14 ian. 2011

Bună dimineaţa, Ilie!

Ilie Balaci:
“M-a deranjat foarte tare că toţi cei care mi-au fost colegi în Craiova Maxima au fost aduşi şi daţi afară după o lună, două. Mi-a lăsat senzaţia că au fost angajaţi la club ca să fie umiliţi”.

No comment.

5 comentarii:

  1. azi ii da o limba lu mititelu maine il palmuieste.din pacate balaci imi da senzatia tot mai mult ca nu isi mai da seama ce vorbeste.ii recomand odihna si sa reduca "tranchilizantele" ca e pacat de el...

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca no coment.maine o sa zica ca mititelu e cel mai mare patron din romania si cel mai mare investitor din europa.pe cine mai intereseaza in ce toane se trezeste ilie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Craiovasport: Cum ne-am obişnuit, nea Aditză de la Niuiorc nu şade departe de microfoane şi telefoanele presei, nici să-l pici cu ceară. Şi pentru ca părerea sa să apară pe undeva şi el să beneficieze de orgasmul de zi cu zi, a trebuit să facă notă discordantă cu toată România, să se uşureze puţin contra alizeului.

    Din fotoliul său impozant, luându-şi poziţia obişnuită, adică mâna direcţionată în posterior, Minciunelu decretează că pungaşul dovedit Piţurcă ar trebui să rămână la naţională

    RăspundețiȘtergere
  4. Un suporter pentru care Stiinta a murit...14 ianuarie, 2011

    Noapte buna Craiova... mititelu te va scufunda intr-un somn adanc din care poate nu te vei mai trezi niciodata.....

    RăspundețiȘtergere
  5. cum TE-A DERANJAT FOARTE TARE ILIE?
    Cand? Inainte sau dupa ce i-ai pupat 2 ani picioarele lui mititelu?
    spui ca "TOTI DIN CRAIOVA MAXIMA AU FOST ADUSI SA FIE UMILITI". Deci TOTI. pai stefanescu venise inaintea ta. de ce ai mai venit atunci, daca te deranjase foarte tare?
    te respect si te iubesc ca fotbalist dar esti un om cu multe fete ilie.caracterul tau lasa de dorit, oricat ai vrea tu sa pari la televizor de nonconformist si de boem. esti genial cu mingea la picior,dar in afara terenului am multe dubii in privinta ta.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...