18 mai 2011

Asociatia Suporterilor Olteni organizează un miting duminică

"Asociaţia Suporterilor Olteni" organizează duminică, 22 mai, între orele 14-16, un miting de protest unde sunt aşteptaţi toţi cei care suferă din cauza situaţiei în care se află echipa noastră. Ne vom întâlni la ora 14, pe strada A. I. Cuza, în faţa Universităţii din Craiova, de unde vom pleca în marş spre Minerva, traseul fiind următorul: Universitate - Primarie - str. N. Plopşor - Minerva. Mitingul se va încheia la ora 16. Toţi cei care nu sunt resemnaţi vor fi acolo, pentru a elibera echipa de cei ca Mititelu.

Epoca patronilor precum acesta, Neţoiu sau Staicu trebuie să apună. Ştiinţa trebuie să redevină ce a fost. Renaşterea echipei nu se poate face decât în jurul lucrurilor care ne-au făcut unici în ţară, pasiunea şi numărul suporterilor. Este timpul ca vocea noastră să devină din ce în ce mai puternică şi ca acţiunile noastre să fie luate în seamă de toţi factorii de decizie din oraş. Duminică, ora 14, toţi la Universitate.... "Ştiinţa trebuie să renască!".

20 de comentarii:

  1. toata lumea la protest! pleaca mititelu!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa fim mai multi de data asta..eu unul voi fi acolo!! MUIE MITITELU!

    RăspundețiȘtergere
  3. dati pe facebook acest mesaj

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebare pentru redactie: De ce nu se spune niciun cuvant mai sus de Piturca? Eu sunt cel care postez peste tot TOTI LA MECI CU VICTOR PITURCA si sunt nedumerit. Sa inteleg ca e doar un miting de protest la adresa lui Mititelu? Sau e si un miting de sustinere a noului proiect anuntat de Victor Piturca? Daca exista un nou proiect ! Din cate se aude prin oras, si credeti-ma am multe date, se aude ca nu prea s-ar face nicio noua echipa, din cvasii motive: ba ca nu e cineva potent financiar, ba ca cei anuntati cei 4 Netoiu, Camataru, Doru Petrescu si Piturca s-ar cam fi retras, ca nu e sustinere, ca nu se poate face doar cu bani de la Primarie...bla, bla, bla. Si stiti ce e cel mai rau in toate astea, ca Mititelu stie deja ca e un mare fas acest proiect si va rade de noi cum a ras si pana acum, ba mai mult, cand o vedea ca si la miting se vor prezenta cativa fani, o sa sara in sus de bucurie si o sa-i dam apa la moara. Si inca ceva: cica , prin targ se spune ca cei care s-au aliat lui Victor Piturca identificandu-se cu proiectul care voia dansul sa-l implementeze, nu fac altceva decat sa-ai faca niste reclama, asa zice lumea prin targ ! In concluzie, cred in Victor Piturca, dar nu cred ca se va duce la indeplinire niciun proiect. Si asta doar dintr-o singura conditie:nu sunt bani, si nici nu e dispus nimeni acum sa vina cu bani de acasa ! TOTI LA MECI CU VICTOR PITURCA, atunci cand va veni un investitor puternic(O si asta nu se va intampla mai devreme de 5-6 ani), iar Victor Piturca atunci la onorabila varsta de 60 de ani sa fie antrenor. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu prea am vazut afise prin oras nimic cu mitingul.sper sa ne strangem cat mai multi desi sunt sceptic ca putem face ceva sa plece mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu ce se poate face cu acest miting dar ma voi duce.din pacate daca eram oras adevarat acum marin lua foc.mitingu asta trebuia facut cand nu eram deja retrogradati........acu e mai mult facut ca sa nu se zica ca galeria la craiova nu a facut nimic.doar asa de dragul de a face... suntem praf si il inteleg si pe piturca ca isi vede omu de treaba daca pe aici nimeni nu zice nimic. era de ajuns o sustinere fata de propunerea asta cu echipa primariei dar se pare ca la noi trebuie sa se roage lumea de noi sa ne faca echipa si noi visam cai verzi pe pereti. blondu ia bani de la toti si sezione vad ca mai nou se roaga de marin sa plecein loc sa se gandeasca mai departe. suntem mereu defazati...si cu un pas in urma.
    din pacate mitingul asta nu spune nimic concret . ar trebui sa nu mai actionam mereu tardiv pentru ca nu mai avem timp sa ne rugam de marin sa plece,pentru ca nu are cum asta e echipa copiilor lui a spus de 1000 de ori.
    in general un miting trebuie sa aiba niste idei bine definite,sa sustina clar ceva si sa protesteze clar impotriva ceva.noi acum ce sustinem? sa plece marin? pai nu pleaca, a mai spus de atatea ori.

