26 feb. 2011

NIMENI LA MECI !

Pentru cei cu memorie scurtă, CRAIOVASPORT a mai trecut o dată în revistă săptămâna aceasta atrocităţile marca Mărin produse în cei cinci ani de mandat ruşinos pentru culorile alb-albastre.
În preziua aşa-zisului derby cu steaua,  
CRAIOVASPORT vă prezintă categoriile de oameni care vor fi pe stadion duminică seara, ignorând protestul faţă de boovean.


„Comuniştii” – Cei care indiferent de situaţie merg pe mâna conducătorului iubit. Supuşi, prea proşti să aibă cândva vreo părere sau prea fricoşi să şi-o exprime, ei ştiu decât un singur lucru: patronul are dreptate indiferent de situaţie. Ei chiar cred că echipa este a celui care posedă nişte în hârtii de proprietate, indiferent dacă ea se numeşte Unirea Urziceni şi aduce 500 de inşi la stadion, şi aceia de „origine” stelistă, sau Universitatea Craiova, cea mai frumoasă echipă din România, care a spulberat orice statistică privitoare la asistenţă de când Piţurcă a readus speranţa în Bănie. Această categorie este cea mai periculoasă, ea nu poate fi convertită şi pe ea se bazează Mărin în apelurile sale disperate către suporteri. Acest tip ideal de masă de manevră l-a susţinut şi pe Neţoiu şi Dinel Staicu.

„Oportuniştii” sau „cameleonii” – Cei care vor, dar niciodată nu pot ieşi în prim-plan din cauza firii lor timide şi ipocrite. Ei ştiu că protestele sunt îndreptăţite, dar sunt prea laşi să li se alăture, aşa că profită de absenţa celor demni pentru a se maimuţări în voie pe stadion, fără teama că vor fi ironizaţi de „absenţi”. În funcţie de rezultatul meciului, ei se vor transforma subit în „ultraşi” veritabili, dând tonul scandărilor sau arătându-le „fioros” degetul steliştilor sau vor critica jucătorii favoriţi, acuzându-i pentru ceea ce Mărin nu le-a oferit.

„Opozanţii” – Nu este vorba de vreun grup de suporteri pro-Minciunelu, pentru că nu poţi găsi pe cineva care să-ţi aducă un argument viabil în favoarea lui Mărin. Sunt doar suporteri racolaţi de anturajul booveanului. Responsabili de acest lucru sunt văru’ Joavină Lubeniţă, care poate intra în contact şi cu grupurile de semi-interlopi, necesare în cazul apariţiei vreunei „rebeliuni” şi chiar gruparea Buşu (Sorin Buşu este nepotul lui Ajică), alcătuită din agricultori transportaţi cu rata la oraş şi care în câteva rânduri s-a adunat la tribuna a doua pentru a reprima scandările anti-Mărin prin huiduieli la adresa peluzelor şi aplauze frenetice în favoarea unchiului Ajică. În lipsa lui Sorinel Buşu, promovat cu abnegaţie de câţiva ani către prima echipă, dar din lipsă de valoare rămas mereu pe tuşă, rudele de la Booveni sau cele pripăşite prin Bănie vor da tonul.

„Figuranţii” - Ei privesc fotbalul doar ca un prilej de socializare, majoritatea nu agreează acest sport, dar ajung pe stadion în special „când vine multă lume”. De la meci rămân mereu cu ceva de povestit prietenelor, iar în istorisirile ulterioare ei au de obicei un rol important, poate chiar sunt eroi principali. Segmentul de vârstă al acestei categorii este 15-30 de ani, pentru că apoi nu vor mai putea fi zăriţi pe vreo arenă, iar la TV vor mai înghiţi fotbalul doar cu prilejul finalei Campionatului Mondial.

„Rebelii” – Ei se solidarizează tacit cu suporterii adevăraţi, care refuză prezenţa, dar vor veni la stadion pentru a nu fi în ton cu protestul dacă nu sunt ei cei care l-au iniţiat. Îşi explică ulterior prezenţa prin faptul că s-au dus să-l înjure pe Minciunelu, ceea ce evident nu vor face, cel mai probabil de frica repercursiunilor. Ei sunt de condamnat, pentru că înţeleg cel mai bine situaţia şi nu se raliază unui protest adevărat, preferând să facă altfel ca să arate că au personalitate.

„Chibiţii” – Cei cărora le place fotbalul şi asistă la orice meci, fie el de Liga Campionilor sau din categoria Elită. Ei nu au avut o echipă favorită, ţin de obicei „cu cine joacă mai frumos”, iar dacă această formaţie se nimereşte să fie chiar echipa oraşului, cu atât mai bine. Categoria aceasta nu poate fi înfierată.


