11 mai 2011

Şpăgarul Cloşca îi face jocul lui Mărin. Se bagă şi Prosportul?

Cu largul concurs al probabil celui mai mare şpăgar din presa sportivă, sute de mii de suporteri îndureraţi au fost ieri batjocoriţi din nou de un alienat chel. Nici o întrebare serioasă, nici o reacţie de bun simţ la halucinaţiile boovene, doar limbi în cur pentru ospătar. Atât de multe, încât îi era greaţă şi lavalierei. Semidoctul din studio i-a ridicat booveanului zeci de mingi la fileu, făcându-l invidios chiar şi pe şocâtele Şorici, etalonul sclaviei cu microfon.
Chiar dacă de ceva timp e falit şi nu prea mai cotizează, Cloşca de la digi îl serveşte în continuare pe Mărin, pentru că ştie că atunci când a avut, a dat, deci va mai da atunci când va mai face rost de ceva mărunţiş. Măcar o mie-două acolo, să nu tuşească jurnalistu' pe burta goală...
Eu sînt singurul om care poate face ceva pentru Craiova! Sînt cel mai puternic om din Oltenia. Ştiu ce am de făcut, după 6 ani în care am reuşit să rezist tuturor opreliştilor şi nebuniilor. Mi-a crescut dorinţa de răzbunare după toate câte mi s-au făcut. Nu voi da echipa asta niciodată.

Eu am mers astăzi pe stradă şi m-au luat sute de oameni în brate şi m-au încurajat, mi-au spus să nu cedez. Să-şi facă echipă pe banii lor, nu pe ai comunităţii! Să ia Piţurcă să ţină el o echipă, să-i zică Steaua Craiova şi să câştige cupe şi campionate! Să demonstreze că e mare manager! Nu mă interesează…”


Jagardeaua booveană e cu un uriaş morcov în cur. Pe parcursul întregii zile de marţi şi-a pus slugile să lase comentarii anti-Piţurcă pe toate siteurile, dar mai ales pe pagina de internet a Prosport, acolo unde se pot desfăşura în voie, pentru că nu e nevoie de nici un cont şi de nicio autentificare ca să postezi mesaje cu diferite semnături. Merge să laşi chiar şi 5 pe minut…

Dacă n-ar fi îngrozit de ideea că fotbalul craiovean şi fanii olteni ar putea fi salvaţi de Victor Piţurcă, Mărin ar fi la această oră mult mai liniştit. L-ar mai chema, din 2 în 2 zile, pe şocâtele Şorici să-i mai ia câte un interviu în care-şi şterge lacrimile cu mâneca şi în care-şi cere scuze pentru retrogradare, promiţând totodată că FC Booveni va reveni cu forţe noi în următorul sfert de secol şi va lua apoi şi campionatul, în cel mult 50-60 de ani.

Dar declaraţiile lui Piţurcă îl fac să tremure, pentru că dacă oamenii din Craiova şi fanii Ştiinţei din înteaga ţară îl vor abandona definitiv ca şi interes pentru SRL-ul său, Mărin e ca şi mort. De aceea, pentru el e vital să contracareze orice tentativă a cuiva de a reda Ştiinţa suporterilor.

Minciunelu caută să descurajeze orice posibil om de afaceri care s-ar gândi să preia legendarul club din Bănie (aici vorbim doar de numele echipei, pentru că oricum Mărin nu mai are nimic, vânzând deja, la fel ca Neţoiu şi Dinel, toţi jucătorii de valoare). De aceea menţionează mereu, şi când e întrebat şi când nu, că SRL-ul său nu e şi nu va fi de vânzare.

Apoi, crezând că atinge un punct sensibil şi că zgândăre sentimentul anti-stelist al fanilor olteni, Minciunelu încearcă ironii perverse de genul “Piţurcă să facă o echipă şi să-i zică Steaua Craiova”, etc…

Ei bine, boovean împuţit, manipulările tale jalnice nu mai ţin. Nu ne poţi vorbi de anti-stelism tu, cel care “făceai nişte lobby” ca să ia steaua titlul, după ce te-ai jurat pe mormântul mamei tale că vrei steaua campioană. Nu tocmai tu, care te-ai tot pus capră în faţa ciobanului – idolul tău şi care tocmai ce-ai trimis la stână o oaie, pe Miţa Costea, drept bir, pregătindu-te să-l laşi în ghenă şi pe fratele său mai mare, în combinaţia cu Becali prin care încerci să fentezi FISC-ul.

