27 dec. 2010

Un cârnat avea un “brend”...

Mărin câştigă bine de pe urma brandului capturat în 2005. Deşi nu a realizat nici o performanţă, şi chiar a dus Ştiinţa pe marginea prăpastiei, echipa fiind ameninţată cu retrogradarea pentru imensele datorii la stat acumulat de firmele boovene, suporterii au cumpărat sute de tricouri în această toamnă, de ajuns pentru ca Minciunelu să-şi achite întreţinerea acasă şi să cumpere jumări de sărbători. În rest, nimic nu mai contează, atâta timp cât el e în continuare în lumina reflectoarelor lui Sa-muilă şi compania…

Iubirea oamenilor pentru acest club este speculată de impostorul Mărin, care comercializează şi acum imaginea marilor echipe din trecut, cu care el nu are nici o legătură, pentru a face astfel rost de bani ca să-i satisfacă mofturile secretarei. De salariile fotbaliştilor s-a ocupat Piţurcă, jucătorii primindu-şi o parte din drepturile contractuale doar pentru că “antrenorul” a găsit un creditor care l-a împrumutat pe Ajică într-o perioadă în care booveanul e dator şi la vânzătoarele de covrigi şi nimeni nu-i mai dă vreo leţcaie.

Au apus vremurile când Mărin petrecea de sărbători însoţit de televiziuni pe la hotelurile de fiţe din Poiană, într-o penibilă tentativă de a-l imita pe idolu’ Jiji, iar booveanul o arde acum gospodăreşte. E criză mare de caşcaval la Niuiorc şi magnatul Minciunelu şi-a făcut cârnaţi în casă, ca să umfle maţu’ şi să întâmpine noul an ghiftuit şi gata pentru o nouă serie a diversiunilor.

10 comentarii:

 1. marine vinde brenduuuu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Adrian Mititelu27 decembrie, 2010

  Nul vand ba!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. miti se ducea pana acum la munte si la mare si mereu il vedeam la stiri cum se dadea in spectacol si se lauda ca e mare bogatas..anu asta nu a fost nici la munte nici la mare e clar ca falimentu total e ff aproape.

  RăspundețiȘtergere
 4. manca'mi'ai carnatu marine!

  RăspundețiȘtergere
 5. PITI IA ECHIPA DE LA MITITELU SI SCAPA NE DE EL!

  RăspundețiȘtergere
 6. fmm de mincinos sa imi iei carnatu de cap distrusule

  RăspundețiȘtergere
 7. Adi daca iubesti catusi de putin echipa asta vinde-o !!!

  RăspundețiȘtergere
 8. ai facut rost de bani de mancare saraculeeee??

  RăspundețiȘtergere
 9. BAAAAA SI SECRETARA CE MANANCA? II DUCI TU CARNATI SAU SE HRANESTE DOAR CU SLOBOZ?

  RăspundețiȘtergere
 10. vinde echipa jegule!

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...