    RăspundețiȘtergere
  7. craiovasport de ce aceasta atitudine rece ce se intampla cu comentariile voastre despre miting? ati pus doar comunicatul , unde e parerea voastra? sa inteleg ca nu sunteti prea "incantati"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Marius C.19 mai, 2011

    pleaca boovene fmm de sarac

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar dacă suntem sceptici că acest miting va schimba ceva, CRAIOVASPORT este alături de suporterii care nu mai pot răbda această situaţie şi iau atitudine. Din păcate noi credem că Ştiinţa nu mai există, aşa că din păcate nu mai poate fi eliberată. Echipa familiei Minciunelu nu poate fi Ştiinţa noastră, ci doar un monstru hidos cu care se joacă Mărin în fiecare zi.

    Într-adevăr, aşa cum mai scria cineva, e cam târziu să spui doar că vrei să eliberezi Ştiinţa. Noi credem că acum e deja timpul următorului pas. Deja ar trebui să ştim ce-avem de făcut, pentru că nu e de-ajuns doar să-i solicităm să plece ospătarului care şi-a asigurat protecţia interlopilor şi ne râde-n nas. Ce urmează după acest miting? Ce cerem? Plecarea lui Mărin? O putem cere şi acum, deşi trebuia cerută deja, dar e clar că Mărin nu va pleca... Când vom mai avea şi altceva de cerut, să mai facem un miting...
    Noi credem că dacă acum era de cerut ceva, acel lucru era în primul rând implicarea Primăriei.

    PS. Pentru a evita eventuale ironii, poate că ar fi mai bine ca autorul afişelor să corecteze exprimarea “batjocura Ştiinţei”, din aceasta înţelegându-se că Ştiinţa batjocoreşte. Exprimarea corectă ar fi “batjocorirea Ştiinţei” sau “batjocura la adresa Ştiinţei” (batjocura cuiva se referă la bătaia de joc a acestuia la adresa altcuiva).

    RăspundețiȘtergere
  10. nu inteleg nimic...nu vad rostul acestui miting ...booveanu cred ca sa exprimat foarte clar si anume ca o ia de la capat cu niste zdrente de 16 ani...viitori breliantzi...
    adica cum sa o eliberam...sa plece de la societatea comerciala a lui..?pff..sau cum...
    singura solutie viabila este fara nici un dubiu VICTOR PITURCA care zic io ar asigura stabilitatea ekipei...in rest poate sa fie finantator sau investitor(sau ce drak de solutie ar putea fi viabila pt ca promovarea sa fie cat mai urgenta) si mana dreapta a lui bin laden...kiar nu ma intereseaza
    In rest mai oameni buni trebuie sa intelegeti ca primaria nu are bani ..suntem o zona saraca ...singurul efort care ar putea sa il faca este sa intretina paragina aia de stadion construita pe un mal de pamant(urat stadion apropo...mai ales cu pista aia de atletism..urat ..urat)
    In concluzie KIAR NU INTELEG CE PUTETI CERE DE LA ALESII NEAMULUI...

    RăspundețiȘtergere
  11. TOATA LUMEA LA MITING

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde scrie "batjocura Stiintei"?

    Nu mai descurajati oamenii sa vina la miting. Trebuie sa facem tot ce se poate face pentru a-l indeparta pe acest jeg de la echipa. Iar echipa noastra e numai una, nu mi se pare etic sa facem compromisuri de genul Bragadiru sau UTA. Nu e prima data cand ii cerem sa plece, daca voi puneti problema asa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si pe mine ma surprinde aceasta atitudine...am o presimtire ca o sa fie cel mult 100 de oameni...cand ii mai vad si pe dobitocii aia de pe prosport ca il ridica in slavi pe boovean innebunesc! fmm de boovean!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim: "Unde scrie..."

