23 ian. 2011

Kim Jong Mărin şi şocâtele propagandist

Ca să lase impresia că sărăcia nu l-a copleşit de tot, Minciunelu a comandat zilele trecute nişte materiale propagandistice care să fie publicate în fiţuica sa falimentară şi distribuite mai departe de şocâtele opărit Şorici, şeful departamentului său de propagandă. Dictatorul de la Booveni are ceva din fizionomia trufaşă a lui Kim Jong-il, cel pe care îl copiază în detaliu probabil fără să-şi dea seama, căci cultura sa generală se reduce la meniurile pe care a trebuit să le înveţe ca ospătar.

La ordinul tiranului demagog, sluga Şorici a realizat un reportaj cum doar pe vremea lui Ceaşcă se mai făceau. Erau filmate din toate unghiurile cele 3 salate, tava cu cotoaie, cu peşte şi platoul de prăjituri. Toate aşezate într-o sărăcăcioasă coregrafie pentru cine ştie cum arată un buffet suedez la un hotel decent, special conceput pentru nişte sportivi de performanţă.


Imaginile te duc cu gândul la Coreea de Nord. La fel ca-n filmele propagandiste ale dictatorului asiatic, nimic nu era natural în montajul realizat şi distribuit de argatul Şorici. Totul era doar prefăcătorie şi faţadă. Fotbaliştii cu feţe crispate erau filmaţi şi forţaţi să dea interviuri în care singurele întrebări (aproape toate retorice după tonul şocâtelui) se refereau la “fuga” din cantonament a trădătorilor care n-au mai acceptat să se supună sistemului. În speranţa că va smulge oprobiul jucătorilor faţă de Găman şi Bărboianu, Şorici îi întreba cam aşa:
*“Nu-i aşa că ăia care au fugit din cantonament sunt vinovaţi de înaltă trădare faţă de Şefu’ şi merită surghiuniţi, dacă punem mâna pe ei?”
__________________________________________________
*“Nu-i aşa că voi nu veţi face niciodată aşa ceva?”
__________________________________________________
*“Nu-i aşa că ăsta e un hotel excelent şi nu duceţi lipsă nimic, iar cei care spun că nu sunt cele mai bune condiţii pentru o echipă care se respectă sunt nişte mincinoşi?”.

Ce a uitat însă agramatul reporter să-i întrebe pe jucători a fost ce părere au despre terenul pe care au fost nevoiţi să se antreneze timp de 10 zile. Sau dacă e mişto să joace fotbal printre nămeţi cu Vâlcea, în timp ce Chiajna e pe terenuri înverzite iar adversarul lor din prima etapă a acestui an dispută amical după amical în Antalya. Sau dacă e adevărat că au prime promise şi încă neprimite de acum 2 ani. Sau dacă e adevărat că antrenorii primesc înaintea meciurilor echipa făcută de cuplul de tehnicieni Minciunelu-Roşcaca. Deşi probabil că nici unul n-ar fi spus ceva nasol, pentru că badigardul Petrică era în spatele camerei şi le-ar fi făcut semn că-i decapitează dacă declară ce nu trebuie.Dintre intervievaţi, doar inadaptatul Gângioveanu a avut o tentativă de a-i judeca pe Fane şi Valerică, ştiut fiind faptul că relaţia sa cu Victor Piţurcă nu era tocmai bună, mai ales că managerul anunţase că intenţiona să-l împrumute pentru că nu se pregătea corespunzător. Nilă a tot încercat să-l fenteze pe trimisul stăpânului şi a avut chiar un moment în care a refuzat să lase de înţeles că vrea să rămână în “sclavie”. Întrebat de posibilitatea ca o dezlegare să fie pentru el, mezinul ne-a arătat că nu e deloc un bun actor şi nu şi-a putut stăpâni un licăr de speranţă ce răzbătea din zâmbetul său. Şi, evident, nu a fost deloc revoltat de posibilitatea eliberării, reacţie pe care lacheul spera să i-o obţină. Dănănae s-a văzut nevoit să repete de mai multe ori că nu vrea să comenteze nimic până când şocâtele a înţeles că de la el nu scoate nimic şi a renunţat, în timp ce la o întrebare despre rozătoare pe care maimuţoiul lui Mărin o tot repeta, crezându-se probabil amuzant, “nevinovatul” Ologu a avut replica zilei: “Am venit să ne pregătim, nu văd de ce să ne mănânce şobolanii...”. Pesemne şobolanii îi mănâncă doar pe cei care nu se pregătesc...