Spre deosebire de tine, jagardea perversă deconspirată chiar de înregistrările prietenilor tăi de la Denea, Piţurcă nu a ascuns că are 2 echipe favorite! Şi nici nu avea de ce, pentru că atunci când n-a avut loc în Craiova Maxima, steaua i-a întins o mână (fără să plece direct de la Ştiinţa, deci fără să “trădeze” în vreun fel), aşa cum altădată şi într-un alt context a făcut şi dinamo cu Balaci.

Mărin spune că el vrea ca Piţurcă să-şi facă echipă pe banii lui, nu pe ai comunităţii…
Modul de a vedea lucrurile al ospătarului e unul specific dictatorilor. Ce nu poate să înţeleagă tiranul boovean e că NOI, suporterii Ştiinţei, NU VREM ASTA! Sau, dacă înţelege, se teme de modul în care ar percepe oamenii un astfel de proiect, pentru că suporterii ar simţi atunci cu adevărat că echipa aceea e a lor şi ar susţine-o în totalitate.

Boovene, noi nu vrem “să-şi facă Piţurcă echipă”, pentru că nu mai vrem o echipă a unui singur om! Nu vrem “să-şi facă Piţurcă echipă pe banii lui”, pentru că vrem o echipă care să fie a noastră şi să nu-şi mai poată bate joc de ea niciodată un dement ca Ajică Minciunelu! Noi vrem să avem un cuvânt de spus şi să conteze părerea noastră, pentru că altfel samsarul care deţine nişte hârtii se poate duce la mă-sa acasă cu jucătorii săi cu tot şi să-i pună să joace prin curtea lui. Stadionul este al comunităţii şi scopul pentru care a fost construit e satisfacţia cetăţenilor acestui oraş, nu satisfacerea plăcerilor unui paranoic care urlă ca istericul că nu-l înţelege nimeni şi toţi îi vor răul.

Iar tu boovene, chiar să fi fost aşa, dacă ştiai că există multă lume care nu te agreează şi-ţi vrea răul, trebuia să renunţi la echipă dacă o iubeai aşa cum pretinzi, tocmai pentru a o proteja de mulţimea de răuvoitori cu care ai deschis războaie personale ce nu ne privesc! Dar tu nu ai renunţat şi în continuare te agăţi cu dinţii de postura asta în care îţi imaginezi că noi ne vom simţi la nesfârşit la mâna ta. Dar ghici ce? Noi nu ne mai identificăm cu echipa familiei tale. Ai spus că asta e echipa ta şi a copiilor copiilor tăi? Foarte bine! Atunci asta nu mai este echipa noastră! Echipa noastră e Universitatea Craiova cea mândră şi neatârnată, nu jucăria personală a familiei Minciunelu, pe care un dictator paranoic o foloseşte în scopuri personale.

În încercarea lui de a mai păcăli încă o dată pe toată lumea, Mărin Minciunelu se foloseşte de orice, fără scrupule. Chiar şi de câte un ziarist-prostituată care acceptă să-i facă jocurile pentru cine ştie ce interes. Deschizând site-ul celor de la Prosport, suporterii olteni au putut vedea ieri un material de o perversitate fără seamăn. “Piţi vrea o nouă echipă la Craiova, suporterii reacţionează! Vezi ce păreri au! ProSport cere opinia fanilor juveţilor, se numea jegoasa manipulare a Prosport. Ziariştii pulii s-au trezit tocmai acum, când Universitatea Craiova e moartă şi-ngropată, să facă sondaje. Adică ei căutau, probabil “într-un demers jurnalistic obiectiv”, că tot e la modă exprimarea, să afle cine e mai popular prin Cetatea Banilor, Mărin Minciunelu sau Victor Piţurcă. Un fel de “Ia spuneţi băi, juveţilor ce sunteţi, voi cu cine ţineţi, cu Minciunelu sau cu Piţi?”…

Pentru penibilii din presa ce se pretinde a fi de sport, dar nu e decât o mizerie tabloidizată, fanilor olteni le arde acum de un concurs de frumuseţe între Mărin şi Piţurcă... Ei bine, dragi măscărici, ni se rupe pula de sondajul vostru cretin! Ceea ce vrem noi e să ştim dacă Universitatea Craiova mai are vreo şansă să existe. Cu Piţurcă sau cu alticneva, asta contează mai puţin (dar până acum doar fostul selecţioner s-a oferit voluntar să ne scape). Pentru că ea nu mai există cu booveanul Mărin. Ospătarul a asasinat-o, iar dacă nu vedeţi asta sunteţi cel puţin retardaţi! Sau sunteţi câini sau stelişti înfocaţi şi vă bucuraţi de răul nostru, ceea ce iarăşi are sens.

