27 ian. 2011

Mărin şi-a deconspirat sifonul undercover


 În rahatul de la Niuiorc a călcat şi un suporter căruia toată lumea îi cânta ode. Vidanja Minciunelu l-a supt de orice urmă de onoare pe fostul lider de galerie Vicenţiu Neagoe. „Vice” este de câţiva ani buni supusul lui Minciunelu, fiindu-i atribuite diverse funcţii, una mai inutilă decât alta, evident toate menite să mascheze adevărata sa menire - aceea de a-i spăla imaginea „întâiului suporter” în relaţia cu „ultraşii”, cam oţărâţi în ultimii ani din cauza genocidului şefului său.

Vice părea să nu fi înţeles în ruptul capului intenţiile distructive ale stăpânului şi a rămas în siajul acestuia în ciuda faptului că a ajuns să număre cu abnegaţie suporterii la meciuri pentru a mai lua şi el un salariu din banii de bilete. Rolul său nu este totuşi aşa decorativ cum s-ar fi crezut, pentru că Vice a dobândit o dată cu trecerea anilor şi alte atribuţii în cadrul clubului. Cea mai importantă ar fi cea de „sifon”, el împărtăşindu-i comandatului suprem orice mişcare survenită la nivelul galeriei, fie ea din Peluza Sud sau Nord. Ajuns sufleur de voie de nevoie, Vice dezvăluia cu aplomb scenariile suporterilor, însă calitatea sa „undercover” a fost spulberată chiar de angajatorul său.

Într-o emisiune la un post de televiziune din Cetatea Banilor (clişeu, dar dureroasă sintagmă pe Minciunelu), cel mai indezirabil om din ţară (secretara nu are drept de veto aici) ne-a împărtăşit hodoronc-tronc cum că Vice i s-a plâns că a fost somat de unii suporteri „unul Cancea, sau Gancea şi alţii...” să părăsească actuala funcţie, deoarece nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu actualul patron. Luat de val, Minciunelu şi-a pus într-o postură şi mai nasoală iscoada, obişnuită să-i tragă de limbă fără jenă pe confraţii din galerie şi apoi să se spovedească mentorului de pe Sfântu’ Dumitru, nambăr oan.

O dată cu mazilirea lui Piţurcă, managerul care probabil că nu-l prea inclusese în staful propriu, mirosindu-i obiceiurile de spion veritabil, Vice îşi poate relua din vechile îndatoriri, printre care şi slalomul către comisiile ligii şi federaţiei cu ajutorul RATB-ului, în timpul căruia a şi fost puţin deraiat de pe traseu „fortuit” de câţiva dinamovişti. Neplăcutul moment s-a petrecut când Vicenţiu se afla în zona ambasadei Turciei, încercând să obţină viza lui Wobay. Câinii nici nu sperau să le cadă în plasă un oficial oltean, trimis pe la Ligă cu autobuzul, în timp ce omologii săi de la alte cluburi descind în fieful lui Mitică de prin tot felul de limuzine.

Unii poate că vor avea tentaţia de a fi solidari cu ghinionul înfocatului de la uşa lui Ajică, dar să fim serioşi, e ca şi cum Galliani s-ar plimba prin Roma cu autobuzul şi apoi s-ar mira că l-au petardat nişte ultraşi rivali. Cum nu ne putem imagina nici că Marius Stan, Chivorchian, Horoba şi ceilalţi delegaţi ai cluburilor mioritice nu au minima prestanţă de a coborî din maşini parcate în faţa sediilor ligii sau federaţiei, imaginea cu trimisul boovean ajungând la Bucureşti prin metoda „ia-mă nene!” şi apoi schimbând 3 trolee şi un metrou ca să reprezinte Craiova la comisii este de un penibil fără precedent. Dar niciun sacrificiu nu este prea mare pentru vajnicul slujitor al cauzei ajiciene, Vice, dacă recompensa e o mângâiere pe creştet de la Mărin.

CRAIOVASPORT propune o
etichetă pentru sifonul Vice.
Aşa că, uitându-se în zare către milioanele de euro virtuale prefigurate dinspre Fondul Proprietatea, despre care îi povesteşte zilnic bosul cu talent narativ, fostul galerist şi actualul argat se autodesfiinţează, anihilându-şi şi fărâma de respect pe care i-o mai purtau unii suporteri, ce-i drept mai ignoranţi. Sperând să culeagă cândva firimiturile de la ospăţul grotesc preconizat de Mărin, pletosul face abuz de compromisuri, întrecându-l pe moment la capitolul sclavie chiar şi pe valetul de serviciu Mitu, plecat temporar din cauza lipsei acute de caşcaval a lui Mărin. Ruşinică, Vicenţiu!




