14 ian. 2011

Impostorule, vei primi ceea ce meriţi!

Am hotărât să redăm un articol de pe un alt blog. Pare dur, dar nimic nu e mai dur acum decât tragica realitate a Ştiinţei noastre. Poate că unii, mai sensibili sau mai pudibonzi de fel, ne vor condamna că împrăştiem scrierea. Cei care se ştiu aşa, să nu citească. Dar ştim că sunt puţini. Inexistenţi de puţini. În rest, doar suferinţă. Disperare. Lacrimi de neputinţă. Blesteme.

PS. Mărine, ăsta e doar începutul. E doar o adiere, un alint. Te vor ajunge blestemele milioanelor de inimi albastre şi răstignite. Ai pierdut lupta cu Universitatea Craiova! Chiar dacă tu încă nu ţi-ai dat seama…


De capul meu (Kamikaze): Secretul lui Mititelu

Din ’97 pînă în 2009 nu cred că am pierdut două meciuri ale Craiovei pe “Ion Oblemenco”. Cu banii strînși din amenzi mi-aș permite o excursie all inclusive în Dubai sau poate chiar una la o vilă cu trei margarete de pe Valea Prahovei. Am vopsit sute de metri de pînză. Cred că de la diluant mi-au apărut pistruii. Am scăpat de Ilinca, Nețoiu, Dinel Staicu și acum îmi vine să-mi vărs mațele pe neamul lui Mititelu. Însă, pe o parte îl înțeleg. Este un tip oarecum normal cap avînd în vedere prin ce a trecut în copilărie.

Mă mir că nu a ajuns primul condamnat la moarte din perioada postcomunistă. Mă așteptam să mănînce creier flambat de copilă dimineața, măduvă de cerșetor la prînz și pulă de călugăr la cină. Este relativ un om normal. Are o familie – de cretini, e drept -, dar e o familie. Este el încă îndrăgostit de secretara de la Ediție Specială care e cu doi ani mai mari decît fiică-sa, dar nu e chiar rea tipa. Vrea și el să fie aplaudat, să fie apreciat, să-i zică și lui cineva “mersi”. În schimb, îl înjură toți. Cînd echipa joacă bine, suporterii îi strigă numele antrenorului, cînd joacă prost îl înjură pe el. De asta a și schimbat atîția antrenori, ba și suporteri cînd a mutat echipa la Severin. Doi din trei olteni l-ar omorî cu pietre mici, dar el tot crede că lumea îl apreciază și îl respectă fiindcă se ghidează după ce spun angajații lui de la Ediție Specială în comentariile articolelor, doar-doar și-or lua și ei salariul după șapte luni.

Nici acum nu sînt sigur dacă ar trebui să spun secretul. Mai ales în momentul ăsta. Nu jur că e adevărat fiindcă n-am cum să verific, da’ am auzit povestea din mai multe surse. Așa că vi-l spun și vouă. O fac în speranța că, copleșit de durere, își va pune în pula mea odată frînghia de gît.

Mama lui a fost ucisă în bătaie de ta-so. Cu biciul. Sub ochii micuțului Adrian.

9 comentarii:

  1. asa se explica multe.
    oricum la cate atacuri primi astazi, ori se spanzura ori face infarct.nu mai rezista mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic: nu-mi vine sa cred ca inca exista oameni care il cred pe tiganu asta infatuat, care il compatimesc, care cred ca a bagat bani la echipa, care cred ca e de capul lui si nu sluga lui Staicu, care cred ca are bani, care cred ca are mertan pe benzina si nu pe gaz, e strigator la cer.

    RăspundețiȘtergere
  3. e adevarat pentru ca si CAMATARU a fost primul care l-a spus public. il stia de la mititelu de cand erau prieteni si mititelu ii marturisise. mititelu a fost si intrebat la tv si a recunoscut tacit,spunand ca nu conteaza daca e asa si nu vrea sa vorbeasca despre asta,......

    RăspundețiȘtergere
  4. In mod normal imi parea rau de el in legatura cu un asa subiect. Acum ii doresc tot ce e mai rau posibil! Nimic nu e prea rau pentru ce ne-a facut el noua! Merita orice!

    RăspundețiȘtergere
  5. piti retrogradeaza-l pe mititelu !
    doar asa vom scapa de el!

    RăspundețiȘtergere
  6. ma pis pe el si pe masa si pe tacsu si pe secretara lui si pe tot neamu lui.nu mai calc la stadion cat e asta patron.sper sa ii desfiinteze statu echipa aia nu e echipa mea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce familie de dementi.
    cum plm au ajuns astia la craiova ma?????

    RăspundețiȘtergere
  8. mititelu esti o mizerie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. 2/3 olteni l.ar omori cu pietre mici...eu fac parte din cealalta treime...cea care l.ar omori cu pietre mari...rapid...sa fiu sigur

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...