Prosportul anunţă apoi că majoritatea oamenilor sunt de partea echipei familiei lui Mărin, concluzia fiind trasă din proporţia comentariilor celor care au intrat pe site. Dobitocul care a conceput acest articol omite însă să precizeze că spre deosebire de “rivalii” lor de la gsp, acolo unde îţi faci cont şi apoi te loghezi pentru a posta mesaje, deci o faci ca unic vizitator, pe siteul Prosport poţi lăsa comentarii la liber, deci semnându-te cu 50 de nume diferite şi pretinzând că eşti o altă persoană decât cea care a postat comentariul anterior. De brambureala asta profită şi Mărin, care e obsedat de astfel de lucruri şi le-a trasat sarcină “apropiaţilor” (citiţi sclavilor) săi să dea mesaje la greu, ca să lase impresia că milioane de olteni îl susţin şi-l venerează.

Dacă v-aţi întrebat cumva cum de peste tot, de la siteul Gazetei Sporturilor până la forumuri sau bloguri, nu mai găsim o astfel de susţinere a booveanului, acesta e răspunsul. Pe care suntem siguri că mulţi dintre voi îl ştiau deja. Şi, ca să facem o scurtă demonstraţie, pe pagina 22 a comentariilor de la articolul din Prosport (click aici) am dat 5 mesaje la rând în doar câteva zeci de secunde, sub diferite semnături, ca să facem şi noi “nişte lobby” pentru CRAIOVASPORT.

Altfel, e evident că jegosul care a scris acest articol nu a umblat nici 5 minute prin Craiova, pentru că altfel ar fi aflat că în Bănie toată lumea îl dispreţuieşte pe Mărin, de la pensionarii care-şi plimbă câinii şi până la şoferii de autobuz, coafeze sau vânzătoarele de la supermarket. Iar cea mai evidentă dovadă a fost, care alta?, dacă nu absenţa în masă de pe stadion, chiar şi când perversul Minciunelu a lăsat intrarea liberă.

Meciurile lui FC Booveni cu steaua sau dinamo, care întotdeauna au fost privite ca nişte mari derbiuri şi prilejuri de sărbătoare pe “Oblemenco”, indiferent de poziţia în clasament sau de obiectivele de moment, au înregistrat în 2011 două recorduri negative: în tribune au fost cei mai puţini spectatori din istoria acestor meciuri, doar câteva mii la fiecare dintre ele! Prosportiştilor, acela a fost votul suporterilor Universităţii Craiova, absenteismul în masă de la reprezentaţiile circului FC Booveni!

Şi, când vă mai bese neuronul să faceţi sondaje, dar reale de data asta, amintiţi-vă ce s-a întâmplat la primul antrenament al lui Piţurcă şi apoi la fiecare meci cu el pe bancă, indiferent de rezultate!

13 comentarii:

  1. craiovasport sunt de acord cu voi ca trebuie sa scapam cu orice pret de mititelu,dar nu cred ca piturca e cel mai nimerit sa-i ia locul......eu unul nu am deloc incredere in el,mi se pare un om care se da mare oltean dar care nu cred ca vrea binele craiovei......e un om cu intentii ascunse,e diabolic in gandire,e omul lui Dracu cum se spune.....sa preia cineva craiova dar nu barbugiul asta,care el de fapt e stelist pana in maduva oaselor,nu da 2 bani pe Stiinta si pe suporterii ei,parerea mea......cea mai mare dorinta a lui e sa preia craiova,sa dea o lovitura de imagine,apoi parca vad ca ne trezim cu investitori la echipa(oameni de afaceri)gen paunescu,netoiu,fratii becalii etc
    cumm puteti sa fiti voi de acord cu el cu infiintarea unei noi echipe,e o aberatie,cum sa tin eu sau ceilalti fani olteni cu o alta echipa decat U Craiova si fara palmaresul ei(titluri,cupe etc)chiar daca e tot din Craiova?stiti si voi ca procentul suporterilor care nu e de acord cu infiintarea unei noi echipe pe care sa o iubeasca e covarsitor de mare,nu va faceti ca nu stiti,ca e o manipulare a presei,a lui mititelu etc

    RăspundețiȘtergere
  2. senzational blog....nu stiu al cui e dar e absolut senzational. ce mi place ca i desfintarati si pe aia de la prosport :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @nr 1
    manex tu esti ba? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau sa vina Piturca.Cine nu vrea sa vina Piturca sa spuna ce motive are sa refuze singura mana care ni se intinde cand noi suntem pe jumatate inecati.
    Pai nu va dati seama ca Piturca oricum il are la degetul mic pe Mititel si ca oricum echipa lui mititelu trebuie inainte de orice sa plateasca 7 milioane lui Piti? Cat a fost Piturca la Craiova a fost singura data in cei 6 ani ai mititeliadei cand am simtit ca suntem si noi un club mare,ca avem si noi cu adevarat sanse sa luptam pentru ceva si ca se sperie cineva de noi si rivalii ne iau cu adevarat in seama.Si ca pot si eu sa sper la ceva.
    Eu unul il vreau pe Piturca pentru ca oricum altcineva nu se baga sa ne mai scape de nebun.E singura noastra sansa.