Mărin Minciunelu:
„E unul Cancea, sau Gancea şi alţii, care îmi destabilizează oamenii mei de la club. L-au sunat pe Vice şi l-au certat şi ameninţat să plece...”

33 de comentarii:

  1. vice mai tii minte cind mergeam in deplasare cu autocarul si te ai cacat pe tine,ca nu a lasat dodu,soferu sa opreasca,la toate rugamintile tele si amenitarile de basini inputite,ca tine,teai crezut in caruta cu prosti la tine la caracal si iai dat drumul in pantaloni

    RăspundețiȘtergere
  2. vice ala e un om de nimic.cand a venit la mititelu il unflau toti prin ziare ca e mare suporter si are coloana vertebrala si acu cand toti si-au dat seama de mititelu el sta langa el si il consiliaza pe ospatar cum sa infranga suporterii..... vice=caracter 0

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu credeam ca Vice e asa........ii acuzam pe altii care s-au dat la o parte cand au vazut cine e mititelu.....
    Mare actor ai fost ba vVice bravo tie.

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat sifonar,isi mai face siel un ban de la fotbalisti si se ocupa cu datul in gat ca in rest freaca menta nu are ce face.

    RăspundețiȘtergere
  5. vice esti un milog !

    RăspundețiȘtergere
  6. Piţurcă a făcut tot posibilul să-mi blocheze toate sursele de finanţare, chiar şi pe cele din lumea interlopă“, a dezvăluit Mititelu la GSP TV.=)))))))
    vai de mortii tai !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai Vice ce p0lm iti da saracul ala de stai sa il slujhesti asa pleaca dreaq de acolo ca nu mai am impresia aia buna despre tine...un cunoscut din vValea Rosie

    RăspundețiȘtergere
  8. Vice lua bani de la jucatori si pe vremuri nu il mai ridicati in slavi ca era mare sef de galerie stim noi cine era acest om chiar daca suntem mai tineri am auzit ca era prieten cu camataru ala

    RăspundețiȘtergere
  9. Vice am auzit ca si acuma ia bani de la jucatori...

    RăspundețiȘtergere
  10. In sfarsit zice cineva si de Vice ceva ca toti il lauda ca e mare suporter nu e mai presus de Mititelu daca sta acolo sa il stearga la cur

    RăspundețiȘtergere
  11. sa nu il mai judecam pe vice, odata ce s-a angajat la club nu mai trebuie socotit un suporter, idem si la sebi. asta e....au alta viata acum, sunt simplii angajati.
    de cate ori l-am sunat sa ne ajute si pe noi niciodata nu "a putut " face nimic. altceva nu mai comentez

    RăspundețiȘtergere
  12. mare pervers esti vice

    RăspundețiȘtergere
  13. Am ramas total surprins cand am auzit pe minusculul la emisiunea aia ca Vice mai e la club.Nu credeam ca mai poate sa stea dupa tot ce a facut lepra dar se pare ca el e unu dintre oamenii de incredere ai analfabetului.

    RăspundețiȘtergere
  14. cat sa fi de sclav????

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi spunem Stiinta suntem noi si suporteri ca Vice spun ca Stiinta e mititelu dupa ce cacatu cu ochelari il da afar pe cel mai bun antrenor din tara.suntem vai de capu nostru ba.

    RăspundețiȘtergere
  16. la mititelu au lucrat mai multi suporteri postasu,nefiru,sebi,staicu,lazio,nu numai vice. diferenta intre vice si ceilalti e ca ceilalti nu au fost slugile lu muicelu asa cum e vice de cativa ani. oricum eu stiam ca vice e om de casa al lui miti ca in ult 2,3 ani l-am auzit de mai multe ori cum il pupa in cur pe mititelu ,ceea ce pe ceilalti nu i-am auzit.

    RăspundețiȘtergere
  17. vice era din gasca lu camataru de pe vremuri …………….

    RăspundețiȘtergere
  18. unu care stie:28 ianuarie, 2011

    spre deosebire de vice,sebi a plecat de la club odata cu piturca/costesin/cristescu… vice a fost adus la club ca sa aiba mititelu pe cineva care sa ii manipuleze pe ultrasi .el spera sa faca asta ceilalti din galerie da aia au refuzat si l-a chemat pe vice.se pare ca asta isi face bine treaba.

    RăspundețiȘtergere
  19. caracterul vicelui se vede din manifestarile lui mai stiti cum ii pupa picioru lu badea si cum ii pupa mana lu dina?asa ii pupa si mana brutarului!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ne-am saturat de mediocritate si scandaluri, ne dorim performanta si normalitate! Vrem un club european, serios, profesionist, iar asta nu se poate realiza fara resurse financiare solide si oameni competenti! Din pacate nu mai vedem speranta, nu mai vedem izbavirea. Ne uitam neputinciosi cum unicul atoatestiutor scufunda Craiova in mediocritate! Ne agatam cu putere de orice fir care ne mai tine legati de acest club, dar nu ne mai ajuta nimeni si nimic. Noi nu vrem sa ne indepartam, noi vrem Craiova noastra!

