8 dec. 2010

Strategie sau coşmar?

Suspect de calm, Minciunelu anunţă tragedia: el ne mărturiseşte că e posibil să ducă Universitatea Craiova din nou în liga a doua. Ajică e ori inconştient, ori deja a dat startul unei noi diversiuni. Doar dacă e alienat mintal, Mărin nu-şi dă seama că retrogradarea Ştiinţei va însemna punctul final al carieriei sale de vedetă TV.

Comportamentul booveanului e mult prea dubios. Îi spune cu nonşalanţă lui Piţi că nu mai are bani să le dea fotbaliştilor străini, aşa că aceştia vor pleca, iar după ce managerul face public acest lucru, Mărin vine şi confirmă dezvăluirea managerului, riscând să devină inamicul public numărul 1.

Şi apoi, în contradicţie cu posibila pierdere a bulgarilor şi a lui Dilevski, Mărin face pe prostu’, explicând că nu dă el fotbalişti rivalelor chiar dacă riscă să nu-şi poată acoperi datoriile şi Universitatea să retrogradeze. El joacă rolul mincinos de patron-suporter, care pretinde că nu-şi poate călca pe inimă să trădeze culorile clubului, bla, bla, bla... În realitate, Mărin e un impostor care vinde iluzii suporterilor creduli. El deja a făcut acest pas al trădării când l-a vândut pe Andrei Ionescu la steaua (minţind că acesta a vrut să plece, când el de fapt îl propunea idolului său Jiji, aşa cum chiar ciobanul a explicat ulterior). Sau când l-a scos la mezat pe Bornescu prin acea diversiune, împuşcând doi iepuri: a scăpat de un salariu baban şi a şi încasat o sumă frumuşică pentru un portar care nu mai era aşa de tânăr şi nici de neînlocuit.

Conştienţi că e capabil de orice, nu trebuie să excludem nici o clipă posibilitatea ca Mărin să-i întindă o cursă lui Piţurcă! Văzând ce priză are la public şi gândindu-se că prezenţa sa l-ar trece mereu pe el în plan secund, booveanul ar putea să joace periculos pentru echipă doar ca să scape de manager! Chiar dacă nu putem băga mâna-n foc, CRAIOVASPORT nu exclude posibilitatea ca personajul Mărin să fi început să joace într-o nouă piesă de teatru, după un scenariu abil realizat de boovean şi lacheii din Brigada Diverse.

“Deja principala problemă a Craiovei nu mai e dacă pleacă sau nu Piţurcă”, i-a spus Mărin lui Sa-muilă. Afirmaţia e menită să creeze o stare de extremă tensiune în rândul suporterilor, ca mai apoi, dacă managerul va părăsi Ştiinţa, resemnat de minciunile ospătarului, Ajică să anunţe triumfător că el este singurul care se sacrifică şi nu părăseşte corabia la greu, pentru ca, făcând brusc rost de un avans din banii de la ANRP, să evite falimentul în ultimul moment. Aşa, speră Mărin, fanii vor rămâne cu bucuria de a fi evitat catastrofa şi vor uita de pierderea lui Victor Piţurcă, singurul profesionist desăvârşit care a venit la Ştiinţa în perioada booveană.

E deci posibil ca trogloditul din Booveni să vrea să mute toată atenţia pe o posibilă retrogradare a echipei (pe care nici măcar nu ne gândim să o luăm în calcul), pentru ca eventuala plecare a lui Piţurcă să treacă aproape neobservată.

16 comentarii:

 1. strategie.nu e inconstient mititelul.

  RăspundețiȘtergere
 2. ANPR Statul sa nu ii dea nici un cent a furat oricum prea mult08 decembrie, 2010

  sa nu ii dea statu banii - zeci de milioane pe niste hartii de succesiune se crede imparatul craiovei,mai bine facem alta echipa in craiova decat sa ramana mititelu cu sau fara averea de la stat

  RăspundețiȘtergere
 3. atat iti tebuie sa ne bagi in B fututipefietangura de distrus!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. o sa mai ai viata cu noi daca retrogradezi echipa? fmmm de sarac sa te duci departe de tot sa nu te mai ajunga nimeni ca te gasim si in gaura de sarpe !!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. clar strategie mititelu nu are cum sa recunoastca asa simplu ca ne ducem iar la matineu hai ba ca nu e sclerozat stie ce il asteapta :)) stati linistiti e doar o strategie/

  RăspundețiȘtergere
 6. vai de plm asta ne ia la caterinca prostu de maryn.ba vezi ca tinem la glume brutare da ai grija sa nu duci caterinca prea mult

  RăspundețiȘtergere
 7. MARINE PISAMAS PE TINE VINDE ECHIPA IMEDIAT LUATIAS MORTII IN CAR DE JERPELIT!!!!! VINDE FMM DE OPARIT CA NU AI BANI NICI SA TRECI STRADA/ CU CAT TUPEU MAI INTRI LA TELEVIZOR IN DIRECT CAND TE STI VINOVAT CA AI DISTRUS UN CLUB DE ASA TRADITIE TU NE AI BAGAT SI DATA TRECUTA IN LIGA 2 KACATULEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. singura solutie: primaria sa preia echipa nu mai e nimic de facut. sunt satul de acesti interlopi care s-au perindat pe la echipa noastra si au facut numai dezastre. nu ii mai vreau o sa ii blestem sa se aleaga praful de ei si de familiile lor!
  PRIMARIA SA VINA SI A CUMPERE ECHIPA DE LA ACEST OLIGOFREN !!!!!!!!!!
  asa putem avea si noi cetatenii acestui oras si suporteri ai acestei echipe controlul asupra ce se intampla la club si situatia economica va fi clara.

  RăspundețiȘtergere
 9. pleaga boovene dispari!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. daca mai bagi inca o data craiova in B te blestem sa iti moara copiii si tarfa aia pe care o footzy si sa se aleaga prafu de toata familia ta !

  RăspundețiȘtergere
 11. sper sa declarae odata statul roman falimentu si sa se desfiinteze echipa decat sa o tii tu si sa o chinui in halul asta

  RăspundețiȘtergere
 12. nu mai fiti fraieri ca muicelu vrea decat sa il dea afara pe piturca si a urzit un plan smecher

  RăspundețiȘtergere
 13. cacatu asta a vrut sa ne strice sarbatorile

  RăspundețiȘtergere
 14. nu cred totusi ca e atat de grava situatia, cred ca e un joc al brutarului,alfel era el mai ne linistit nu va dati seama ca era condamant?

  RăspundețiȘtergere
 15. Vinde echipa nesimtitule si lasa-ne in pace!

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...