17 ian. 2011

În ultima clipă, Mărin a salvat clubul de bucătarul chel

Ajică nu a suferit în solitudine timp de 4 luni. Foarte afectaţi de sosirea la Craiova a lui Victor Piţurcă au fost şi cei doi slugoi insalubri ai patronului boovean, angajat în acte la propriul club şi primind salariu de la un subaltern – managerul Victor Piţurcă, câte 10.000 de euroi pe lună. Salariatul Mărin era remunerat de Piţi la zi, în timp ce fotbaliştii au restanţe de mai multe luni iar extracomunitarii nu-şi mai pot obţine permisul de muncă.

Odată cu venirea lui Piţurcă, valetu’ şi cancelaru’ au fost puşi pe liber şi nu mai puteau trece toată ziua pe la cantonament, ca să dea iama în copanele bucătăresei lui Ajică, ea însăşi fiind înlocuită cu un alt expert culinar. Bucătarul lui Piţi a avut însă parte şi de experienţe unice. Când s-au oprit gazele la cantonament a fost nevoit să plece cu oalele acasă, ca să gătească mâncarea pentru echipa lui Minciunelu:
“N-am avut salariu cât am lucrat la Universitatea, am muncit din prietenia care mă leagă de Victor Piţurcă. Dacă vă spun ceva n-o să mă credeţi. Când s-au oprit gazele la cantonament am gătit acasă la mine mâncarea pentru echipă”.

Dar Minciunelu, vajnicul şi unicul apărător al intereselor Craiovei, acest Rambo de Booveni, a intuit pericolul care pândea Ştiinţa, în caz că Piţurcă ar fi primit banii pentru transferuri şi salariile fotbaliştilor. Dacă mai şi achita datoriile ca să ia licenţa, eram ca şi terminaţi, mai ales că bucătarul era chel. Ce mai, duşmanii se pregăteau să facă rău echipei, iar martirul cu ochelari de plastic a salvat-o în ultimul moment. A deconspirat totul. Era o conjuraţie mondială, pentru că acum nu doar oamenii răi din Craiova au pus gând rău Ştiinţei, ci şi cei din Bucureşti şi chiar mafia siciliană şi cea japoneză. E incredibil, dar toţi conlucrează ca să fure brendu’ aducător de mediatizare. Aţi fi putut intui aşa ceva?

Noroc cu domnul Minciunelu, care luptă pe viaţă şi pe moarte cu vrăjmaşii. El şi-a refăcut trupa de şoc, cu care va ţine piept răuvoitorilor. Cancelaru’ e din nou pe baricade, gata să facă tactica toată noaptea împreună cu stăpânul. Mireasa Aurel e preşedinte iar Reghe, iubitul duduii cu suflet mare şi siliconat, meneger. Evident că nici unul dintre ei nu ştie de capu’ lui, iar când sunt întrebaţi despre vreun subiect mai complicat răspund invariabil că nu ştiu şi întrebarea trebuie pusă lui Ajică. Doar valetul nu e inclus în noua conducere a echipei lui Minciunelu, dar asta pentru că momentan a fost detaşat în interes de serviciu. Nu ne îndoim însă că la primul semn al stăpânului, lacheul se va întoarce cât ai zice Mitu.

10 comentarii:

  1. CRAIOVA suntem NOI!17 ianuarie, 2011

    BOICOT TOTAL FATA DE echipa maruntului!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai mortii lui asta nu merita nici sa ne pisam pe el

    RăspundețiȘtergere
  3. pleaca ba SARACULE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. NIMENI LA MECI !
    NIMENI LA MAGAZIN !
    BOICOT TOTAL !!!

    Afara cu mititelu de la clubul nostru!
    STIINTA LIBERA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. pierdem toti foptbalistii o sa joace mititelu cu steaua intra el atacant kktu cu ochelari

    RăspundețiȘtergere
  6. ne bate steaua fara probleme asta a si urmarit ajica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa,daca nu intervenea eram terminati.Piturca era in pericol de a face echipa....

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa dispari!Pentru totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu mai merg la meci nici eu nici toti oamenii cu care am vorbit despre ce se intampla la Craiova.
    sa nu mai mearga nimeni la meci!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. la cat este asta de prost,nici ceausescu nu se poate numi,potrivii

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...