23 mai 2011

Câţiva dintre liderii galeriei l-au înregistrat pe Piţurcă...?


Culmea, aceasta e prezentată aşa: "Aceasta inregistrare ambientala de 98 de minute produce dovezi indubitabile in ceea ce priveste implicarea lui Piturca Victor in distrugerea clubului FC Universitatea Craiova", deşi din înregistrare rezultă clar că Victor Piţurcă spune ce a spus dintotdeauna public, anume că-şi doreşte să scape Craiova de gunoiul boovean şi dacă suporterii îl vor sprijini, va merge până la capăt.

15 comentarii:

  1. trebuie o noua echipa asa cum a propus ASO.
    Parerea mea este ca trebuie adusa o echipa din A care nu poate sa faca un buget de divizia A pentru sezonul viitor. Ulterior se va schimba si numele.Esential este ca sa iesim in cupa UEFA cat mai repede.
    referitor la nume variantele agreate de mine sunt CRAIOVAN,FC CRAIOVA si OLTENIA CRAIOVA FC.
    Hai Pitzi refondeaza echipa oltenilor

    RăspundețiȘtergere
  2. blondu se vede cum il pune pe piturca sa recunoasca sa faca a 3`a dezlegare :)) ... e suspect blondu ...

    RăspundețiȘtergere
  3. dati-le si numele : blondu, postasu, ou, gogoasa

    RăspundețiȘtergere
  4. blondu se aude cel mai bine era aproape de microfon

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca intr-adevar blondu ar fi cel care joaca la doua capete s-ar clarifica toate partiile ciudate in legatura cu mitingul de ieri.

    RăspundețiȘtergere
  6. de parca putem sa le facem ceva marilor "lideri"

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratilor aceasta inregistrare a fost facuta de sifonari lui Adrian Mititelu iar slugile de la Editie(gen SORICA)au realizat-o in forma care o gasim postata pe internet.Cand spun asta ma bazez pe:FOTOGRAFIA LUI VICTOR PITURCA(o gasiti de multe ori in paginile fituici lui MITITELU,fundalul muzical(l-am ascultat si in alte materiale video de pe site-ul fituici, intro-ul(gasim cateva cuvinte din limbajul/exprimarea limitat/a al lui MITITEU)....in plus ca exprimarea "distrugerea clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA" o gasim doar pe EDITIE ....sper ca VICTOR PITURCA il va lasa in CURUL GOL pe MITITELU

    RăspundețiȘtergere
  8. Ati vazut filmul Nea Marin miliardar? E o replica celebra acolo:" e mai viclean decat ne-am inchipuit..." Ori Piturca , ori Mititelu? Cine credeti ca e cel din replica, vicleanul? Raspunsul eu il stiu. Voi il stiti? Hai sa va vad!

    RăspundețiȘtergere
  9. Incearca penibilul sa se lege de inregistrarea asta si sa taie de prin ea, sa bage el pe hartia igienica numita ziar, tot felul de bagateluri... Ce zice Piturca , zice ce stia lumea din iarna de cand l-a suspendat. E DISPERAT ! Gata Mititelule, cu asta esti la gara. Inregistrarea asta te-a ingropat. STIU SIGUR ! Ce zici? Vezi ca metodele tale perverse se rasfrang impotriva ta? Am zis acum vreo luna ca lumea din jurul tau o sa te vanda si vorbesti mult si prost cu oamenii din jurul tau. Aia te-au dat in primire! Ce bine-mi pare ca ai luat teapa ! Pai nu era planul tau , asta cu inregistrari? Nu era? Ia zi ce planuri facusei cu Rosca sa inregistrezi lumea, sa-i incite sa spuna lucruri de Piturca si sa bagi inregistrarile la dosarele care le-ai facut? Ba Mititelule, ba, gata , ESTI TERMINAT ! Roaga-te pentru sanatate, ca libertate...nu garantez !

    RăspundețiȘtergere
  10. blondu si postasu sunt niste jegosi poate acuma isi dau in sfarsit seama si cretinii aia care stau pe langa ei si se ofera sa fie masa de manevra doar pentru ca le e si lor drag sa fie bagati in seama. blondule multumim pentru ca ai distrus tot!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. orbule cat iti luasi ba?

    RăspundețiȘtergere
  12. Mititelu e cel mai linisit cat timp are bani sa ii dea lu blondu.....

    RăspundețiȘtergere
  13. blondule tu ai facut inregistrarea varule?

    RăspundețiȘtergere
  14. hai cu articolul despre spalacit sa lamuriti mai repede lumea care e treaba cu el

    RăspundețiȘtergere
  15. hai cu articolul despre spalacit ca sa lamuriti lumea mai repede despre caracterul lui infect si sa afle toti de cate ori a vandut peluza pentru cativa euro

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...