3 feb. 2011

“Ultimul tren” al tiranului boovean

Fiţuica falimentară atinge noi culmi ale penibilului. Strungarii rămaşi să-l spele la cur pe Minciunelu în infecta apariţie online (publicaţie n-o putem numi, pentru că Mărin nu mai are de mult bani să-şi mai tipărească fiţuica decât în câteva zeci de exemplare), se comportă ca nişte veritabili secretari de partid de pe vremuri.

Responsabili cu propaganda, cei 5-6 fiţuicari speciali şi falimentari, care stau pe lângă Mărin ca muştele pe lângă căcat, ascultă cu multă obedienţă ordinele stăpânului. Din momentul gonirii lui Piţurcă de la echipă, ei au blocat vreo 2 săptămâni posibilitatea suporterilor de a trimite comentarii pe pagina de internet a fiţuici, deblocând această opţiune doar cu câteva zile în urmă, când credeau că s-a mai domolit mânia oamenilor.

Aşa se face că în acest moment, pe siteul fiţuicii e ca pe vremea lui Ceauşescu. În aşteptarea Alinutzei, Mărin stă cu cracii pe birou, citind şi recitind cele câteva zeci de comentarii pupincuriste, postate de cancelar, avocatul câine, şocâtele Şoric şi Vicenţiu înfocatu’ (flocosu’ e în silenzio stampa momentan). Acestea sunt pro-Mărin într-o proporţie de 99%, restul de 1% fiind mesaje neutre, necenzurate de argaţii de la redacţia fiţuicii, ca să pară obiectivi.

Ultima comandă a lui Ajică pentru slugile sale a fost postarea unui articol care să se intituleze sugestiv “Ultimul tren”, în care cancelaru Roşcaca (autorul real) să încerce să-l convingă pe Găman să meargă în Ucraina, ca să facă disperatul său stăpân rost de nişte caşcaval, cu care să plătească datoriile la fisc, să-i cumpere secretarei 15 poşete de plastic scipicios şi lui 20 de ciorbe. Şi, în subsidiar, în caz că Găman rămâne demn, să inducă asupra sa vina retrogradării pentru neprimirea licenţei, ca şi cum fotbaliştii ar fi sclavi şi ar trebui să joace neplătiţi, doar din mândrie că-l au antrenor pe Minciunelu.

“Ultimul tren” pentru Găman este de fapt ultimul tren al lui Mărin şi noi, la fel ca toţi suporterii celei ce a fost odată Ştiinţa, sperăm să nu-l prindă. Curaj, Valerică! Minciunelu simte cum în jurul cefei sale de porc se strange tot mai tare laţul falimentului, mai ales că fiscul e pe urmele sale, suspectându-l că nu a achitat salariile din banii deturnaţi de sub sechestru tocmai ca să plătească repectivele restanţe.

17 comentarii:

  1. pana una alta, Mititelu reprezinta Craiova voi pe cine reprezentati? cei 200 de sustinatori ai lui Piturca, galeria? e o intrebare legitima, eu unul sunt sustinator al echipei si spre deosebire de voi nu-mi doresc sa moara oameni sau sa ajunga in puscarie PS - n-am scris injuraturi, in concluzie mesajul n-o sa apara

    RăspundețiȘtergere
  2. pleaca boovene pisam as pe secretara ta//

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu imi doresc ca Stiinta sa scape de acest cancer prin orice mijloc, tu nu iti doresti pentru ca esti sclavul lui Mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  4. GAMANE CURAJ SI NU TE LASA! FA ORICE SA IL IZOLEZI PE OCHELARIST SI TU SI ALTII TOTI CARE POT SA FACA CEVA SA IL LASE FARA ORICE BAN PE JEG SI SA IL FORTAM SA PLECE !
    MARS DE LA CRAIOVA PISATULE!

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru ala primu
    ba eu o reprezint pe mata. de fapt tot stadionu ala care era plin ochi si striga numele luPITURCA o reprezenta pe mata.eram toti reprezentantii lu mata.
    tu pe cine reprezinti, pe mititelu? sa ne sugi pe toti atunci.

