23 sept. 2011

Şi ŞOC: badigarjii lu’ Mărin s-au făcut taximetrişti! :))

Unul dintre badigarjii ospătarului sărman de la Niuiorc a fost zărit zilele trecute prin Bănie de către un văr de-al doilea al lui James Bond, în timp ce se îndeletnicea cu... taximetria!!! Un Logan galben si destul de uzat era manevrat de către unul dintre marţafoii cu care Ajică se afişa pe la meciuri şi prin parcarea de la Niuiorc, ca să-i intimedeze pe cei câţiva băieţi din galerie cu coloană vertebrală.

Asta pentru că tot vorbeam zilele trecute despre cine sunt orfanii care au băgat galeria în sperieţi... Absolut penibil...

Dar ce să se fi întâmplat cu "serviciul de pază şi protecţie" al potentului om de afaceri de la Booveni? Oare să se fi lansat Mărin pe piaţa taximetriei, plănuind să facă astfel rost de creiţari ca să ducă pe FC Booveni în cupele europene? Cine ştie, s-o fi gândit că poate dujmanii care-l blochează de ani de zile nu o să afle prea curând că tocmai el este în spatele mega-afacerii cu Loganul galben şi prăfuit, băgat pe taxi. Răuvoitori ca de obicei, noi însă l-am deconspirat...

Sau poate, să se fi reprofilat babuinul din imagine, văzând că ospătarul îl ţine cu dinţii la gard?
Probabil cocalarul cărunt s-o fi băgat pe Loganul "ELL" al vreunui vecin de scară, ca să facă şi el un ban cinstit. Iar dacă vreun nonconformist ia locul de parcare al lui Mărin de la Niuiorc, brutarul burtos poate să dea prin staţie.



PS. Lăsând gluma la o parte, realitatea tragică e că un astfel de papagal chel a reuşit să distrugă un simbol de asemenea anvergură şi că un oraş întreg a asistat pasiv la acest lucru.
...Mare dreptate avea Sa-muilă: "Ce mai poate fi de spus, dragi prieteni?"

5 comentarii:

  1. muie mititelu24 septembrie, 2011

    am mers si eu cu el in taxi mi-a bagat numai manele...bodyguard prost

    RăspundețiȘtergere
  2. asta spune totul despre noi daca bodygarzii marelui interlop fac taximetrie ca sa nu moara de foame.....

    RăspundețiȘtergere
  3. astazi am aflat o informatie f tare....se pare ca ipochimenul kel va fi arestat cat de curand .. binenteles dupa ce in prima faza vor fi plimbati pe la arest m sandu dragomir..etc..iar garda in fruntea fotbalului se va skimba si va in tra pe rol craciunescu( ce sai faci doar e din pdl si partidul vrea sa dea bine in fata prostimii)
    Sincer ma doare in lula de toti astia..problema mea e sa faca echipa in craiova ( sper doar sa nu vina altii care sa isi bata joc de sufletele suporterilo...atat)

    RăspundețiȘtergere
  4. MUIE MITITELU
    MUIE CEFOSILOR SLINOSI AI LUI MITITELU
    MUIE GABI BLONDU INFECTUL VANDUT
    MUIE FAMILIA MITITELU
    ILEANA SI GABITA NE SUG PULA

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...