13 apr. 2011

“Gore l-a bătut pe Mitu…”

Valetu a luat-o pe cocoaşă de la badigardu lu Mărin. Nimic nu mai e ca-n vremurile bune… Lacheul pe care-l scotea Mărin la-naintare de câte ori avea de rezolvat o situaţie mai delicată, a ajuns să primească acum corecţii fizice de la stăpân. Nu-i putem plânge de milă slugii boovene, cel care a acceptat să facă tot ce i-a poruncit satrapul ani de zile şi pentru care Universitatea Craiova sau suporterii ei nu înseamnă nimic. Valetul n-are nici o legătură cu noi, el fiind un stelist declarat, ca şi cancelarul Roşcaca. Luni, el a fost strigat chiar de un dinamovist, avocatul Manivelă, altfel amic dincolo de simpatiile fotbalistice. L-a aşteptat însă Petrică, nerăbdător să-i bage o alunecare cu ambele picioare sus. Din aia de roşu.

Dar lăsând la o parte tragicomicul situaţiei, ieşirea lui Ajică, cel care şi-a trimis cefosul să-l petardeze pe fostul argat, arată că acesta e disperat şi nu-şi mai poate controla deloc emoţiile sau pornirile. Gestul dictatorului e unul care-i trădează starea de spirit. Cât despre valet, după ce a chemat poliţia şi s-a văietat pe toate siteurile că i-a dat la operaţie şi-l doare, nu mai ştia dacă să depună sau nu plângere.

…Seara a venit meciul şi clipoceala nocturnei juleştene a picat la fix. Un nou motiv perfect pentru nişte circ la televizor. Ajică mai are o scuză solidă pentru retrogradarea lui FC Booveni: clipoceala lucşilor lui Copos.

7 comentarii:

  1. lupul-cel-rau13 aprilie, 2011

    Aoleu, ti-a dat dă te-a julit! Da', oricum, o meritai, nevertebrată mică! Vezi si tu unde-ti bagi plangerea aia, sa nu te rănesti... Păi, ori suntem golani, ori nu mai suntem! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ba da nu l a batut bine frate...doar un picior in "bazin".....putea mai mult si bodiguardu ala.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe boovean nu il bate nimeni vere? penala galerie avem daca se intampla ce e la noi prin strainatate era vai si amar.se compara ei cu cei mai tari de prin alte tari dar sunt penibili si in romania rapid sau steaua le dau clasa. stelistii fac miting in fata la palat la becali si de rapidisti ce sa mai zic ca nu misca nimeni in giulesti. blondu al nostru in loc sa faca si el miting la new york el coboara din taxi sa il viziteze pe miti ca sa ia bani. suntem praf asa oras asa echipa. imi pare rau ca tin cu craiova si ca nu sunt mai mare...poate cei de seama mea vor face mai multe ca cei de acum sunt varza,fara suparare.

    RăspundețiȘtergere
  4. MITU MARKETING A FOST BATUT DE PETRICA? SI CARE E PROBLEMA?SA NE ADUCEM AMINTE CAT DE SCLAV ERA JIGODIA DE MITU SI CUM IL LINGEA IN CUR PE MARIN. MITU SCLAVU TREBUIA SA STIE CA ASA SE INTAMPLA CAND SERVESTI UNUL CA MARIN CA DACA NU MAI ESTI CU EL ESTI CONTRA LUI. DIN PARTEA MEA MULTUMIM PETRICA.

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca n-a castigat ciuri buri dar oricum e cazuta fc booveni

    RăspundețiȘtergere
  6. Auziti si voi aberatie: Craiova se poate mentine in A doar din vanzarea de bilete - declaratie Mititelu preluata de pe forumul Gds de unde posteaza bovina tolanita pe canapea. Pai poate a uitat Mititelu cati spectatori a mai avut la stadion dupa ce l-a dat afara pe Piturca. Sta in biroul lui si tasteaza pe forum. Ce mai conducator...Ce mai patron potent. Stiinta e in B, stie si el asta si vrea sa arunce fumigene pe piata sa ne acomodam cu situatia de matineu. Stiinta libera !!! NIMENI LA NICIUN MECI !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Reghe a mizat pe doi jucatori pe care nu trebuia. Sper ca s-a convins ca am dreptate. Daca batem Brasovul acasa, ne salvam. E mai important meciul decat cel cu Dinamo." Se vede clar de ce a fost indepartat Piturca, pentru ca nu putea marele conducator sa se bage la echipa sa fac a si el echipa, sa se joace si el un pic cu jucaria. Nelu Nicolae-zis si Jakie, e titular acolo datorita insistentei lui Mititelu si spagilor date catre Rosca care promoveaza mai nou jucatori in primul 11 daca ia si el o mica spaga. Firtulescu la fel , dar Mititelu arunca pisica in ograda altora, acum in ograda lui Reghe ca sa poata sa-l demita . Oricum Reghe asta e un maimutoi , un penibil, un vai mama lui. Ce sa mai zici de Reghe , de ce-l duce capul cand el se insoara cu Prodanca? Care... Va dati seama ? Iar referitor la faptul ca Brasovul e mai important decat Dinamo, Mititelu stie ca acolo Dinamo iti da jocul, faci blat ordinar cu militienii daca e sa ai nevoie. Si tot blatul cu militienii in schimbul lui Gaman si Barboianu, care au zis ca nu mai vin inapoi si Mititelu renunta si ii lasa liberi si nu le mai face probleme. Deci daca e sa ai nevoie , Dinamo iti da jocul si de asta zice mititelu ca e mai greu cu Brasov. Orice calcule s-ar face eu zic ca suntem in C pentru ca nu o sa ne programeze. Maine se da verdictul si in litigiul cu Piturca si de maine se numara 30 de zile. Si aici a fost o mare magarie, cu litigiul la Piturca , unde Dragomir luand banii in avans de la televiziuni , nu putea decide mai devreme litigiul pentru ca era nevoit sa nu programeze pe Stiinta, si ce facea cu banii care i-a luat in avans? Distrugea campionatul? Pai nu zicea el ca i-a dat lui Mititelu banii in avans pe drepturi tocmai ca e el foarte destept si nu voia sa distruga campionatul Amintiti-va !!! Dar gata finalul e aproape ! trec 30 de zile, se termina campionatul, incepe executarea pe plan sportiv, si anume neprogramarea. Bine, ca o sa incerce Mititelu niste tertipuri de genul ca o sa se duca dupa verdictul sportiv , se vaduce in civil si va cere suspendarea in instanta a deciziei Comisiilor. Adica o sa vrea ca civilul sa intervina si sa spuna ca pana de judeca el in civil sa poata sa joace . FALS. Se minte si el si are incredere in avocatii aia de ii are pe acolo. Nu mai avem nicio sansa. Suntem in B cu noroc si in C pe plan sportiv. Primaria nu il mai lasa sa joace acolo si sa vedem unde va juca. Oricum conclzia e clara: Stiinta libera !!! NIMENI LA NICIUN MECI !!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...