1 mar. 2011

Din disperare, Ajică dă şi bărbaţilor mărţişoare :)

Cu vreo 6.000 de plătitori în meciul cu steaua, Minciunelu e fiert şi nu mai ştie cum să momească lumea la stadion când joacă echipa familiei sale. Cu o săptămână înaintea meciului cu spurcaţii, Mărin garanta pe toate posturile TV ca la stadion vor fi peste 18.000 de plătitori. Până cu câteva ore înaintea meciului se vânduseră doar puţin peste 3.000 de bilete, iar afacerea booveană s-a finalizat cu aproximativ 6.000. Mii de invitaţii au fost împrăştiate gratuit, iar cu câteva minute înaintea startului meciului s-a intrat şi doi pe bilet/invitaţie, din ordinul conducerii clubului, totul pentru ca Ajică să nu se facă de râs.

Ospătarul a prostit deci câteva mii de oameni, în buzunarul său gol intrând vreo 12-13.000 de euroi. Foarte puţin faţă de cât spera sărmanul. Aşa că diabolicul tiran a apelat la mutarea clasică, pe care noi am anticipat-o cu ceva timp în urmă, lăsând intrarea liberă la meciul cu Brăneştiul. Totul pentru a atrage din nou lumea la stadion, pentru ca apoi să poată cere iar caşcaval de la oameni.

“Strategia de marketing” a falitului a fost camuflată sub pretextul unui cadou de mărţişor pentru doamne şi domnişoare, ca şi cum pe Mărin l-a apucat subit dragostea de “gospodine”. Darul se extinde însă tacit şi către bărbaţi, pentru că fiţuica de şantaj a lui Mărin a anunţat că toată lumea poate trece ca prin brânză prin turnichetele stricate intenţionat de ospătar (Primăria a dat 300.000 de euro pe ele şi nu au fost folosite niciodată) ca să fenteze fiscul.

Altfel, sărăntocul a băgat în buzunar cele câteva sute de milioane de pe bilete, iar FC Booveni a făcut din nou ce face de 5 ani, adică dă punctele stelei idolului Jiji. Vinovat este, evident… ghinionul.

12 comentarii:

  1. NIMENI LA MECI, si-a atins scopul!

    RăspundețiȘtergere
  2. lupul-cel-rau01 martie, 2011

    ...ghinionul, si nu numai! Mărin s-a plans pe toate posturile dupa meci ca echipa a cazut fizic din minutul 60, si ca el se astepta la asta! Nu va suparati, domnu' Mărin, da' la Govora ce-ati facut? Ati batut laba cu Mache?? Pai daca echipa pica fizic in prima etapa, prin ultimele, asa, ce dreaq mai faceti???

    RăspundețiȘtergere
  3. Contabilitatea booveanului a numarat fix 4368 de bilete vandute (sursa fiind chiar anturajul brutarului). Restul: invitatii, chiar si oameni care au intrat fara nimic. Eu ma intreb ce smenuri financiare a facut Ajica pentru ca bruma de bani sa nu intre direct la fisc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar i-a batut booveanu pe steaua. Unde sunt suporterii lui sa il mai ridice in slavi?

    RăspundețiȘtergere
  5. aceeasi tactica de fiecare data. nici macar cu ceva noi nu mai are cu ce sa mai vina.cand e disperat recurge la cadouri din astea gen intrare libera, abonament gratuit la fituica atc.
    vai mama lui de falit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vinovat e ghinionul ca nu avem un patron de calitate si potent financiar,demn de numele U CRAIOVA.

    RăspundețiȘtergere
  7. pleaca tirane ca te uraste tot mai multa lume. si aia batrani de la mine de la bloc care te mai aparau acum nu te mai suporta.vinde echipa si lasa/ne ca nu e clubu tau de la booveni si al lui adita. ma pis pe tine si pe copiii tai manelisti ca asta nu e echipa voastra bai taranilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu tot asa am auzit de 5.000 de bilete vandute.Eu am intrat la meci cu invitatie, am luat-o de la un amic si el de la altcineva, dar multa lume am vazut ca avea.La pauza au plecat destui acasa ca nu mai puteau de frig.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mititelu a scos asta cu intrarea libera ca sa contracareze la protestul Nimeni la meci.Il compatimesc pe bietul sarman...

    RăspundețiȘtergere
  10. aji´ lapusneanu´02 martie, 2011

    ţara nu mă vrea ? dar cine a intrebat-o pe ţară ce vrea ?

    RăspundețiȘtergere
  11. @lapusneanu
    a spus ea singura cand striga toata numele lu piti cat o tineau bosogii si cand nu iti cumpara tie bilete la meci decat 4 - 5 mii.tara nu e proasta,ai sa vezi mititelule..

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...