25 mai 2011

S-a sinucis "Manolo"



Cât de nenorocit să fii, ca şi un astfel de moment să te lase rece şi să te gândeşti imediat cum să arunci vina pe Piţurcă şi să mai zici ceva de el? Cât de insensibil să fii, cum să nu mai ai nici un sentiment uman şi să te comporţi ca un monstru odios?

Această scursură a societăţii merită tot ce e mai rău pentru tot răul pe care crede că are dreptul să ni-l facă!

Orfane, dacă tac-tu a omorât-o cu biciul pe mă-ta şi ai rămas tu cu traume, asta nu e vina noastră! Marş la Booveni, jeg bastard! Dumnezeu să-ţi dea după sufletul tău negru!



Odihneşte-te în pace, Manolo!

Ne enervai cu trompeta ta la fiecare gol, dar îţi vom simţi cu toţii lipsa!

19 comentarii:

  1. distrusu asta e dezumanizat complet. sa ma cac pe neamu lui de infect!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SI ASTA VINE APOI SI PRETINDE CA EL ARE SEMNTIMENTE, CA TINE CU CRAIOVA EL? FUTU-I FAMILIA IN GURA PAI EL NU E CAPABIL SA IUBEASCA ALTCEVA DECAT PE EL INSUSI PISA-M-AS PE MASA DE TICALOS DEMENT!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru25 mai, 2011

    cum sa spui de piturca, mi se pare incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  4. RIP Manolo.
    era un suflet curat chiar daca nu era cel mai scolit si mai bine imbracat de pe stadion.

    RăspundețiȘtergere
  5. mititelule acum ai aratat cat de infect esti ba terminatule..

    sa te odihnesti in pace manolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-l odihneasca ... asta am vazut si eu ... mititelu in loc sa spune si el condoleante ... el da vina pe piturca.... pai il mai crede cineva pe mititelu? dupa 6 ani de minciuni ... in care zice ca acuma l-a retorgradat piturca ... da anu trecut piturca l-a scapat de la retorgradare ca sunt sigur ca a vb cu cei de la galati .... ajica an de am s-a luptat la retrogradare ... si cand retrograda gasii repede vinovat ... daca nu venea piturca eram retrogradati din tur mai rau ca sportu nu faceam baremu

    RăspundețiȘtergere
  7. mititelule calci pe cadavre25 mai, 2011

    „Nu cred că ăsta este un motiv să se spânzure, în niciun caz, era inimă largă. Ăsta este un păcat mare al lui Piţurcă, dacă este aşa, că nu-i al meu”, a declarat Mititelu.

    pai pe asta te si bazezi tu blestematule ca era el inima larga si ca suntem noi toti "inimi largi" si o sa te toleram sa iti bati joc de noi la nesfarsit. sper sa puterezesti in iad si in gunoi distrusule.

    ATENTIE:la cat de ipocrit si de pervers e mititelu ma astept la orice din partea lui inclusiv sa trimita vreo coroana de flori ceva sau sa se imprumute de la careva sa ii dea acolo 10-15 milioane pentru inmormantare ca sa arate ce mare suporter e el. fmm de topit si de mascarici ordinar!!

    RăspundețiȘtergere
  8. corect. hai boovene mai fa o regie din aia de a ta. trimite pe rosca si pe marcel iancu pana la caracal cu o coroana ceva si cel mai important SA NU UITI SA IL TRIMITI SI PE TONI SORICA SA FILMEZE MOMENTU SI SA PUNA PE EDITIE CA ASA NU ARE NICI O VALOARE. oricum cel mai frumos ar fi sa te duci tu putin dupa omul asta simplu si curat la suflet.....

    RăspundețiȘtergere
  9. din pacate, Dumnezeu il va mai tine mult si bine pe mititelu pe pamant,are multe pacate de spalat. numai oamenii simpli si modesti pleaca dintre noi,ca Manolo. sunt sigur ca suna din trambita lui si in rai. odihneasca-se in pace !

    RăspundețiȘtergere
  10. pacat,cei ca el sunt cei ce sufer cel mai mult nu niste circari ca mititelu.sa ii fie tarana usoara.

    RăspundețiȘtergere
  11. la fiecare meci il vedeam cu tricou craiovei pe el, fulare la gat si maini, trompeta in mana si canta langa noi. nu imi vine sa cred poate ajungem si noi la inmormantare. MUIE MITITELU!