În orice situaţie, campania „Nimeni la meci” este deja o reuşită, fiindcă suporterii adevăraţi, cei care contează, vor refuza să susţină pe FC Minciunelu Booveni, iar cei care vor fi prezenţi pe stadion pot fi încadraţi fără probleme în categoria NIMENI. Sperăm ca demnitatea şi spiritul Ştiinţei să fi rămas intacte în mintea şi-n sufletele cât mai multora dintre voi şi deci ca Mărin să strângă cât mai puţini bani din ceea ce până acum a fost o mină de aur: încasările din vânzarea biletelor. Bilete cumpărate până acum de mulţi dintre craioveni, despre care Minciunelu a spus că “nu merită să aibă echipa în oraş”!

Să salvăm împreună Universitatea Craiova din ghearele tiranului!
NIMENI LA MECI!

30 de comentarii:

  1. RESPECT CRAIOVA SPORT PENTRU CA LUPTATI PENTRU ACEASTA ECHIPA!

    RăspundețiȘtergere
  2. stiinta suntem noi I nimeni la meci

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa se fi cumparat cat mai putine bilete la meciul familiei ospatarului.pleaca jegule ca nu mai vezi un ban de la noi!ti-ai batut joc de noi destul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba baieti, deci jur pe mormantu mamei mele ca fac ce vreti voi o pun si pe Alinuta sa se dezbrace pe stadion daca veniti sa imi cumparati bilete...... va rog eu frumos sa veniti aici la New York sa cumparati ca nu mai am bani si fac scandal badigarzii ca nu mai suporta sa manance in fiecare zi parizer..... si cancelaru face gura ca cica vrea ciorba.... sa nu mai zic de Alinutz care ma terorizeaza sa ii dau bani... va rog sa veniti ca dau falimeeeeeeeeent!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Mititelu cand ne dati datoriile???????

    RăspundețiȘtergere
  6. BOICOT TOTAL26 februarie, 2011

    --------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    --------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    --------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    --------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    --------------------------nimeni la meci---------------------------

    RăspundețiȘtergere
  7. sclavu ala de che guecara zicea el ca asta cu boicotul e un fas..... pisateas in cap de milog te gasisi tu sa vorbesti ba prostovane ca tu esti caz de poiana mare?
    ai plecat in danemarca sa o scoti pe nevastata la produs..

    RăspundețiȘtergere
  8. LUPTATI PENTRU ELIBERAREA CRAIOVEI !!!
    CACATUL TREBUIE SA SIMTA CA A RAMAS SINGUR !!!
    IMPREUNA IL PUTEAM GONI DE LA CLUB !!!

    Toti pentru unul si unul pentru toti!
    NIMENI LA MECI!

    RăspundețiȘtergere
  9. ba nu fiti rai veniti la meci ca nu mai are mary bani nici de prezervative cand ma cotarceste.... ce sunteti asa rai....?

    RăspundețiȘtergere
  10. mars boovene26 februarie, 2011

    afara de pe stadion!
    afara din oras!
    afara de la U CRAIOVA!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine se simte din aceste categorii sa se duca sa ii dea bani megalomanului scrintit si ma suga

    RăspundețiȘtergere
  12. CRAIOVA, trezeste-te!!!!!!!!!!

    NIMENI LA MECI!

    CRAIOVA LIBERA!

    AFARA CU TIRANUL DEMENT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ileana Mititeaua26 februarie, 2011

    Ajica fa ceva, nu stiu, convingei pe astia sa vina sa cumpere bilete ca moare gabita cu Adita de foame. Adita urla prin casa de foame se apuca sa manance scoarta bradului ala de la noi din curte!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ajica Mititicu26 februarie, 2011

    Ho fa, pe ca vrei sa fac io acu? Incerc si io sa-i imbarlig cum pot, i-am pus pe aia ai mei pe toti sa convinga lumea, si pe Vice si pe Sorica si pe Rosca... Ai dracu s-a prins de mine, creca pan la urma o sa mut iar echipa ca nu mai ma intaleg cu astia, s-a facut ai dracu si nu mai vrea sa se lase prostiti de mine...

    RăspundețiȘtergere
  15. Toni Shorica26 februarie, 2011

    Forza fc mititelu booveni...........

    RăspundețiȘtergere
  16. Salvati Craiova de Brutarul Marin si ochelarii aruncati in disgratie pe chelia sa mareata

    RăspundețiȘtergere
  17. CAND CITESC ACEST BLOG IMI DAU SEAMA CA ANI PETRECUTI PE STADION IN INCERCAREA DE A SCHIMBA MENTALITATEA SUPORTERILOR NU AU FOST IN ZADAR ! SPER CA CEI CE SCRIU SA NU AIBA MAI MULT DE 20 DE ANI ... DACA AR GANDI TOTI ASA AM FI CEA MAI TARE PELUZA DIN TARA !
    VA MULTUMESC .

