, şeful galeriei, şi mi-a spus că nu mă vor contesta pe mine, ci doar vor milita pentru Universitatea Craiova, deci îmi convine acest miting”.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...