10 feb. 2011

Pe Alinutza nu puneţi sechestru?

Dacă dai un sărci pe goagăl cu cuvântul “sechestru”, un sfert din imagini sunt cu Minciunelu. Impostorul rupt în cur a fentat fiscul de mai multe ori decât şi-au driblat adversarii Maradona şi Pele la un loc. Exasperaţi de tertipurile perversului dictator, oamenii de la finanţe nu mai ştiu pe ce să pună sechestru pentru ca statul să-şi recupereze datoriile neplătite de ani de zile de firmele lui Mărin. Au încercat cu maşini, cu terenuri, dar tot nu s-a recuperat prejudiciul. Disperaţi, cei de la fisc au pus ieri sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei pe care se ceartă Ajică şi Leana.

În alte cazuri foarte vocală şi spontană, fiţuica falimentară nu suflă o vorbă despre sechestrul pus de fisc pe drepturile federative ale fotbaliştilor. Sărmanul Ajică va realiza în curând că omerta impusă la foaia sa de şantaj nu mai poate ascunde adevărul, pentru că deja toată presa a scris despre acţiunea organelor statului. Aşa că probabil fiţuica va reacţiona şi ea în zilele ce urmează, după ce booveanul şi argaţii săi, recte câinele avocat şi cancelarul spurcat (şocâtele Şoric e plecat, a fost trimis în misiune în Antalya) vor concepe o poveste pentru creduli, în care Mărin va fi victima căreia nimeni nu i-a dat o cană cu apă.

Până una-alta, vreo 39 de jucători nu mai pot scăpa de infernul sărăciei boovene fără ştirea fiscului. Un articol din Codul de Procedură Fiscală prevede că “valorificarea bunurilor sechestrate se poate face prin înţelegerea părţilor, vânzarea în regim de consignaţie a bunurilor mobile, vânzarea directă, vânzarea la licitaţie,…”

Prin urmare, probabil că jucătorii vor fi împărţiţi în mai multe grupuri, Stoianof, Gogoşoiu sau Barbu urmând să fie expuşi într-o consignaţie din Craioviţa, în timp ce Prepeliţă, fraţii Costea, Dănănae sau Lung jiuniăr vor avea onoarea de a fi disputaţi într-o licitaţie organizată într-o locaţie selectă de la Segarcea, în “epicentrul oltenismului”, locul unde trebuia să fie acum un stadion de 35.000 de locuri.


PS. Ca buni români, care vrem ca toţi să fim egali în drepturi şi obligaţii, le dăm un sfat celor de la fisc: cea mai bună modalitate de a recupera banii de la Mărin e să puneţi sechestru pe Alinutza. Mărin n-ar putea rezista prea mult şi, ca să nu ajungă precum pălmaşul Mache de la stână, va face pe dracu-n patru să-şi recupereze punga.

17 comentarii:

  1. Haideti sa va dau eu amanunte, ca nu mai ziceti "cainele-avocat". E vorba despre distrusul ala de Idita, nu? Bun, eu am fost colega de clasa in Titulescu cu Dan Idita. Era retardatul retardatilor (nu ca nu invata, efectiv nu-l ducea capul) Porecla lui era "Biela-Manivela" sau, mai simplu, "Biela" , pt ca mergea (si inca merge) foarte descentrat. Era prostul prostilor, bataia de joc a tuturor, lepra leprelor. El, impreuna cu "ilustrul" sau companion "Liviu depeshistu'", o alta cazatura de om. Idita, bun de nimic cum era, nu a luat la facultate. Apoi, dupa ani buni, cand s-a desfiintat admiterea la facultati, s-a inscris si Idita la Drept. Cand mi-a spus o fosta colega"Idita e la Drept", am facut o criza de ras vreme de 20 de minute:))))) A terminat facultatea cu chiu, cu vai. Apoi a inceput sa linga picioarele unor interlopi de mana a 13-a, se baga singur in seama, se tinea dupa ei. Asa a ajuns la Ajica.
    Cu alt personaj, Gigel Preoteasa, nepotul lui Ajica, am fost colega de facultate. Baiat cuminte, Gigi, nimic de zis. Greu de cap (ca tot neamul lui), dar la locul lui. Bun, pe atunci nici nu era Mitichelul ceva, nu se auzise de el. Porecla lui Gigi din facultate era "Hihel", pentru ca mergea la cursuri de spaniola si asa l-au poreclit niste colege (pronuntia spaniola a numelui Gigel). Hihel nu a putut intra in licenta norma, odata cu noi. Nu-si trecuse toate examenele. A dat licenta in februarie anul urmator (nu in iunie, cum ar fi fost normal),a carat niste pileala de la Ajica (tocmai deschisese Niuiorchul) si a bagat 2 curve (profesioniste) in patul unor membri din comisia de licenta. Dar a luat licenta.
    Deci astia sunt poreclele oficiale ale celor 2: Biela si Hihel.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare e aia cu like new de la consignatie :)))) se potriveste perfect expiratilor lui maruntelu