    RăspundețiȘtergere
  18. TOATA LUMEA CARE IUBESTE ACEST FENOMEN NUMIT UNIVERSITATE CRAIOVA VENITI LA MECI CU STEAGURI CU FULARE LASATI SOBOLANI BOLNAVI PSIHICI IN LUMEA LOR NU E NEVOIE DE EI AU INTERZIS SCAPATI DIN CAMSA DE FORTA ..LA STADION MAINE SEARA NU E TERPIE PENTRU SCAPATI DE LA BALCENCA E UN MECI LA CARE PARTICIPA U CRAIOVA SINBOLUL NOSTRU .CU IA PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE IA ...VOI SANTETI NIMENI NE--AM DEZIS DE ACESI DROGATI .NE-AU FACUT DE RASU TARI RADEAU TOTI DE PE LA TV SI FACEU PANARA DE NOI TOTI FANI .CA ASEMENEA GUNOIE ALE SOCIETATI NE REPREZINTA SI VB EI IN NUMELE NOSTRU .VOI SANTETI NISTE NIMENI BOSCHETARILOR .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO"SA ARATAM buCURestiului CE INSEAMNA SA FII OLTEAN.,,,,,,,CRAIOVA FORTZA CRAIOVA

    RăspundețiȘtergere
  19. Ia te uita... sclavii reapar... ba aici crdeam ca am scapat de voi da se pare ca niciunde nu mai esti in siguranta su voi....

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt Toni Sorica si impreuna cu prietenul meu Vice va invitam la casele de bilete sa cumparati bilete ca nu mai are nici un ban nea ADI si mancam numai parizer cu paine.El nea promis ca daca convingem pe cat mai multi dintre voi ne da salariul din banii de la incasari. Va asteptam cu drag,nu ezitati sa cumparati cat mai multe bilete,chiar mai multe de persoana daca se poate,ca trebuie sa traim si noi cumva.Va multumesc. Toni

    RăspundețiȘtergere
  21. Mititelu 12 Mai 2010: “Echipa nu se va întoarce la Craiova, nici nu se pune problema să revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită sa aibă echipă în oraş”MERITA SA VENIM LA MECI NOI SUPORTERII..????ASTA E ECHIPA LUI MITITELU NUMAI E CRAIOVA....SA VEDEM CATI PROSTI SE DUC LA MECI...

    RăspundețiȘtergere
  22. Si mai e o categorie de oameni care vin la meci. Sa le spunem generic categoria "Adrian Eugen" sau, mai simplu, "Prostii". Mai tineti minte ca nu cu mult timp in urma activau pe forumul GDS 3 imbecili: Adrian Eugen, Bog si Alexandru M. Nu erau platiti de Ajica, va spun sigur, insa sunt prosti, atat ii duce pe ei capul. Cel mai activ era Adrian Eugen, colegul meu de la biblioteca Universitatii, acolo unde majoritatea am intrat prin concurs, am tras tare, numai dumnealui a intrat si a fost mentinut pe pile (traiasca coana ma-sa). Adrian Eugen e celebru prin modul in care comenta pro-Ajica, orice se intampla cu echipa: "Sa avem rabdare cu manjii Craiovei", "Echipa e de perspectiva", "Nu-l mai injurati pe Dina, a dat un sut la poarta cat de cat reusit, ceea ce e un progres fata de acum 2 meciuri", "Sa vedem partea buna a lucrurilor, Craiova a reusit 3 pase consecutive legate in acest meci, e un progres" etc. Si numai aberatii din astea. Craiova la retrogradare, el vedea partea buna a "manjilor", gasea numai lucruri bune. S-a retras de pe forumul GDS vazand ca toata lumea il injura in ultimul hal. Boi ca el vor merge la meci. Prostia nu se vindeca. Prototipul unui astfel de prost, luandu-l ca etalon pe Adrian Eugen: burta ne creste mereu, unica preocupare sunt mancarea buna si pariurile, unde mergem aproape zilnic. Suntem mai negriciosi la fatza (adica negrii rau), dar pretindem ca nu suntem tigani. Plescaim mereu din gura: mnia, mnia, mnia, in vreme ce privire noastra libidinoasa aluneca pe orice studenta care intra in biblioteca, astfel incat s-a redus simțitor numarul de cititoare de cand activeaza acest mnia mnia mnia acolo. Se face ca nu are vicii un astfel de specimen, trece dispretuitor pe langa noi, cei care fumam, dar viciul lui cel mai mare e prostia si libidinosenia, chiar daca e insurat si are copii. Asta e un prototip de imbecil care orice ar face Ajica va merge la meci: mnia mnia mnia (si balele curg) sa avem incredere in manjii lui Napoli, am vazut ca Zorro a facut un tackling bun meciul asta, Gugu a castigat un duel aerian, Firtzi a depasit un adversar, deci suntem in progres, suntem pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  23. NEA ADI, NESIMTITU DE VICENTZU MIA SCUIPAT PE COVRIGII CA SAI MANANCE IEL!

