10 mar. 2011

Muia lui Bărboianu



Noul jucător al lui dinamo, Ştefan Bărboianu, în timp ce face sex oral cu actuala sa echipă. Aşa Fănele, dă-le la muie cu pasiune!



19 comentarii:

  1. muie dinamo!!!!!! asa fane,esti trimisu nostru acolo sa le dai la muie :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. barboiene sa imi sugi coayele de milog

    RăspundețiȘtergere
  3. BARBOIENE SA NE PISAM PE TINE DE LIMBRIC MUIST.AI FACUT CEA MAI MAI MARE GRESALA CRETINULE!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Leu albastru10 martie, 2011

    Cine mai crede in vrajeala jucatorlor e nu naiv, e prost de a binelea. Traeziti va oameni buni ca in fotbalul profesionist din anii 2000 nu mai e nimeni fidel pana la moarte cu salariile neluate de 5 luni.Nu mai credeti prostii va spun ca daca ar putea toti astia care sunt acu la noi ar pleca maine pe steaua dinamo rapid cfr, vaslui timisoara. Sa nu mai zic de strainatate.Nu mai visati cai verzi pe pereti, PERFORMANTA FARA BANI NU SE POATE.
    O sa il muim pe Barboianu, normal,dar sa nu cadem in extrema asta si sa judecat rational cine e marele vinovat pentru situatia de la Stiinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. leu albastru pt tine e asta...cred ca nu ii obliga mititelu prin contract sa dea declaratii ca nu s-ar duce la dinamo niciodata...niste bulangii nesimtiti si el si gaman,dar indrumati de piti...o sa vedeti ce se va alege de capu lor ca mari fotbalisti nu sant...o sa faca tusa pe la dinamo barboianu asta si gaman pe unde s-o duce la fel...asta a fost prostia lu mititelu ca in loc sa ii vanda,a crezut in ei...toti o ardem in vrajeala ieftina ca o echipa se construieste in cativa ani...ce a facut mititelu pana la urma???a crezut ca prostu intr-un ciclu de jucatori,i-a crescut cum a putut,a bagat bani in ei si acum ii ia piti gratis...in loc sa il vanda si pe gaman si pe costea si pe dananae sau mai stiu eu pe care i-a tinut le-a dat salarii mari si acum isi ia teapa...si pana la urma tot mititelu e de vina???nu ii iau apararea lu mititelu,dar tare prost a fost ca nu i-a vandut pe toti pe care i s-au oferit bani...las ca ii vinde copilul de suflet al stelei acum...pisaneam pe el de stelist muist ce e piti asta...acum cred ca toata lumea si-a dat seama cine e acest piti..acest piti care iubeste craiova si ne ia jucatorii cu japca...sa ii fie de cap

    RăspundețiȘtergere
  6. @catala
    frate nu a crezut mititelu in nici un ciclu de jucatori. mititelu nu a avut bani si a mascat asta sub lozinca cresterii si promovarii de copii. el de fapt nu avea alta varianta pentru ca nu avea bani sa cumpere jucatori de valoare. tu chiar se pare ca nu intelegi nimic.
    mi se rupe de piturca dar e normal sa isi recupereze omu banii, nici nu conteaza cati a bagat multi/putini.. tu ce ai fgace, ai lasa banii tai la mititelu? nu cred.
    mititelu daca vindea din jucatorii astia formati pe gratis de cons judetean o belea ca nu mai avea deloc echipa si trebuia iar sa stea 4,5 ani sa mai capete alde gugu experienta. asta daca intre timp nu cadea. sa mai adaug ca mititelu nu a fost in stare sa lase un antrenor sa isi faca treaba pana la capat si mereu s/a bagat peste ei sa le faca echipa si sa ii dea afara daca aveau popularitatea mai mare decat a lui?
    nu te supara ca te intreb,unde ai trait in ultimii 4,5 ani? ai fost plecat cumva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Piturca nu e 100% stelist si nici 100% oltean.El are in suflet amandoua echipele.Cel putin asta cred si simt eu si asa am tras concluzia de la oameni care l cunosc.Dar oricum asta e irelevant, important e ce putea si ce avea ambitia sa faca aici daca era lasat.
    Barboianu a facut pasul asta ca sa fie sigur ca scapa de Matinelu.De aia a mers la Dinamo,pentru ca asa nu se va mai putea intoarce la Craiova.Isi va lua portia de injuraturi cand va mai ajunge pe aici,asta e riscu pe care si l a asumat ca sa scape din saracia asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. barboianu a facut o mare prostie ca a mers la dinamo. mai bine statea pe bara 4 luni ca nu se rata.....