    RăspundețiȘtergere
  12. ba nu-i unu la voi in craiova destul de nebun sa-i traga un glont in cap mizeriei de mititelu? asta ar trebuii sa se intample cu toti patronii de club din Romania.

    respecte de la Constanta!!! si mult succes in ceea ce faceti impotriva scursurii.

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca ar trebuii sa punem cate 5, 10, 20 lei sa ii dam familiei. ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  14. Boovene sa te manance canceru, sa te infigi in cel mai mare pom cu kktu tau de mertan rablagit, nici nu stiu ce sa iti mai urez, oricum ideea e ca ar fi sarbatoare in Craiova daca ai crapa, si probabil singurul lucru bun pe care ai putea tu sa il faci

    RăspundețiȘtergere
  15. un nenorocit... la ce suflet are asta o sa ajunga ultimul om. mare minune daca va gasi macar un post de ospatar.. pacat de pamantul care il tine!

    RăspundețiȘtergere
  16. ION SARBU...MANOLO...BONDOC..NELU...UN OM SIMPLU, UN SUFLET CURAT SI NEPATAT.TRICOUL CU MANDRIA DE A FI OLTEAN, SAPCA, FULARULSI NU IN ULTIMUL RAND GOARNA SA SE VOR DUCE IN MORMANT CU EL.PARCA SEMINTELE NU MAI AU GUST, PARCA AR TREBUI SA PLOUA, PARCA AR TREBUI SA NE FACEM CU TOTII CRUCE PE UNDE NE-AM AFLA, PARCA AR TREBUI SA IERTAM, PARCA AR TREBUI SA NE GANDIM MACAR UN MINUT LA OMUL SIMPLU CU MUSTATA CARE VENEA INTOTDEAUNA LA MECI CU UN COPIL DE MANA, NEPOTUL LUI...RAMAS BUN PRIETEN DRAG SI DACA TOT AJUNGI ACOLO SUS SPUNE-I TE ROG LUI NEA NELU OBLEMENCO CE SE INTAMPLA LA CRAIOVA..SIIII DACA AI REUSIT SA VORBESTI CU TUNARUL, DA-NE UN SEMN DIN GOARNA TA NEMURITOARE

    RăspundețiȘtergere
  17. cine credeti ca a fost la inmormantare? rosca si iancu, normal... unde credeti ca e filmul cu "omagiile" postat? pe fituica booveanului!!!
    ce nenorociti sunt astia, in frunte cu ajica! vai de mamele lor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Voi veniti si scrieti pe aici pe forum si vita booveana pune in practica. Scria cineva mai sus planul diabolic in care cheliosul va profita de moartea unui om care nu a mai suportat rusinea retrogradarii si acum vad pe Editie exact asta. Sluga de Rosca si nimeniul de Iancu s-au dus la capataiul sarmanului om sperand ca asa prinde ceva capital de suporteri. Vai mama ta boovene ! Nu mai dati idei ca asta le citeste si le pune in practica. Dam voie sa posteze la cei care expun idei de genul: "cum sa scapi de saracie? raspuns :mananca soricioaica si bea verde de Paris" sau "ce faci cand nu mai ai bani de tinut brend? raspuns:chemi un apropiat si il pui sa-ti traga un glont in cap" sau "ce faci in situatia in care un oras intreg te uraste? raspuns: te duci la gara la 16:32, la linia 3 ca trece acceleratul de Timisoara si te arunci in fata lui". Cei care vin cu idei de acest gen sunt liberi sa le posteze, pentru ca sigur le va citi si poate pune in aplicare vreuna. BAFTA !

    RăspundețiȘtergere
  19. pai mai avea cineva vreo indoiala ca booveanul e mare "devorator" de craiovasport? eu stiu de la cineva de acolo ca ditrusul isi incepe ziua cu siteurile de sport si blogu craiovasport e primu de il deschide. oricum cine mai poate fi pacalit de farsele astea penibile??........nici nu merita sa mai vb de el.. sa ne saluti din ceruri MANOLO!!! super om a fost mereu imi cumparam seminte de la el si ma amuza felul lui de a fi.pacat ca mor astfel de oameni in loc sa moara dobitocii ca brutaru.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...