    "Batjocura Ştiinţei" scrie aici:
    http://imageshack.us/photo/my-images/861/flyere2.jpg/

    Noi nu descurajăm pe nimeni să vină, din contră. Cât despre "echipa noastră e numai una"… Da ai dreptate, Ştiinţa e numai una: cea din sufletele noastre, nu din hârtiile cu SRL-ul lui Mărin! Aia nu mai e echipa noastră.
    Pentru că dacă tu crezi că e aia, atunci ce-o să mai spui dacă, să zicem, ospătarul îşi va pune de la anul capul său chel în stemă? E perfect legal să stilizezi o siglă de-a propriei firme, nimeni nu-l poate împiedica să facă asta. Şi, poate peste alţi câţiva ani, ca să sublinieze apartenenţa "echipei copiilor copiilor" la familia booveană, va adăuga undeva şi motto-ul "ECHIPA FAMILIEI MINCIUNELU". Ca un fel de "You’ll never walk alone"...
    Mai vorbim atunci cum e cu "echipa noastră" şi cu Bragadiru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Craiova isi va da viata pe teren cu Gaz. O sa vedeti! AM INFORMATII, aceasta retrogradare e progranata de mititelu. Vrea sa vanda tot, a aflat de pe "surse", ca i se apropie sfarsitul . Trage la greu cu vanzarile la negru. Totul e o mare inscenare cu depunerile de memorii. Banii sunt luati DEJA.O sa vedeti ca am dreptate ! Piturca nu cred ca o sa faca alta echipa... Aseara s-a intalnit cu membrii ai galeriei, bine ca unii din ei care au fost acolo, joaca la doua capete( nu dau nume , se stiu ei), raspunsul a fost unul ambiguu, si neclar.Asa ca, oricum Mititelu nu va avea voie nici in Liga a II-a, si cu noroc va juca in Div C. TOTI LA MECI CU VICTOR PITURCA, dar...incep sa fiu sceptic. Totusi hai la miting !

    RăspundețiȘtergere
  16. tarca gabriel20 mai, 2011

    sa va fereasca sfantu sa aflu cine sunteti voi astia care scrieti pe aici ca va rup capu am eu asa ceva banuieli dar nu am avut timp sa ma ocup ....

    RăspundețiȘtergere
  17. alexandru20 mai, 2011

    Hai sa fim putin realisti...ce o sa aduca mitingul asta, eu personal sunt scarbit la maxim, nu stiu ce sa mai cred. E clar, cancerul fotbalului, nu numai craiovean, ci si romanesc trebuie sa moara ca sa ne eliberam, iar cum nimeni nu e interesat sa-i traga un glont in cap, pentru ca nimeni nu si-ar pune integritatea in pericol pentru nimic, nu o sa rezolvam nimic. Pe de alta parte, sa cred ca face piturca o echipa mi-e greu, m-as imbata cu apa rece. Sistemul ticalosit din care face parte inclusiv fotbalul, nu aduce la conducerea echipelor decat oameni precum al' de mititelu al'de becali sau al'de garoiu de timisoara. Uitati-va la emisiunea in care a fost prezent Gica Popescu pe gsp si o sa intelegeti de ce un om, care a ales sa-si incheie cariera la Dinamo si care a lovit atat de rau prin asta, nu vrea sa investeasca, pentru ca, este capabil sa judece in ce s-ar putea baga. Eu imi doresc din tot sufletul sa ma insel si peste 1 an sa zic in gura mare "ce prost sunt ca m-am inselat si nu am participat la miting alaturi de adevaratii suporteri".

    RăspundețiȘtergere
  18. Alexandru20 mai, 2011

    "Anonim spunea...
    Din cate se aude prin oras, si credeti-ma am multe date, se aude ca nu prea s-ar face nicio noua echipa, din cvasii motive: ba ca nu e cineva potent financiar, ba ca cei anuntati cei 4 Netoiu, Camataru, Doru Petrescu si Piturca s-ar cam fi retras, ca nu e sustinere, ca nu se poate face doar cu bani de la Primarie..." cam are dreptate "Badea: Eu vorbesc cu sufletul

    Pavel Badea nu este de acord cu ideea înfiinţării unei noi echipe în Craiova, fostul mijlocaş al Ştiinţei fiind de părere că în Craiova poate exista o singură Universitatea, reprezentantă a întregii regiuni." conform fituicii falimentare!

    RăspundețiȘtergere
  19. Auzi ba ala de te semnezi "tarca gabriel", daca ai sange in p@ula, ia vino tata, duminica la miting , vino cu 10 minute inainte, ia-ti ceva aparte pe tine sa te recunosc, eu stiu...ceva , un tricou de culoare rosie, ceva sa te recunosc, pune-te in primul rand casa nu te confund, vino si sa te vad la cum rupi capete ! Potol, ca ti-o furi !

    RăspundețiȘtergere
  20. @tarca gabriel
    ai temperatura?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...