25 apr. 2011

M-am jurat că n-oi mai B…, dar eu nu mă pot ţine’

“Craiova nu va mai retrograda niciodată în Liga a II-a. Poate peste 40 de ani. A fost un accident în 2005 şi nu se va mai întâmpla niciodată atât timp cât voi rămâne aici”.

Asta declara pe vremuri ucigaşul spiritului alb-albastru, odată ce s-a văzut stăpân pe sentimentele noastre. Această declaraţie şi altele ca ea vor fi însă trecute sub tăcere de fiţuica sa de şantaj, care, CULMEA, DE CÂTEVA ZILE A BLOCAT ACCESUL LA ARHIVA DE ARTICOLE, tocmai pentru ca neaveniţii să nu caute minciunile booveanului. Ştim deja, vinovat va fi oricine altcineva decât Minciunelu, de la Piţurcă până la Platini, Obama sau Putin. Mafiile din lumea-ntreagă, suporterii aşea-zişi, Chiron, stratul de ozon sau păsările călătoare.

PS. Ce poate fi mai tragic şi mai ruşinos decât să retrogradezi în seara de Paşte, după ce pierzi fără drept de apel deşi arbitrul greşeşte grav în favoarea ta, neacordând un penalty adversarilor şi un cartonaş roşu lui Silvică? Până şi “gratuiţii” de la tribuna a 2-a, aşa puţini câţi au fost, i-au cerut tiranului să plece...

8 comentarii:

  1. astuia trebuie sa-i scriem pe gard, maaare cu vopsea: GROPARUL CRAIOVEI ! CRIMINALULE !

    RăspundețiȘtergere
  2. a omorat stiinta acest dement.
    sper ca cineva intr-o zi sa razbune aceasta crima.

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa facem orice ca sa plece booveanu

    RăspundețiȘtergere
  4. Situatia la Craiova e una foarte deslusita, foarte clara si foarte bine pusa la punct. Toate merg ca pe roate, totul e ca la carte, conform versurilor:

    "Trecea lebedele-n zare,
    Cand te uiti ele dispare.
    Pe campul cu viorele ,
    Crestea numai ghiocei.
    A venit fetele mele,
    Si i-a cules ei pe toti".

    Cam asta e situatia la Craiova: clara !

    RăspundețiȘtergere
  5. fmm de boovean te urasc din tot sufletul meu sper sa ajungi sa mananci din gunoaie bastardule!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. labagiul nu este la prima retrogradare. dealtfel in asta este el expert: in 2005 a pus umarul serios la retrogradarea universitatii ca mai apoi echipa de tineret numita pompos "primavara", acolo unde chipurile era viitorul de aur al echipei mari, acolo unde colcaiau talente gen jacki niciolaie, ologu ( nume predestinat de fotbalist), buleica, gugu etc, au retrogradat din divizia c in judeteana, dupa un parcurs lamentabil. echipa de la craiovasport poate aminteste pe viitor si de aceasta notabila "performanta".

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper ca atunci cand va retrograda sa nu il mai caute nimeni pe paranoic nici o televiziune nimeni sa moara in singuratate nebagat in seama de nimeni ca asta e cea mai mare teroare pentru un cretin ca el.

    RăspundețiȘtergere
  8. e bine ca in sfarsit cineva spune adevarul despre blondu(principalul vinovat pentru slabiciunile galeriei), chiar daca nu direct

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...