    RăspundețiȘtergere
  9. FANE TRADATORULE NU TREBUIA SA TE DUCI LA SPURCATI !!
    NE PISAM PE TINE DE COPIL PROST TI'A LUAT BECALI MINTILE

    RăspundețiȘtergere
  10. nimeni la meci11 martie, 2011

    mititelu a pierdut si va mai pierde jucatori multi pentru ca nu are nici un ban
    de ce nu vorbiti de cum a plecat wobay ,iliev , gargorov etc....?????
    pe aia tot piturca ia mai furat????????
    vinde echipa boovene!!

    RăspundețiȘtergere
  11. trubadur pt tine e asta....intradevar nu avea bani sa cumpere jucatori.cand a avut milioanele alea pe costea,cate or fi fost ele,trebuia sa il dea si facea rost de bani...si pe restul la fel pe care a avut oferte dar i-a pastrat ca prostu.oricum daca ii vindea presupun ca atunci sareati de cur in sus si ziceati ca vinde jucatorii de valoare ai craiovei si ca niciodata nu va face performanta...tare curios as fi fost sa vad cum reactionati daca vindea mititelu vreo 2 3 jucatori pe la dinamo,pe costea.pe gaman,pe barboianu ,dananae.atunci as fi vrut sa va vad...acum ca i-a dat frustratu asta piturca vad ca reactionati bine,sant curios daca i-ar fi dat asta si tare prost e ca nu vinde tot ce are pe aici si pe mihai si pe florin si pe restu care ar mai fi ceruti pe la dinamo si pe la steaua...sa vedem daca tot bine o sa reactionati...e treaba lor unde o sa joace,e cariera lor pana la urma,dar sa nu se mai bata ca prostii cu pumnu in piept ca niciodata nu ar semna cu dinamo...ca de asta le sar suporterii in cap...hai noroc si sa ma pis si pe barboianu si pe gaman

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai prostule (Catala cu tine vorbesc, dar mai bine te numeai Pacala), tu chiar esti prost!
    Cretinule nu din vandut jucatori trebuia sarmanul sa faca rost de bani. Cum adica daca vindea pe Costea? Pai el cum a mai luat clubul asta daca stia ca nu are bani? Ce se intampla daca nu o nimerea cu Costea si ala nu era asa de talentat? Pe cine mai vindea, pe Stoianof? Pe Garla? Pe Gargalie? Pe Dina? Ba idiotule daca vindea pe Costea retrogradam! Adu-ti aminte ca acum 3 ani am scapat de retrogradare cu sacul de goluri al lui Costea marcate pe Extensiv si prin deplasari. Campionatul trecut cand a lipsit Costea 3 sferturi din retur,ne-a trecut glontul pe la ureche, am scapat de retrogradare printr-un miracol, il ultimul meci al campionatului. Acum nu cred ca mai scapam nici pe teren.....
    Cum poti sa mai crezi in sarantocul asta, esto ori naiv, ori prost, ori te plateste.
    Nu pot sa cred ca vorbesti serios.......inca sper ca glumesti,ne iei la misto...

    RăspundețiȘtergere
  13. CATALA TU GLUMESTI NU?
    PS. MUIE BARBOIANU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. ma mancami-ai pula de anonim care esti...in primu rand nu discutam cu tine...eu cred ca cui m-am adresat i-am vb frumos,dar cu tine nu o mai fac ca esti un anonim muist si atata tot...iti dai si tu cu parerea ascunzandute in spatele anonimatului...pai nu vroia marele piturca sa ii vanda pe costea asta?din ce scrisai eu acolo ti se paru ca il contestam pe costea?chiar atat de prost esti?vorbeam despre ce se intampla la momentu actual la echipa cum creste craiova jucatorii aici si ii fura unu ca piturca...ma doare in pula si de mititelu si de oricine ar fi patron...eu vorbeam de echipa...sugiami-ai toata pula cu coaie cu tot...batete-ar sangele sa te bata,intri tu in discutii asa si ma faci pe mine prost...cacam-as in pizda matii numai capatani de pula sculate...ai vazut ca pot sa fiu si eu nesimtit???

