11 mai 2011

Ajică l-a adus pe vrăjitorul Marcel ca să-şi retragă blestemul

Să te pişi pe tine de râs, nu alta… Circul FC Booveni dă reprezentaţie după reprezentaţie pe ultima sută de metri: într-un comunicat postat pe propriul site, Fiţuica Falimentară ne anunţă cu sufletul la gură că noul preşedinte al FC Booveni este, ţineţi-vă bine... vrăjitoru' Marcel Iancuuu!

“Întrunit astazi, 11 mai 2011, Consiliul de Administratie al SC Fotbal Club Booveni SA a hotarât numirea domnului Marcel Iancu în funcţia de presedinte executiv al FC Booveni”, sună textul dictat prin telefon de Mărin.

Aşadar, după ce a petrecut o noapte agitată în apartamentul Alinutzei, Minciunelu s-a întrunit cu el însuşi astăzi şi a început să se gândească ce să mai facă să mai dea Sa-muilă o ştire şi despre el.

Ca s-o luăm pe scurtătură, circarul boovean îl puse pe ăla pe care nu-l cunoştea în 2008: “Cine e acest Iancu? Nu-l cunosc, aşa că nu mă interesează ce spune”, declara Mărin în 2008, în timp ce noul preşedinte al lui FC Booveni zicea că e o adevărată onoare să fie angajatul lui Dinamo şi că nu va lucra niciodată pentru ospătar, pe care îl blestema să... retrogradeze! Şi, ca un făcut, booveanul chiar a retrogradat 3 ani mai târziu... Comicăria maximă!

Altfel, Mărin a adus la echipa copiilor copiilor săi un individ măcar la fel de dubios ca el, fost urmărit general şi întemniţat pentru fals.




Citiţi mai jos un interviu cu vrăjitoru’ Marcel, realizat de Flaviu Dincă, pe 26 februarie 2008:


Marcel Iancu: Îl blestem să retrogradeze!

În ziarul de casă al lui Mititelu a apărut ieri informaţia că fostul preşedinte al lui Dinamo Bucureşti, Marcel Iancu, ar fi influenţat decizia jucătorilor Velcovici, Ciucă şi Argintaru de a depune memoriu pentru a deveni liberi de contract. În acest sens, l-am contactat însuşi pe Marcel Iancu pentru a descoperi dacă au fost reale acele acuze.

Domnule Iancu, au apărut acuzaţii conform cărora aţi fi sluga lui Dinamo şi aţi fi în spatele memoriilor depuse de Velcovici, Ciucă şi Argintaru. Cum comentaţi acest aspect?
Înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi Dinamo m-a oprit pe stradă Mititelu şi m-a întrebat: ce faci, îi aştepţi? (n.r. – se referea la dinamovişti) Într-adevăr, înaintea partidei m-am întâlnit cu Buduru şi i-am explicat că relaţia mea cu Borcea nu este deloc cordială, însă nu am cum să regret perioada pe care am petrecut-o la Dinamo, fiindcă este un club serios.

Aţi luat legătura în ultimul timp cu fotbaliştii Velcovici, Ciucă sau Argintaru?
Cu Velcovici şi cu Ciucă nu am stat vreodată de vorbă. Nu am nicio legătură cu jucătorii respectivi. Ştiu din presă că Universitatea nu şi-a respectat contractul pe care l-a avut cu Marius Argintaru.

De unde credeţi că au pornit aceste atacuri împotriva dumneavoastră?
Nu am de unde să ştiu! Am rămas şi eu stupefiat! Pot să vă spun doar că a fi angajatul lui Dinamo este o adevărată onoare. Poate slugi are Mititelu! Probabil este deranjat că nu pot să devin şi eu o slugă de-a lui. Ce rău am făcut eu rău Craiovei? Am ajuns la Dinamo în anul 1994 când Mititelu şi ţiganii din Luncă mi-au luat magazinele pe care le aveam. Dacă Mititelu spune că Napoli a blestemat Universitatea după mandatul trecut, pot să vă asigur că eu îl blestem pe Mititelu să retrogradeze cu echipa după tot ceea ce mi-a făcut.

Cum vedeţi candidatura lui Adrian Mititelu pentru Primăria Craiovei?
Este cea mai proastă glumă a anului 2008.

Unde situaţi Universitatea la finalul campionatului?
Dacă o să se continue cu luptele acestea interne, cu scandalurile care tot apar, echipa va avea de suferit. S-a ajuns în acest stadiu din cauza pionieratului existent la Ştiinţa. Care dintre cei de la club au mai mult de cinci ani vechime în fotbal începând chiar cu Mititelu?

În eventualitatea în care primiţi mâine o ofertă pentru a fi în staff-ul administrativ al Universităţii veţi accepta?
Nu! Este exclus aşa ceva. Dacă Solomon va prelua echipa atunci cu siguranţă nu mă voi gândi de două ori. Chiar şi cu altcineva aş accepta să lucrez, dar nu cu un om ca Mititelu.
Marcel Iancu nu este singurul om de fotbal acuzat că vrea răul Universităţii. Tot în zilele trecute, preşedintele care a luat ultimul titlu de campioană la Craiova, Marcel Popescu a fost criticat că s-a bucurat la golurile echipei CFR Cluj în partida cu Ştiinţa şi nu a fost omis faptul că impresarul Marcel Popescu a transferat mulţi fotbalişti la formaţia ardeleană. În viziunea conducătorilor Ştiinţei, toţi oamenii care nu s-au înţeles cu Mititelu ar trebui să iasă din fotbal şi să nu-şi exercite meseria la oricare alt club din ţară sau din străinătate.

6 comentarii:

  1. CIRC TOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL!
    SUGI PULA BOOVENE SPER SA SFARSESTI IN CHINURI!

    RăspundețiȘtergere
  2. incurcate sunt caile domnului...ar fi interesant de aflat dedesupturile acestei numiri...

    RăspundețiȘtergere
  3. baieti sunteti datori cu 2 articole care ar usura munca galeriei pentru inlaturarea booveanului: unul despre rosianu si unul despre blondu

    RăspundețiȘtergere
  4. gata a gasit muicelu motivul pentru care am cazut: ne-a blestemat marcelica asta.... vedeti ba ca nu a fost vina lu marin pana la urma? stiam eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. CRED CA LA ADUS PE ACEST IANCU SA FACA VREO SCAMATORIE CU EL CU ACTE CEVA

    RăspundețiȘtergere
  6. PITURCA TE IMPLOR VINO SI SCAPA/NE DE BLESTEMUL ASTA!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...