21 mar. 2012

Sezione NU merge la mitingul "sponsorizat" de Mărin

Asociaţia Suporterilor Olteni şi Sezione Ultra, grupul ultras din Peluza Nord, anunţă că nu vor participa la mitingul politic sponsorizat de oamenii politici din Craiova şi de groparul Universităţii Craiova, mititelu marin adrian. Ne dorim, mai presus de orice interese, un fotbal liber şi curat în România şi DREPTATE pentru Universitatea Craiova. Am decis să susţinem iniţiativele şi manifestările organizate de suporterii curaţi, fără interese ascunse, pentru renaştera Universităţii Craiova şi implicit a fotbalului craiovean. De asemenea, declarăm că susţinem necondiţionat demersurile Asociaţiei Suporterilor Români, pentru eliberarea fotbalului românesc de sub jugul celor 2 dictatori puşcăriabili sandu mircea şi dragomir dumitru.
Craiova doar pentru Universitatea! Universitatea doar în Craiova!

Acesta este comunicatul celor de la Sezione, care vorbesc despre un miting organizat din umbră şi "sponsorizat" de ospătarul care a distrus simbolul fotbalistic al Olteniei. Membrii Sezione NU vor lua aşadar parte la acţiunea care a născut atâtea întrebări la care liderii suporterilor nu au răspuns niciodată.

Vom mai vorbi în zilele următoare despre mitingul care pare să-i fie atât de drag viermelui diabolic de la Niuiorc.





15 comentarii:

  1. dac baieti de la sezione nu merg nu mergem nici noi chiar daca suntem de la sud....aveti dreptate am fost eu la intrunire si se injurau intre iei care a inregistrat care nu ..se cearta pe bani...acolo//e problema ...miti la containar ...la gunoi...ce e mai greu e ca sclavu ne a distrus si pe noicare suferim///luptam

    RăspundețiȘtergere
  2. dam de toate dam in iei ca asa merita si iei au dat in noikkk

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot mai mult respect pentru baietii astia.

    RăspundețiȘtergere
  4. cinste lor. drumul corect si fara compromisuri e greu de urmat insa baietii de la Sezione demonstreaza ca sunt capabili sa calce pe el. sunt sigur ca or sa fie injurati si blamati pt decizia lor de catre gloata stupida. cinste celor putini (chiar foarte putini) care inca mai inteleg ce inseamna Universitatea Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  5. raspunsul unui membru sezione de pe forumul craiova maxima22 martie, 2012

    ma baieti hai sa va zic varianta scurta:
    sezione nu merge la miting din mai multe motive, motivul principal este cererea de reafiliere cu care NU suntem de acord, de ce nu suntem de acord? din 2 motive foarte simple:
    1. o reafiliere acum cu mititelu este extrem de paguboasa: o sa apara brutarul pe un cal alb, mare salvator al echipei, al fotbalului romanesc si al universului, prostii o sa puna botul, in plus sunt alegeri si in curand la putere o sa vina partidul prieten mititelului si asta ii va asigura taranului inca 4 ani cu jucaria in brate si noua inca 4 ani de infern
    2. noi am dezafiliat echipa de anul trecut prin campania 'nimeni la meci' spunand ca echipa mititelului nu mai reprezinta orasul si suporterii, in esenta nu mai este Univeristatea Craiova, am fi ipocriti sa mergem sa sustinem reafilierea unui srl la ale carui meciuri nu am veni oricum(sau am veni sa-l contestam)

    cum am vrea noi sa fie viitorul? si asta e simplu - FARA MITITELU, pentru asta sunt 2 variante:
    1. vinde analfabetul echipa (ideal, dar aproape utopic din comportamentul lui si din ce spun cei ce il cunosc)
    2. club nou de fotbal, cu srl-ul mititelian dezafiliat definitiv (varianta imperfecta, dar cu sanse mult mai mari de realizare)

    mafia din fotbal, variante pentru o noua echipa, cine a organizat mitingul, etc sunt cu totul alte discutii mai putin importante

    PS: de remarcat interesul pe care il au cei 3 mititei de pe forum fata de miting

    RăspundețiȘtergere
  6. raspunsul unui membru sezione de pe forumul craiova maxima22 martie, 2012

    ba nr.1 cum plm luptati voi ba, ce a facut sudul pentru echipa asta in ultimii cel putin 3 ani?
    taci dracu din gura ca sunteti niste copii imbecili sclavii lu blondu si postasu va fascineaza "bagabonteala" astora si vreti sa fiti si voi bagati in seama

    RăspundețiȘtergere
  7. moare mititelu ca blondu nu a putut sa-i imbarlige chiar pe toti :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. oricum mai mult de 100 de sobolani nu o sa fie

    RăspundețiȘtergere
  9. lupul-cel-rau22 martie, 2012

    GATA! S-a anuntat oficial ca in sezonul competitional 2012-2013 nu este necesara licenta pentru Liga 2! Toata lumea la miting, hai cu reafilierea! O sa ne faca Marin o echipa trasnet, "tiki-taka barcelona" - vorba idolului sau mai ortoman, cu oi mai multe, mandre si cornute... O sa aduca super-talente de pe la Seaca, Scaesti, Leamna sau Ghindeni, pe care o sa-i plateasca regeste in ciorbe - ca pe cance(r)laru' Rosca sau parizer - ca pe Calu'-badigardu'! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. politic .... sponsorizat de marin....nu conteazaaa e echipa noastra si o vrem inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  11. UNDE MATA E ECHIPA TA BA SLUGO ?
    SAU ESTI VREUNU DIN COPIII LU MITITELU?
    DACA NU AR MAI FI CACATI PLOUATI CA TINE AM FI PUTERNICI, DAR NU PUTEM PENTRU CA IN NUMELE SUPORTERILOR SI GALERIEI VORBESCC TOT FELU DE DISTRUSI CA TINE MILOGULE!
    VA DAU SI O CIORBA LA ALBOTA CA SA VA DUCETI SA PROTESTATI PENTRU BRUTAR?

    RăspundețiȘtergere
  12. sunteti rasuri de oameni......ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  13. cum este posibil, toti vrem echipa inapoi, dar ne certam intre noi. banatenii de ce nu fac la fel ca noi?de ce nu putem sa fim si noi uniti ca ei?

    RăspundețiȘtergere
  14. gabi blondu a luat bani de la mititelu sa faca ce a cerut dementul,cum dracu sa merg eu la mitinguri sa il ajut pe blond sa mai sa mai ia?

    RăspundețiȘtergere
  15. sunteti de rasu' tarii .

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...