Imaginându-şi că e şi inteligent, şocâtele a dat exemplu şi declaraţiile lui Găman şi Bărboianu de acum o lună-două, dinainte de a evada din Bastilia booveană. Culmea, ele semănau cu cele ale actualilor încă jucători ai echipei lui Mărin, ba chiar erau mult mai convingătoare. Vrând să-i scoată pe cei 2 salvaţi drept trădători, şocâtele a pierdut din vedere tocmai faptul că acela e cel mai bun exemplu că nici un fotbalist nu se apucă să spună lucrurilor pe nume cât timp sinceritatea îl poate afecta. De aceea orice vorbe spuse la ordin ale altor jucători care încă nu s-au scuturat de jugul boovean sunt puţin credibile. Tocmai exemplul şi Găman şi Bărboianu ne spune că mâine, când poate vor fi scăpat de teroarea lui Mărin, ceilalţi se vor simţi liberi să confirme mizeriile parvenitului.

În final, CRAIOVASPORT le face o dedicaţie muzicală celor 2, stăpânului şi slugii sale.

19 comentarii:

 1. SALA DE FORTA E O CAMARUTA CU 3,4 APARATE DAR CUM A FOST FILMAT DA ALTA IMPRESIE...ACELASI LUCRU SI CU TERENUL,NU PE ACEL TEREN AUFACUT ANTRENAMENT TOT TIMPUL...TERENUL CU GAINILE E CEL DIN GOVORA....NENOROCIT ACEST BORFAS DE MITI

  RăspundețiȘtergere
 2. UNDE E CRAIOVA MEA?24 ianuarie, 2011

  acest om are minciuna in sange.e un pervers fara egal care se foloseste cu un tupeu extraordinar de orice mijloace ca sa manipuleze cat mai multi naivi.toti cei care au intrat in contact direct cu el si-au dat seama de caracterul sau si il detesta.de ce oare?
  el mai are succes decat la cativa care sunt mai naivi din fire si care nu l-au cunoscut personl sau nu au avut nici pe departe de a face cu el.mi-e sila de acest bastard.
  nimeni la meci!

  RăspundețiȘtergere
 3. ba fratilor da hai sa promovam mai mult chestiile astea, sa apara pe fiecare zii cate ceva

  RăspundețiȘtergere
 4. sper sa pleci odata!

  RăspundețiȘtergere
 5. Deci sclavu ala de sorica e ultima jigodie ultimu gunoi uman.O scursura ordinara nu are rusine nu are nimic...

  RăspundețiȘtergere
 6. toni sorica esti o mizerie!

  RăspundețiȘtergere
 7. muicelu a ramas singur cu sorica si cu rosca.si sa nu uitam de unul dintre cei mai mari sclavi despre care lumea nu vorbeste .este vice!vice este noul slugoi al brutarului.

  RăspundețiȘtergere
 8. pleaca boovene cat inca mai ai timp.

  o sa vina zile cand te vei ruga sa fi plecat mai de mult

  RăspundețiȘtergere
 9. Ba la cum s a certat asta cu mitica e clar ce ne asteapta retrogradare sigura.
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 10. cine plm mai pune botu la mizeriile astea din eso cat de retardat sa fi sa poti sa iei de bune regiile astea..?

  RăspundețiȘtergere
 11. DISPARI JEGULE CRAIOVA NU E TA!
  MA PIS PE TINE SI PE TOATA FAMILIA TA SI ITI MUIESC SECRETARA !

  RăspundețiȘtergere
 12. Toni shorica e sclavul nr 1.il suge pe sarac de cativa ani da nu ptr bani neaparat si pentru stiri si alte exclusivitati ca el de la bucuresti isi ia malaiul.e corespeondent pe la gsp tv si antene si ii dau aia pentru stiri bomba.infectu il suge pe mititelu ca sa ii dea stiri si ala se foloseste de el.

  RăspundețiȘtergere
 13. PITURCA A CAM PACALIT LUMEA CU PROIECTELE LUI SI ACUM SE DA LA FUND SI URMARESTE DOAR SA ISI RECUPEREZE INVESTITIA SI POATE SI UN PROFIT.

  RăspundețiȘtergere
 14. se vede pe fetele jucatorilor ca sint fortati sa declare ceva ce nu vor.gangeaoveanu ala ma pis pe el ca el pana acuma spunea numai ca vrea sa plece si cand zicea miti de tacsu ca il influenteaza nu mai era baiat bun atunci.fraieru asta de gangeoveanu nu o sa se inteleaga bine cu nici u antrebor ca el la nimeni nu a jucat. poate acu daca pleaca toti cu memorii sa apuce si el titular daca mai raman in lot doar de la primevara.
  gangeoveanule esti un lache figurant ba....

  RăspundețiȘtergere
 15. tinem cu echipe noastra ...jegosule nu cu a ta si a lu familia ta nemernicule

  RăspundețiȘtergere
 16. vinde echipa sarmane!!!
  fututisecretara in gura de milog!

  RăspundețiȘtergere
 17. MUICELU ISI APARA SLUGILE PE GTV - VICE SCLAVU

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...