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ada:

    E interesant ce ne spui, te rog apasă pe butonul Contact CRAIOVASPORT din dreapta sus şi lasă-ne mai multe detalii şi o adresă de mail.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))) uouuuu.........
    hai ma... Hihel????????? hahahahhaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  5. puternica echipa a lui muicelu a luat o in freza de la boraci

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ma mira ce citesc aici oricum idita ala a pierdut aproape toate litigiile de pe la comisii toti care au reclamat pe mititelu au si castigat. l-am vazut si acum cand mergea ca un catel in spatele lui mititleu la liga cat de penibil era.se vede de la o posta ca vrea doar sa apara si el si sa se vada la televizor ca sa se laude apoi ca e mare avocat al unuia celebru. cand de fapt si el si mititelu sunt vai mama lor...niste nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. ar fi cazu ba sa puna si pe alinuta sechestru ca ii toaca banii la boovean de vreo 6-7 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce mandru sta al draq stoianof printre tzoalele alea second.........da bine rau nebunu :)) e deacolo

    RăspundețiȘtergere
  9. moaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))
    Biela si Hihel..................... senzatieeeeeee asta!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  10. v am trimis un mesaj,cititi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. sper sa nu ia licenta distrusu asta si sa se intample ce e mai rau cu echipa lui ca poate asa va renunta. daca nu inseamna ca ne meritam soarta daca mai continuam sa credem in asta. ospatar e un cancer pentru oras.

    RăspundețiȘtergere
  12. la editie e ala toma un cacat de om mana dreapta a brutarului .ala scrie la ordin tot ce i se scoala slinosului chel e direct tonomat.

    RăspundețiȘtergere
  13. PLEACA BRUTARE, VINDE ECHIPA NU MERITI SA ITI ASOCIEZI NUMELE TAU MURDAR SI ATAT DE MIC CU ECHIPA ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar, Ada, ai dreptate: Biela:))))) M-au napadit amintirile. Si asa e , Biela umbla cu prapaditul ala de Liviu Dobrescu, zis si "creier de maimutza". Erau jalnici amandoi:))) erau baza tuturor, desi ei incercau sa se dea tare bazati:))))
    Dar nu stiam ca Biela a facut si facultate. Doamne iarta-ma, dar si fara admitere sa fi intrat, ala nu e in stare macar sa citeasca ceva corect!!!!!
    Ce oameni are brutarul in jurul lui...
    Te pup, Adutza!
    Un fost coleg (Caragea)

    RăspundețiȘtergere
  15. daca astia sunt cine spuneti voi ca sint e clar cam ce profesionisti are ospataru...................

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca Dan Idita e atat de prost cum spuneti voi pe aici de ce este la cabinetul de avocatura al unuia din cei mai buni avocati ai Craiovei ? Daca Dan Idita este atat de distrus si batut in cap de ce a obtinut licenta de liga a 2-a Universitatii Craiova , cand nimeni nu i-o dadea ? De ce Dan Idita daca-i atat de prost si nu stie sa citeasca a reusit de unul singur sa bage frica si sa-i faca sa vorbeasca singuri pe strada pe cei de la FRF ? Si daca-i atat de prost oare de ce il vroia Piturca drept avocat , ca sa nu il aiba Mititelu langa el ? :) Asa prost sa fie ??? Mie sincer persoana care a dat acel mega comment in care spune povestea celor 2 mi se pare ca-i o persoana frustrata ...

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...