    RăspundețiȘtergere
  15. Oligofrenule Piturca vroia sa il vanda pe Costea ca sa faca rost de bani ca manager. Pentru ca Piturca nu era obligat si nici nu avea in atributiuni sa aduca bani la club!!! Aia trebuia sa faca patronul, daca avem unul. Vezi ca esti prost?
    Cum mortii matii ii fura ba jucatorii Pituca lui Muicelu altau daca Piturca a platit 4 luni de salarii? Asta inseamna un sfert de an. Un anotimp. Ce sa faca Piturca, sa ii doneze banii lui Muicelu, stapanul tau? Vai de p..a ta de idiot, cu de-i ca tine o sugem noi de pe la toti din provincie si am ajuns batjocura tarii.Vin niste cacaciosi ca tine si ii tin isonul unui analfabet si sarac care o sa ne retrogradeze pana la urma.De ce mortii matii ne-am zbatut la retrogradare atatia ani, din vina lu Piturca? Mars la vaci ca esti mai prost ca balega!

    RăspundețiȘtergere
  16. catala asta e cel mai realist cum pula mea vruiati sa faca bani pt echipa daca nu ia vandut cand a avut ocazia pe costea si care au mai fost cautati de alte echipe aduceti voi bani din salariile voastre la echipa sau daca nu mancati samente in pula mea in continuare si nu mai comentati de mititelu dc nu a loat altcineva echipa si decat el a avut curaju asta MUIE STEAUA DINAMO RAPID

    RăspundețiȘtergere
  17. auzi bai ciuri-buri,taci draq din gura ca esti mai prost ca noaptea.cum adica sa aducem noi bani de-acasa? pai noi incasam ma drepturile tv? noi ne facem imagine si intram de 30 de ori pe zi la televiziuni sa facem pe stan si bran? nu zice ma stapanu vostru ca e echipa lui si a familiei lui si ca i-o lasa lu fi-su? acu vrei sa aduca suporterii bani de acasa din salariile lor? bai jigodie ati trait din banii nostri de pe bilete ca dovada ca acum cand nu mai vine nimeni la meci muriti de foame. lasa-ne dute pe site la editie ca acolo e locu tau, acolo te incadrezi perfect.

    cine draq esti tu sa ne spui sa nu mai comentam de matinel? cam atasat esti de el..... dubios.... esti cumva stelistu de vlad rosca, asta apropo de "muie steaua"? sau esti vicentiu ala pletosu?

    RăspundețiȘtergere
  18. bai baiatu de se ascunde in spatele anonimatului de o arzi in contre cu mine,daca tu crezi ca sunt vreunu dintre angajatii lu mititelu asta doar pt ca dau in piturca asta al tau...ma faci sa cred ca esti chiar piturca in persoana,de tot il sugi la greu si ii iei apararea atat cand asta a spus si aseara pe toate canalele ca vrea sa desfinteze echipa asta doar din cauza razboiului lui cu mititelu si sa faca el alta sanchi cica a suporterilor ca sa ne impresioneze,atunci nu ai decat sa il sugi in continuare si in locu tau i-as face si statuie marelui antrenor care nu e...inainte iti zisai sa imi mananci pula cu coaie cu tot,scuzama mancate-as dar nu mai vreau,nu ai valoare pt pula mea...dar o pula tot iti dau sa mananci,pe a lu bunicumeu ca e mai zbarcita si coaele sant mai lasate...te las la muie nu iti dau...ca si asa il sugi destul pe piturca asta al tau...

    RăspundețiȘtergere
  19. sint prost va rog sa ma iertati.sunt imbecil, asa m-a facut mama mea cea bagaboanta si nu am ce face.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...