    RăspundețiȘtergere
  6. din surse sigur e va spun ca muicelu nu a platit salariile slariale pentru care a luat banii aia.
    sper ca statul nu doarme, MITITELU LA PUSCARIE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @nr 1
    Vice tu esti ba? 200 de sustinatori ai lui Piturca? Vice pune-ti ochelari,tu de unde urmareai meciurile adica din sectoru vip al ospatarului nu vedeai probabil 25000 de oameni cum ii strigau numele lui Piti si dupa infrangeri.aia va omora pe voi...

    RăspundețiȘtergere
  8. fan craiova sport03 februarie, 2011

    sunteti cei mai tari fara nici o vrajala

    RăspundețiȘtergere
  9. scursura aia din poza de sus nu reprezinta craiova ba ala de la numarul 1!! poate te reprezinta pe tine atarnache

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca nu ma dau in vant dupa PITURCA, trebuie sa recunosc ca este de 1000 de ori mai bun decat taranul ala ochelarist si sper din tot sufletul sa ii i-a echipa booveanului. Chiar nu ma intereseaza cum o face, chiar si la barbut ... numai sa nu il aduca si pe taranu de Netoiu, ca ne suparam iar ...

    NIMENI LA MECI

    Poate la meciuri, Primaria sa puna un ecran in centru sa vada toata tara ca STIINTA are suporteri adevarati care sunt cu sufletul alaturi de spiritul CRAIOVEI nu de taranii trecatori care ne murdaresc istoria si ne fac de rusine....

    Boovene, fa un bine Craiovei si emigreaza in CONGO sau mori in plm, si daca vrei te ajutam noi, cu "pietre mici"!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pleaca BOOOVENNNNEEEE DATE-N M.. M.... DE SARAC NU NE-AM SATURAT DE TINE FALIMENTARULE.
    NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA NIMENI LA MECIUL CU STEAUA.

    RăspundețiȘtergere
  12. poate pleaca minciunelu in mortii ma-sii mai repede daca se vede in kkt.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mititelului i-a expirat timpul! In sase ani de non-performanta, de minciuni nerusinate, promisiuni desarte si scandaluri, Stiinta a fost transformata, dintr-o echipa cu blazon, respectata in tara si Europa, intr-o echipa chinuita, zbatandu-se, an de an, in datorii si saracie, acolo jos, in intuneric, la retrogradare. Acest boovean rapciugos, analfabet, agramat si primitiv, a reusit s-o metamorfozeze dupa chipul si asemanarea lui...de j@g. Pana cand paguba asta raioasa, nu va disparea, definitiv si irevocabil, din viata si inventarul clubului U.Cv., revenirea la viata si recuperarea onoarei si renumelui Stiintei nu se va putea realiza. Pleaca vacar boovean! Dispari j@gul@! Afara cu tine din Oltenia!

    RăspundețiȘtergere
  14. scrieti de sclavu de vice care il sterge la cur pe marin
    acu e singur nu are cu cine sa se mai duca la pariuri pentru ca e plecat fratioru lui siamez toni sorica in antalya
    il asteapta cu sufletu la gura sa refaca gasca

    RăspundețiȘtergere
  15. un sfat:de ce nu intrebati jucatorii cum isi primeau salariile ca schimbul valutar se facea prin japca si jucatorii primeau bani mai putini ca isi bagau in buizunar mititelu si directorul economic banii?intrebati pe barboianu de exemplu.faceti un research sa vedeti cate lucruri noi puteti sa aflati despre ei o sa va cruciti. postati o adresa unde puteti fi contactati si o sa va dea multi o gramada de informatii despre mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaaaaiiii, astia de la craiovasport a avut dreptatzi. Iote ca ma detera si in Cancaaaaan...
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/acuzat-de-adulter-mititelu-e-la-un-pas-de-divort-147932.html

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...