1 iul. 2011

Fiţuica lu’ Mărin s-a dus pe carici…

Sclavul Şorici nu mai are unde compune materiale la comanda stăpânului său cu degetul în cur. Când booveanul care-şi dă aere de magnat intrând prin telefon în emisiuni ridicole conduse de măscărici care se pretind comentatori sportivi n-a mai avut bani să-i plătească găzduirea, fiţuica falimentară şi de şantaj a sucombat şi virtual, lăsându-l parţial pe şocâtele Şorici fără obiectul muncii.


Cu ultimii bani pe care-i are, Mărin încearcă să-şi satisfacă minimele necesităţii ale supravieţuirii personajului său sinistru, întocmind în acest sens o listă cu ordinea în care îşi va cheltui mărunţişul cel de pe urmă. Iată priorităţile lui Ajică (între care nu se regăseşte şi găzduirea fiţuicii, de doar câţiva euro lunar):

Factura la telefon! – cea mai importantă, pentru că e vital ca numărul său să fie în uz (nu e neapărat nevoie să aibă şi minute... îl sună Sa-muilii), ca să poată fi apelat de Horia Coruptovici şi alte prostituate din jurul muribundului fotbal românesc.

Parizerul pentru Petrică! – cei 2-3 badigarji sunt necesari ca aerul pentru fricosul Mărin.

Benzina pentru merţanul scos din când în când la licitaţie de mult prea îngăduitorul Fisc! - maşina de cocalar a booveanului (dacă n-ai merţan nu eşti în rându’ lumii!) e necesară pentru ruta casă – Niuiorc, (vreo 500 de metri), ca să facă impresie printre vânzătoarele de la non-stopuri, care privesc cu jind la burtosul cu mască de sudor care coboară din limuzână.

O mare importanţă în viaţa lui Mărin o are şi secretara Alinutza, piţipoanca de-o seamă cu fie-sa pe care balonul de untură plăteşte ca s-o bulească. Aşa că susţinerea financiară pentru coţohârla analfabetă, venită la oraş acum 6-7 ani direct de la prăşit ca să câştige o “pâine albă” (şi mai lipicioasă aşa) e de o importanţă incontestabilă. Suţinerea financiară” însemnând benzina pentru automobilul second pe care i l-a cumpărat Mărin şi costumele mulate de leopard” pe care  muista şi le cumpără din Sucpi (un fel de mol de la marginea Craiovei) şi cu care face senzaţie în discoteca de la Bratovoieşti, metropola natală a ştoarfei.

8 comentarii:

  1. lupul-cel-rau01 iulie, 2011

    Sa intelegem ca i-a taiat si diurna lu' Blondu?

    RăspundețiȘtergere
  2. smecher articol...imi place ca il luati la car pe sarac de fiecare data

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate esti intr`o mare eroare :)) alinutza rupe cluburile din craiova...am vazut-o eu ... in NOA Cayo...imi e sila sa mai citesc editie speciala... imi vine sa sparg monitorul cand vad ce scrie marin si cum minte .... nici nu vreau sa ma gandesc la prostiile pe care le debiteaza

    RăspundețiȘtergere
  4. esti tare frate...am ras cu lacrimi....foarte tare..

    RăspundețiȘtergere
  5. Greseste cine acceseaza aceasta mizerie de "editie". O mizerie !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu imi spuneti ca nu veti nscrie cat de curand de circul care a venit la stadionul Ion Oblemenco, de Mititelu care s-a reunit cu lotul( mult spus lotul), intre serpi, maimute, hipopotami, elefanti. Va dati seama? Si Lubenita, primul sa intampine circul. E in toate pozele. Mititelu in creierul lui cat mazarea crede ca Piturca l-a trimis ! LUBENITA, MORT DE DRAG CAND A VAZUT ANIMALELE. SE BUCURA CA UN COPIL. DE UNDE DRACU ELEFANTI LA BOOVENI? Hai ca maimute mai sunt pe acolo pe la club ! dar elefanti...Astept un comentariu shmecher pe tema asta ! Merci !

    RăspundețiȘtergere
  7. "Dorel Stoica va fi antrenor-jucator la Universitatea Craiova. El a fost numit azi de Adrian Mititelu".Mititelu are strategia pregatita.Nu mai aduce nici macar antrenor ca nu are de ce.Planul e facut demult si nu vrea sa mai cheltuie un cent in plus fata de cheltuielile zilnice:piata, benzina , tigari. Crede ca noi suntem o gloata de prosti care doar venim pe stadion sa facem deranj, sa injuram, sa urlam. Nu e asa. Ne dam si noi seama de unele lucruri. Mititelu a pus la cale premeditat teapa la Piturca, a bagat echipa in Liga a II-a ca sa poata sa spuna ca vezi Doamne toata lumea e vinovata numai el nu, a dat teapa la bani, a vandut echipa la negru. Si acum? Acum asteapta inceputul campionatului, cand nu va fi programat, va arunca pisica in curtea lui Piturca, ca el e vinovatul principal pentru neprogramere si caderea in Liga a III-a . Dupa ce nici in Liga a III-a nu o sa plateasca primele doua etape va fi dezafiliat si se mai adauga si faptul ca s-a dus in instantele civile desi Regulamentul interzice acest lucru si in final, cam pe la sfarsitul lui septembrie echipa FC Booveni va fi dezafiliata. Acum vine planul strategic. Infiinteaza o alta societate, repede, fara datorii, preia palmaresul de la asta cu datorii si incepe cu echipa pe o noua societate fara datorii. Ce se intampla cu societatea asta? O lasa pe mana Fiscului. Sa se infrupte Fiscul din vreo 10 milioane datorii la Stat. In acest timp planul merge struna, caci tot la Regulament scrie ca daca preiei o alta echipa sau palmeres sau etc , nu ai voie 3 ani sa promovezi, dar nu ai voie sa promovezi in A, asa ca el isi vede de mers mai departe. Si, uite asa, Mititelu mai adauga la alte tepe si inca una de multe miliona . teapa data Fiscului. Cine e Fiscul? Statul. Si pana atunci, poate vor fi si ceva alegeri prin Romania, si poate iasa USL si el a lins destule chururi prin USL si spera ca pe vremea alora sa scape. Si nu e exclus, cu PSD a facut booveanul banii, cu PSD vrea iar sa se umple de bani, sa dea o spaga si sa incaseze banii de la Fondul Proprietatea. Stim si noi , nu suntem chiar asa tampiti cum ne crede el. Domnilor de la Fisc, cei care reprezentati Statul sunteti pe cale sa pierdet cateva milioane bune, vedeti ca banii pe echipa vanduta la negru, EXISTA !!! SE AFLA !!! SUNT !!! Sa ne citim cu bine, si aveti acum subiecte bune: circul la propriu in curtea booveanului, Stoica antrenorul surpriza !

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru prietenul de mai sus pot sa spun decat atat ...CAND O IEI LA VALE NIMENI NU TE MAI BAGA IN SEAMA...DRUMUL E FARA INTOARCERE..indiferent ce face...
    Ramane decat o singura intrebare " o sa mai avem ekipa in craiova?"

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...