15 iun. 2011

Săriţi, staff-ul de neprofesionişti va avea grijă de fotbalul românesc!

N-au fost buni la FC Booveni-ul care încă nu se ştie dacă va merge în liga a 3-a sau a 4-a, dar pot conduce echipa cea mai importantă a fotbalului românesc, naţionala. Victor Piţurcă este noul selecţioner al României şi staff-ul său îi include pe Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Florin Marin, Martin Tudor, Marius Dima şi Ovidiu Costeşin.

În urma acestei veşti nu mai pot fi spuse prea multe, mai ales că Mărin ne intoxica pe la toate emisiunile pe unde era nevoie de circari ca el, că “indivizii” enumeraţi mai sus sunt doar nişte incompetenţi. O singură întrebare rămâne fără răspuns: oare bucătarul ras în cap o avea faţă de naţională...?

Un văr al doilea (poreclit Pepene Cantalup) al unui fost vecin de-al unuia dintre noi (cei de la CRAIOVASPORT), l-a contactat pe domnul preşedinte de brend Mărin Ajică, domnia sa făcând următoarele precizări, prin SMS:
“Deci dome, vă spun io că aşea ceva nu e poate! Deci Sandu Mircea e în eroare şi e neprofesionist la modu cum pune problema. Dacă el crede că cu bucătarii raşi în cap ai lu Piţurcă poate el freodată să facă performanţă, se înşeală! Deci vă spun io, că sînt tăbăcit, nenorocitu de Piţurcă vrea să-i ia el echipa naţională lu domnu Sandu Mircea! E o chestiune de fond, nu de formă, veţi vedea că timpu îmi va da dreptate... Vă spun io...!

13 comentarii:

  1. ce fata de nebun are mititelu parca a scapat de la spitalul 9

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tot in staff mai e cooptat si Martin Tudor. Un baiat deosebit. L-am cunoscut personal pentru ca avem copii si ne intalneam la aceeasi scoala. In ziua cand au fost suspendati, baiatul a plans. Era nedumerit. Nu stia ce va face cu copiii. Fetita era in clasa cu a mea si se acomodase enorm de bine. Fetita plangea si spunea ca este bine aici si nu mai vrea sa se duca in alt oras. Isi facuse prieteni. Omul voia sa cumpere o locuinta in Craiova pentru a nu mai muta copiii prin toate orasele tarii. Mi-a povestit ca In 5 ani vor fi mari performante la Stiinta. Se intreba acum ce o sa faca cu copiii? Mititelu se gandeste cum a distrus vieti? El a pus in balanta ca oamenii au avut de suferit, copiii care au suferit? Nu ! El a facut planul mult inainte si s-a fololsit de toate magariile , s-a folosit de toate golaniile (marca Dinel)sa insele suporterii si Statul roman. Voi chiar nu vedeti? A vandut tot la negru, pleaca si va trai linistit pana la adanci batraneti nederanjat de nimeni. A facut tot felul de dosare la DNA, la comanda cuiva, ca el nu e decat o unealta, si va trai cu povara dosarelor, alergat de lume prin oras. Lumea nu iarta ca si-a batut joc de un oras. Suporterii nu uita ! In toamna va avea vreo cateva milione din vanzarile la negru si noi vom fi fara fotbal si fara echipa ! Multumim ADRIANE !

    RăspundețiȘtergere
  3. lupul-cel-rau16 iunie, 2011

    Aoleu, sa vedeti acum persecutii pe nenorocitu' asta de Piturca, sa vezi ce ne caroteaza, nu mai pupa Busu si Buleica nationala in veci!

    RăspundețiȘtergere
  4. este bine ca a plecat la nationala speram sa ii gaseasca DNA-ul in acelas loc pe sandu si piturca la un spritz cu mitica si borcea.
    ba piturca ai zis ca faci ca dregi pai daca erai tu cineva bateai in blatu ala cu olanda ba pokeristu si faceai si echipa brici la craiova nu sa te lasi batut cu dinamo in cupa

    RăspundețiȘtergere
  5. lupul cel bun18 iunie, 2011

    @lupul-cel-rau: si nici Partzulescu, Jackie, Stoianof, Ologu, Gugu si alte mari valori care este ei, dar care nu vrea Piturca sa-i vede, pentru ca e certat cu Muicelu. Nici macar Hotoboc nu o sa prinda poarta nationalei! Soc! Tragedie in fotbalul craiovean!

    RăspundețiȘtergere
  6. ALINUTA E CURVA CRAIOVEI O FOOT TOTI BAGABONTII18 iunie, 2011

    DIN LIGA 3 SAU 4 E MAI GREU SA AJUNGI LA NATIONALA...

    RăspundețiȘtergere
  7. adrian mititelu19 iunie, 2011

    nici voi nu mai credeti ca se mai poate face ceva se vede ca scrieti mai putine articole

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce vrei ma sa scrie nu e de ajuns cat au scris si cat au explicat?Craiova e un oras cu oameni de cacat care merita tot ce li se intampla!Respect Craiova Sport.

    RăspundețiȘtergere
  9. Craiova s-a întors în 1957 » Oficial: Ştiinţa în "C"! Comisia de Licenţiere i-a notificat pe olteni că nu au drept să evolueze nici în eşalonul secund! Alb-albaştrii mai speră la recurs

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi suporterii, speram Mititelule sa mori si atunci cand o sa faci recurs la decizia de a disparea DEFINITIV de pe pamant, sa-ti fie respins recursul ca tardiv formulat. AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  11. IMI E SCARBA sa mai citesc editie speciala....imi e scarba de marin....

    RăspundețiȘtergere
  12. vai de mama ta de sarantoc esti distrus ba prostule si fieta se fute cu toti nespalatii e o curva la fel ca ileana

    RăspundețiȘtergere
  13. Frate Gugu ... Buleica si Surugiu si-au depus memorii...titularii nostrii ... nici macat pe astia nu mai reuseste minciunelu sa ii pacaleasca....

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...