    CRAIOVA NU E AFACEREA TA!


    asta era opinia SEZIONE ULTRA de acum 2 ani, si lumea nici acum nu stie care este adevarul despre mititelu

    RăspundețiȘtergere
  21. Vice trebuie socotit suporter chiar daca s-a angajat la club- ce legatura are? Nu mai tii cu Craiova daca lucrezi in cadrul clubului? Important e sa iti faci treaba profesionist si sa nu devi sluga patronului . Dinpacate Vice ne a aratat cum gandeste.

    RăspundețiȘtergere
  22. Au dat drumul la comentarii pe editie falimentara. A, dar nu cumva sa scrieti de marele conducator ca se vor cenzura.

    RăspundețiȘtergere
  23. ba fraierilor vice e prieten la catarama cu sluga aia de sorica i/am vazut numai impreuna la pariuri toata ziua ,sint cei mai mari slugi ai mititelului voi acu aflarati de astia ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. a deci si asta o sa fie pe stadion la meciuri impreuna cu rosca si familia muicelu

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce rau imi parea de VICE la Brasov in 2000 cand l au zapacit jandarmii ... stiau ei de cei dau.
    Am vazut pe prima pagina a saitului SEZIONE ULTRA o poza cu un mesaj anti netoiu , staicu si mititelu .Cred ca are cel putin 5 ani vechime si este mai actuala ca oricand ... macar acum sa vada si restul suporterilor adevarata fata a mititelului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vice e alcohoolic, bea cu toti cocliti pe la bodegi de doi lei jumate. mai e si slinos, pute ca dracu daca stai langa el

    RăspundețiȘtergere
  27. ce dracu aveti, bre? daca omul e angajatul clubului, implicit al lui Mititelu, nu e normal sa fie de partea lui Mititelu? macar Vice e corect, nu-l lucreaza pe la spate, ca altii.

    RăspundețiȘtergere
  28. NU E NORMAL SA MAI FIE ANGAJATUL BOOVEANULUI FALIT CAND ASTA DUCE ECHIPA IN GROAPA.
    NU E NORMAL SA MAI ACCEPTE SA IL SUGA PE BOOVEAN CAND ASTA A ARATAT CLAR CA NU POATE SA SUPORTE SA FIE ALTCINEVA IN PRIM PLAN,NICI MACAR DE DRAGUL PERFORMANTEI SI AL SUPORTERILOR.
    NU E NORMAL SA FIE ATAT DE SCLAV.
    vice esti un lingau pervers care are ca indatoriri imbarligarea ultrasilor si spionarea lor pentru stapan!

    RăspundețiȘtergere
  29. vicentiule esti un om fara onoare.
    sclavule!

    RăspundețiȘtergere
  30. vice esti un jeg sifonu!e!01 februarie, 2011

    ba vice sclavule e bine ca ai mai ramas tu acolo pana si mitu slugoiu a plecat..
    acu ai mai ramas tu si esti coleg cu avocatu dinamovist, voi 2 ii mai sugeti coaiele lu mititeloo.

    RăspundețiȘtergere
  31. asta se ascunde in spatele calitatii de suporter al echipei ca sa stea acolo in curu lu marin ca o capusa .are un salariu baban si il minte marin ca ii da banii restanti de aia sta sluga asta acolo si nu e solidar cu piturca si cu restul suporterilor.toata galeria a menifestat pro-piturca si nordu si sudu doar milogu de vice a jucat la 2 capete si acuma sta ascuns sub poala lui marin. asta e un pervers ca si stapanu lui nu merita nici un respect nimic.
    il credeam altfel da e un om fara onoare care culmea se mai si da marele suporter..

    RăspundețiȘtergere
  32. voi care va ocupati cu articolele va rog frumos incercati sa luati legatura cu sefii din sezione sa va spuna ei cum ii suna tiganii zilnic si ii ameninta ca le rup picioarele daca organizeaza vreun protest!Atunci sa va minunati si sa vedeti pana unde a ajuns acest nimic pe care sunt sigur ca un EROU se va gasi sa-i dea foc!

    RăspundețiȘtergere
  33. @Anonim: "voi care va ocupati cu articolele va rog frumos sa luati legatura cu sefii din sezione sa va spuna ei cum ii suna tiganii zilnic ..."

    Cunoaştem în mare povestea, dar pentru amănunte ne pot contacta ei de-acum printr-un simplu click pe butonul din dreapta sus, Contact CRAIOVASPORT.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...