    RăspundețiȘtergere
  24. "NIMENI LA MECI" DE ACUM INCOLO PANA ACEST PERSONAJ NUMIT MARIN MINCIUNEL CARE A PUS MANA PE
    U'CRAIOVA NU PLECA DEFINITIV DE LA ECHIPA NU POATE SA SE IMPRUMUTE LA INFINIT ODATA SI ODATA TOT O SA DISPARA CA O FI ANUL ASTA LA ANU SAU PESTE 5 ANI ( NOI VREM MAINE DAR NU SE POATE) TOT O SA PLECE CU EL NU SE INCURCA NIMENI DECAT AIA PE LA TV.
    CRED CA IL PLATESC CA SA VB PE FIECARE SEARA PE ACOLO CA LE PLACE ASA DE EL CA ARE "CARISMA" SI ESTE IN "RAZBOI" CU DRAGOMIR CAND EL E 'VAI MAMA LUI' VB LUI PITURCA DACA IL SCUTURI NU GASETI 100 RON IN BUZUNAR DAR ARE ACTIUNI LA FONDUL PROPIETATEA "CAND O SA VINA BANI DE ACOLO O SA FIM CEL MAI BOGAT CLUM DIN ROMANIA" ADICA NICIODATAAAA.
    ACUM CATEVA ZILE ZICEA CA O SA VINA CEL PUTIN 18000 DE OAMENII LA MECI DAR EL VANDU DECAT 2500 DE BILETE PANA IERI (DAR EU NU CRED SI CHIAR DACA A VANDUT ATATEA MAI MULT DE JUMATE LE-A CUMPARAT REGHE:))) DAR ASTEPTA SA SE MAI CUMPERE ASTAZI VREO 5000 'CICA'.
    VREAU CA ACESTA CAMPANIE "NIMENI LA MECI" SA DUREZE ATATA TIMP CAT ACEST PERSONAJ VA EXISTA LA U CRAIOVA.

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca nici cand a intrat Chiron in Pesti nu veniti la meci......... FOTZA STIINTA!!! nush cum puteti sa stati departe de echipa asta si cand a fost in B am fost la meci...dar la un meci cu steaua? toti ziceti ca nu veniti dar deseara cu siguranta o sa fiti pe stadion!

    RăspundețiȘtergere
  26. facem pariu ca booveanul va spune ca nu a venit lumea din cauza vremii ?

    RăspundețiȘtergere
  27. mnia mnia mnia28 februarie, 2011

    Asa e ma! Adrian Eugen de pe forumul GDS. Vai viata lui ce injuraturi isi lua si ce-l muiam toti! Mai rar imbecil ca ala: orice facea FC Booveanca el era proAjica. De fapt el era prost, nu proAjica. Ne bateau Cucuietii din deal Adrian Eugen sarea sa laude manjii si ne facea el acolo o descriere chipurile tactica a meciului in care noi sa observam progresul manjilor. Se facea de cacao la fiecare iesire pe forum. Sunt convins ca boul asta a fost la meci ca el in dobitocenia lui crede ca aia e U Craiova (nu pricepe ca societatea comerciala a lui Marin nu are nici o treaba cu adevarata U Craiova)
    Am ras de ma dor falcile cum l-a descris ala: mnia mnia mnia mnia, mi-l si inchipui libidinos cu bale curgand salivand dupa stutende. Astia sunt suporterii lui Marin:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  28. bună bă, mâncavaş pula voastră, ete ce mă gândii io: vreau să vânz iechipa. da nu aşa orcui. nuuuuu.. vreau sa o vânz lu ala care iubeşte iechipa mai mult decât mine. deci? egzact. nimeni ! pai vedeţ ! io avusăi tuată bunăvoinţa iar voi nimica. bă voi nu sunteţi suporteri. suporteri e numai aştia de veniră acia pă stadion, că ma ajutară sa plătesc iar dobânda la cămătari. si pentru ei voi face totul sa păstrez iechipa căcu voi numănţălăsăi. io...o..o...........hrrrr...hrrrrrrr.....hrrr.....ptiu băgamiaş pula ca adormii, uitai sa vazâc ca va scriu deacia de la meci.. hai ca aţipesc iar ca ma plictisii.. va pup, hai ceau !

    RăspundețiȘtergere
  29. ANTI-muicelu28 februarie, 2011

    Din SURSA SIGURA VA SPUN: la meci nu au fost mai mult de 10 mii de spectatori, din care nu stiu cati au fost platitori, pentru ca toata lumea avea invitatii la meci, pe care le primisera gratuit.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...