2 mar. 2011

Falitul Mărin ar mai cere bani la Piţurcă...

"Comisia îşi declină competenţa în favoarea Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a FRF", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Despre ce e vorba?
Ajică a cerut Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să-l oblige pe Victor Piţurcă să finanţeze echipa familiei boovene. Mărin pretinde că Piţurcă ar avea obligaţia, conform contractului, să vireze o sumă de bani, plângându-se că din cauza neachitării acestei sume nu şi-a putu plăti jucătorii la timp şi aceştia au devenit liberi de contract...

Vă vine să credeţi aşa ceva?
Cu alte cuvinte, Minciunelu vrea ca Piţurcă să bage bani în echipa lui după ce l-a dat afară din cantonamentul în care fostul selecţioner (pe care apoi l-a jignit în toate felurile) băgase zeci de mii de euroi ca să-l renoveze. Chiar dacă, prin absurd, ar mai fi fost bani care trebuiau aduşi de Piţi prin contractul celor 2, cum i-ar mai putea aduce managerul dacă Mărin l-a gonit de la echipă, reziliindu-i unilateral contractul?

Impostorul falit spune că el n-are nici o vină pentru acest dezastru şi că i se destramă echipa din cauza lui Piţurcă (dujmanul care nu vrea să investească în clubul familiei boovene), de parcă dacă antrenorul nu i-ar fi sărit în ajutor situaţia ar fi fost mai bună. SRL-ul lui Minciunelu probabil că nici n-ar mai fi existat acum fără infuzia de caşcaval venită de la Piţi toamna trecută. Dar, probabil că în mintea ospătarului, antrenorul/managerul are ca obligaţii să investească bani în club, iar patronul să facă “primu’ unşpe”, după cum se exprima chiar ochelaristul.

Altfel, Ajică s-a răzgândit şi după un anunţ plin de ambiguitate, postat la două capete pe siteul fiţuicii, acum şi-a refăcut calculele şi anunţă că va cere bani spectatorilor de sex masculin la meciul cu echipa din comuna aceea. Tot pe site-ul fiţuicii de şantaj, se găsesc mai multe materiale de propagandă cu îndemnuri mobilizatoare greţoase. Mărin cel rupt în cur nu mai ştie de unde să mai facă rost de câteva sute de euro şi a pus din nou detaşamentul de propagandişti la treabă. Şocâtele Şorici, Manivelă, ciorbarul sau înfocatu’ au primit iarăşi ordin să convingă prin orice mijloace lumea să cumpere bilete.

Sărmane boovean, laţul falimentului se strânge tot mai tare...

9 comentarii:

  1. MORI SARACULE FALIMET

    RăspundețiȘtergere
  2. Isi bate joc de toata lumea acest boovean!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian Mititelu03 martie, 2011

    Sunt sarac am si eu nevoie de bani , va implor sa ma ajutati ca urla ala mic Gigi de foame pe acia prin New York. Va rog io frumos cumparati bilete cu Branestii ca sa mai cumpar si io niste fasui sa bagam acia o oala sa manance si cancelaru cu Lenuta, cu Alinuta, toata lumea. Il chem si pe Vice si pe Gigeh Hihel si pe Manivela.Ne adunam toti acia, cu bune cu rele sa mancam niste fasui, ca e mai ieftin,chiar daca pe urma ne basim toti ca dracu.
    Va rog io din suflet sa cumparati cat mai multe bilete,da?

    RăspundețiȘtergere
  4. Vlad Rosca03 martie, 2011

    Ieeeeeeeeeee!! Asa sefu,vreau fasuuuuuuuuiii! Fa-sui! Fa-sui! Fa-sui!
    Hai ba cumparati bilete ca mi-e foame rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Petrica badengardu03 martie, 2011

    Sefu nu stiu daca e bun fasuiu ca cancelaru asta daca baga 3-4 lighene de fasui sa beasa de nu mai putem sa respiram acia in New York..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar merge si-o tarie....

    RăspundețiȘtergere
  7. DIN BILETE MARIN A PLATIT BAREMUL ARBITRILOR,SALVAREA,POMPIERII,MOTORINA LA AUTOCAR PENTRU PRIMA DEPLASARE SI CAM ATAT.....S-A CAM EPUIZAT MALAIU...

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))))))))))03 martie, 2011

    ati vazut aia cu EDITIE SPECIALA ELECTRONICS???

    RăspundețiȘtergere
  9. Reghecampf, a fost demis de la club. Si fara sa fie suspendat inainte. Cum s-o fi intamplat treaba asta? Ma mir ca nu a fost si el suspendat, macar un pic, poate chiar si o ora dosar asa ca sa fie la moda. Pacat, demisia asta e nasoala ca se mai dusa si ultima sursa de bani de la club. Prima decizie e formarea unui comitet de urgenta la nivelul clubului si cautarea de urgenta a unei solutii de gasire a finantarii pentru achizitionarea a circa maxim doua pachete de tigari, fumate de personalul intrprinderii ( societatea "U" Craiova), tigari care sunt necesare bunei desfasurari a activitatii in unitate. Am citat din masurile de criza imediate afisate de Mititelu la sediu.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...