    RăspundețiȘtergere
  5. ba frate , asta care nu ai incredere in pitzurca vreau sa te intreb si eu ceva... ia defineste si mie palmaresu , ce intelegi tu prin palmares? dupa ce termini de dat definitia exacta a palmaresului , spune-mi te rog de unde stii tu ca e la mititelu? poti sa faci dovada asta cumva?
    daca vrei sa ramai cu mititelu si sa sustii pe booveanca nu ai decat ca nu te tine nimeni .pentru mine aia nu e universitatea craiova si punct.

    RăspundețiȘtergere
  6. ne'ai bagat in b lua'ti'as pe gabita in pula de brutar
    sper sa te beleasca piturca sa te lase in curu gol sarmane

    RăspundețiȘtergere
  7. Singura noastra salvare11 mai, 2011

    ...........................................................................
    ...........................................................................
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPPPPPPPPP........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..PPPPP.........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP.PPPPP..........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPP..............PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPP.................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ...........................................................................
    ..............................................PPPPP......................
    ..............................................PPPPP......................
    ...........................................................................
    ...........................................................................

    Piti + Primaria + Suporterii doar asa putem doar impreuna altfel suntem terminati pe veci.Marin e mai rau ca Staicu si ca Netoiu la un loc de Paunescu nici nu mai zic cu ala ne-am luptat la titlu.

    RăspundețiȘtergere
  8. bai ala primu taci dracu din gura suge-l pe mititelu ca nu manipuleaza deloc el.......si daca pentru tine cretinul ala de horia ivanovici e "presa" atunci incep sa cred ca esti chiar mititelu sau macar rosca.

    RăspundețiȘtergere
  9. abia mai vin 7000 de spectatori la un meci cu dinamo si toti aia il injura pe marin! cum poti sa spui ca te iubeste lumea .... cand si cei mai infocati suporteri ai echipei care mai vin la stadion te injura...cum poti sa fi asa de pervers si cretin? PLEACAAA SCLAVULE! NE-AI DISTRUS CLUBU ne-ai facut de ras in toata romania am ajuns sa isi bata joc de noi toti fomistii sa ne strige B`u...ce ai facut bun pentru echipa asta? ce patron esti tu cand de 6 ani de lupti sa retrogradezi si acuma in sfarsti ai reusit! NENOROCITULE ti-ai batut joc de toti suporterii acestei echipe si ne-ai facut de ras am ajuns bataia de joc a tuturor din cauza prostiei tale ... pai cine mai vine ma la craiova cu tine patron?

    RăspundețiȘtergere
  10. futu-va mortii in gura cu prosportu vostru de penali. GJ craiovasport

    RăspundețiȘtergere
  11. Xbox 36011 mai, 2011

    Craiovasport cel mai tare!! sper sa vina Piti sa faca echipa orice nu conteaza, ce avem de pierdut?? sa vedeti atunci pe Marin cum o sa inceapa sa cedeze psihic si o sa il interneze la nebuni si gata :) FORZA PITI 666! MUIE LINGAILOR BOOVENI!

    RăspundețiȘtergere
  12. iarasi ati pus punctul pe "i". foarte amuzante declaratiile micutului ca sute de oameni l-au imbratisat si l-au incurajat. da. probabil d-aia casa lui si sediul clubului au fost pazite de mascati :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Piturca nu a zis niciodata ca isi face echipa la craiova ci ca va participa la cladirea unei echipe alaturi de edili ,investitori si comunitate. omul a avut cele mai bune ganduri si pana acum a fost singurul din elita sportiva. ceea ce mi se pare suspect, e linistea autoritatilor locale,ce nu iau masurii impotriva chiriasului clandestin de pe oblemenco,precum si lipsa totala de reactie a fiscului vis-a-vis de datoriile imense ale mititelului.aasta ma face sa cred ca mitica dragomir,vulpe batrana,are dreptate cand spune ca mitjitelu, in schimbul neachitarii datoriilor la stat, toarna la dna.ceea ce ma duce cu gandul ca acest borfas e protejat undeva sus,de mafia statului. ceea ce pentru noi suporterii,e tragic. deocamdata nu putem decat sa asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...