24 feb. 2011

SALVAŢI Universitatea Craiova!Nimeni la meci! ŞTIINŢA suntem NOI!
(manifest pentru salvarea Universităţii Craiova din ghearele mediocrităţii)


Cine suntem noi, iniţiatorii acestui protest?
NOI AM FOST, SUNTEM ŞI VOM FI SUPORTERII UNIVERSITĂŢII CRAIOVA. Nu ne identificăm cu noţiunea de "masă de manevră" cum ne-au spus cei pe care îi vizează acest manifest. Şi asta deoarece protestul are argumente mult prea evidente pentru ca manipularea "coaptă", de brutarul din fruntea clubului, să mai funcţioneze. Ne-am săturat să fim minţiţi, să se apeleze la noi atunci când Mărin nu mai are bani, să suportăm umilinţele la care suntem supuşi pentru binele familiei Mititelu şi, cel mai important, ne-a ajuns situaţia dezastruoasă în care a ajuns clubul nostru mult iubit. Ştiinţa suntem noi şi asa vom fi mereu, indiferent de cum vor încerca să ne catalogheze patronii efemeri, fostele glorii sau jucătorii "dedicaţi", în goana lor după mediatizare. În urma acestor "acuzatori de moment", ALĂTURI DE ECHIPĂ AM RĂMAS ÎNTOTDEAUNA NOI, SUPORTERII. CU BUNE, CU RELE, MEREU FIDELI ŞTIINŢEI!


De ce acest protest?
Fiindcă este unica modalitate paşnică de a ne exprima dezgustul pentru starea în care a ajuns acest club. Singura şansă pe care Universitatea Craiova o are pentru a scăpa de sub gheara mediocrităţii este privarea creaturii din fruntea clubului de orice aport pe care îl putem aduce noi, suporterii. Respectul faţă de istoria acestui club ne face să ne delimităm de veşnicele noi proiecte eşuate din faşa, de scandaluri provocate de Mărin pentru a-şi justifica sărăcia şi de ultimii şase ani, în care echipa a îngenuncheat în faţa cui a vrut creatura. Gata! Nu ne mai dorim un patron care să trăiască de pe urma echipei şi care să respecte suporterii numai cand îi bate falimentul la uşă. În concluzie, pentru ca această echipă să poată în continuare să existe şi să aibă un viitor performant, precum ne dorim cu toţii, considerăm că SINGURA MODALITATE PRIN CARE PUTEM AJUTA CLUBUL ESTE BOICOTUL TOTAL! Suntem alături de echipă, dar nu mai dorim să-l ajutăm pe cel care îşi bate joc de destinul acesteia.


Cum vedem viitorul?
Simplu. La ora actuală există doua soluţii. Soluţia falimentului, cu Mărin în postura celui mai sărac patron din fotbalul românesc şi veşnic clovn al mass-mediei din ţară, sau soluţia cu o asociere între un patron potent financiar, autorităţile locale şi suporteri, pentru a reclădi un simbol şi a-i reda identitatea pierdută în cei 6 ani de boovenizare. Orice altceva este de prisos.

Duminică, înaintea meciului cu steaua bucureşti, vă asteptăm pe toţi suporterii Universităţii Craiova, sătui de tirania lui Mărin, în faţa Restaurantului Doljana, pentru un marş de susţinere a echipei şi de contestare a conducerii, până la statuia lui "Ion Oblemenco", din faţa stadionului cu acelaşi nume.

SPERANŢA ŞI AMINTIRILE NU NI LE POATE LUA NIMENI!
ÎMPREUNĂ FORMĂM SPIRITUL UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, ÎMPREUNĂ VOM REDA ACEST SPIRIT ŞTIINŢEI!

19 comentarii:

 1. ora 19:00 ,la minerva.

  RăspundețiȘtergere
 2. NIMENI LA MECI24 februarie, 2011

  --------------------- NIMENI LA MECI ---------------------

  RăspundețiȘtergere
 3. mititelule nu meriti sa iti bati joc de acest nume sfant UNIVERSITATEA CRAIOVA!
  pleaca pana nu e prea tarziu!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. CRAIOVA LIBERA24 februarie, 2011

  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI

  RăspundețiȘtergere
 5. Va dati seama la ce grad de disperare trebuie sa fi ajuns suporterii craioveni daca pe ei nu-i mai intereseaza meciul cu steaua si nu vor sa mai vina la meciuri pana nu va pleca nenorocitul?
  Nu stiu cine ne mai poate salva....poate o actiune politica sa-l trimita la puscarie si asa sa ne scape de mititelul infractor.In momentele astea se vad tradatorii - ca Vice Neagoe.Oare pletosul nostru va fi pe stadion,in cohorta care-l va inconjura pe mititelul dictator?

  RăspundețiȘtergere
 6. pleaca !!! vinde echipa!!!!
  eu NU MERG LA MECI

  RăspundețiȘtergere
 7. cum va fi marsul de protest? un mars al tacerii sau se va canta?

  RăspundețiȘtergere
 8. N I M E N I

  L A

  M E C I

  RăspundețiȘtergere
 9. eliberati CRAIOVA NOASTRA!!!!!!11

  RăspundețiȘtergere
 10. respect craiovasport
  nimeni la meci

  RăspundețiȘtergere
 11. mars saracule24 februarie, 2011

  mititelu cica e un pusti cancea care face afisele :))))))))
  cica se duce el la el acasa sa ii intrebe pe parintii lui daca stie ce face copilu lor :))))))))))))
  ba boovene toata galeria face afisele milogule de ce esti tu asa afectat de afisele alea? inseamna ca pentru tine sunt fff importanti banisorii luati de la fraierii de suporteri.
  fmm de ospatar abject du te peste mata la cimitir pisate am in freza de naspet!
  sugi poula boovene!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. afara cu marin tiranul ! CRAIOVA LIBERA24 februarie, 2011

  BOICOT TOTAL!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  TOATA OLTENIA LA MECIIIIIIII SA RAMANA MASCA TOT BUCURESTU CA TOATE TV COMENTEAZA CA NO SA FIE MAI MULT DE 7 8 MII HAIDETIIIIIIIIIIIII DIN CAUZA LA NISTE DERBEDEI IAR BRABUGIU SA IS BAGE UNGHIA IN GAT .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO" SA ARATAM buCURestiului CINE E CRAIOVA .

  RăspundețiȘtergere
 14. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  CE INSEAMNA SA FII OLTEAN..http://www.youtube.com/watch?v=xzwRPcmo6_g ......ASTEA SANTEM NOI NE NUMIM UNIVESTITATEA CRAIOVA SINBOLUL OLTENIEI ..............CRAIOVA FORTZA CRAIOVA

  RăspundețiȘtergere
 15. :)))))) cine e retardul asta, mititelu????

  RăspundețiȘtergere
 16. sorica sau alinuta probabil.
  a dat ordin miti sa umpla tot internetu de comentarii optimisto-comuniste.toate scrise gen traiasca imparatul mititelu.

  RăspundețiȘtergere
 17. protestul a fost facut si de sud nu doar de sezione.

  RăspundețiȘtergere
 18. NIMENI LA MECIURI pana pleaca falitul interlop

  RăspundețiȘtergere
 19. BOICOT TOTAL !
  acum ne vrea cacatul pana acum ne spunea ca nu suntem suporteri adevarati si zicea ca nu mrita craiovenii echipa!

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...