20 ian. 2011

Găman şi Bărboianu îi răspund impostorului

Vali Găman:
“Nu mai vreau să fiu sclav! La club domneşte minciuna, amatorismul, nu sunt premise pentru performanţă. La Govora trebuia să dăm găinile afară de pe teren ca să putem începe antrenamentele. De trei ani ne-a promis şi luna de pe cer, iar eu am prime de luat de acum doi ani.

Nu se mai poate! Am salarii restante de patru luni. În lot e o atmosferă de nelinişte, toţi se uită să plece, fiecare vrea să scape cumva. Lucrurile intraseră pe făgaşul normal, dar în momentul în care i s-a închis poarta lui Victor Piţurcă ne-am dat seama cum stau lucrurile. Când am văzut că nu-l respectă pe Piţurcă, cum să ne respecte pe noi…?

Nu mă mai întorc la Universitatea atât timp cât este Adrian Mitelu, este amatorism, sclavie. Eu am demonstrat faţă de alţii că merit să îmbrac tricoul acestei echipe, dar aici domneşte minciuna, amatorismul şi nu este bine.”



Fane Bărboianu:
Câte «ticăloşenii» au fost şi nu au fost descoperite... Au fost multe, nu luam asemenea decizie dacă totul era corect şi profesionist. Lucrurile mergeau, jucat pe un “Ion Oblemenco” full şi ne simţeam şi noi protejaţi şi fotbalişti. Când a venit domnul Piţurcă am primit 4 salarii, eu eram neplatit de 6 luni. Dar s-a întâmplat ceva la Niuiorc şi s-a stricat totul.

Nu puteam să mai suportăm aşa ceva. Toţi jucătorii aveau mare încredere în domnul Piţurcă, jucam cu salariile aproape la zi, jucam pe prime, ceea ce eu nu prea ştiu de când sunt la Universitatea Craiova. Am avut şi noi prime promise la vreo 3 meciuri acum 2 ani de zile şi nici acum nu le-am văzut.

Nu vreau să-mi aduc aminte că înaintea lui Victor Piţurcă era domnul Ţicleanu şi Tăbârcă şi după anumite meciuri eram criticat şi făcut în toate felurile. Credeţi-ne că nu mai suportam acest lucru. El era obişnuit să audă numai «da domnu’ Mititelu, aşa e, aveţi dreptate!»... Noi suntem tineri, vrem să facem performanţă, dar cu ce? Trebuia să se termine odată cu această sclavie la echipă pentru că noi nu suntem roboţi. Am auzit ca s pus la televizor că sunt injectat sau sedat. Am fost sedat şi injectat de minciunile lui.

Cum să fie la condiţiile la Govora...? Numai când pronunţăm numele Universitatea Craiova şi auzim că face cantonament la Govora, pe un teren pe care era să-mi rup gleznele... Dacă nici domnul Piţurcă nu a fost respectat şi nu a fost lăsat să facă performanţă, cine ar mai putea reuşi? De ce cu domnul Piţurcă toţi jucătorii se antrenau şi dădeau totul? Pentru că nu se mai juca dupa nume. Sunt neplătit de 5 luni şi Mititelu a spus că m-am bucurat că a plecat domnul Piţurcă. Minciună mai mare nu am auzit, eu chiar m-am contrat cu el şi mi-a închis telefonul…”

7 comentarii:

  1. RESPECT PENTRU ACESTI BAIETI.CHIAR DACA CEILALTI COLEGI II INVIDIAZA PENTRU CA EI NU AU AVUT NOROCUL SA PRINDA O PORTITA SI SA SCAPE DIN INFERNUL SARACIEI LUI MITITELU.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarati eroii, in Februarie cand o sa vina cu steaua, lumea nici n-o sa mai strige Stiinta, Stiinta o sa strige steaua, ateaua, bineintes de dragul lor. PS - nu stiu de ce dar mie teama ca baieti astia o sa ajunga exact um au ajuns Rada si Stancu, tot un fundas central si unul de banda si nu in ultimul rand, tot tradatori

    RăspundețiȘtergere
  3. cine-i poate condamna? oare cei care au tupeul sa o faca se pot pune in locul lor ? daca cineva ii acuza ca au tradat sau alte astfel de gogomanii pot raspunde la urmatoarea intrebare: voi ati lucra ba cu 4-5-6 salarii in urma neplatite? daca nu v-ar da patronu la care va castigati painea banii vreo 5 luni ati continua sa va duceti la lucru,sau ati incerca sa scapati cumva,mai ales daca se aude la orice colt de strada si pe orice post tv ca e si un pericol mare ca firma voastra sa se desfiinteze(sa dea faliment)????

    RăspundețiȘtergere
  4. cei care ii acuza pe fotbalistii care fug sunt niste ipocriti

    RăspundețiȘtergere
  5. BA ALA DE LA NR 2 SA TE IAU IN PLA DE MITITEL!!
    IN MOMENTUL ASTA CEL MAI IMPORTANT LUCRU E SA PLECE ACEST CANCER SI ORICE RAU CARE I SE POATE FACE DE CINEVA TREBUIE SA FIE FACUT. ORICUM O SA RETROGRADEZE CA NU POATE PLATI DATORIILE ASA CA TREBUIE LOVIT DIN TOATE PARTILE PANA VA RENUNTA.DACA NU VA VINDE NICI IN B SI NIMENI NO SA II POATA LUA ECHIPA ATUNCI TREBUIE FACUT PROIECTUL LUI PITI.EU VA SPUN CA PITI A STIUT CE VORBESTE EL IL CUNOASTE SI STIE CA MUICELU NU VA DA NICIODATA FIRMA AIA SE DUCE CU EA IN MORMANT.

    RăspundețiȘtergere
  6. BRAVO GAMAN SI BARBOIANU!!

    RăspundețiȘtergere
  7. unu care stie21 ianuarie, 2011

    jucatorii au fost fortati sa declare "de bine" si toni sorica scloavul nr 1 a fost trimis sa le ia interviuri.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...