5 dec. 2010

Mărin îşi începe spectacolul diversiunilor

Gata, nu mai e mult până la momentul pe care l-am tot anunţat. Nu eram siguri dacă atacul megalomanului rupt în cur se va consemna la sfârşitul turului, sau la finalul acestui campionat, dar se pare că sărăntocul va alege varianta scurtă. Intrat în di-rect la Sa-muilă, Mărin începe să confirme tuturor naivilor ceea ce CRAIOVASPORT a repetat de atâtea ori. Negru de invidie pe popularitatea lui Piţurcă, Mărin a cedat psihic şi a început să-l lucreze de mult pe managerul pe care-l adusese ca să-l scoată din căcat. Acum el nu face altceva decât să se bucure pe ascuns, împreună cu lacheii săi, de orice rezultat negativ pe care-l înregistrează marea echipă pe care de cinci ani ne tot îndeamnă s-o aşteptăm să crească.

Lucrurile sunt clare, chiar dacă booveanul face încă totul cu perdea şi nu pronunţă numele lui Piţurcă: umflatul vrea să scape de Piţi şi să trimită din nou echipa pe foaie sau prin sms unei slugi pe care s-o promoveze prin fiţuica sa falimentară drept “antrenor”. Ospătarul falit a avut nevoie mare de Piţi în vară, pentru că fără infuzia de capital a acestuia echipa era dezmembrată până acum. Revenită de la Severin, Universitatea cu Mărin principal şi mireasa Aurel trimisă pe bancă la mişto, pornise cu paşi siguri spre matineu. Datoriile se ridicau la cote alarmante, iar situaţia ieşise de sub controlul dictatorului cu ochelari de plastic.

Putem accepta că la toate cluburile sunt restanţe, criza nu a ocolit aproape pe nimeni, dar ce se întâmplă la Universitatea Craiova e un dezastru ale cărui proporţii le descoperim pe zi ce trece. Fotbaliştii erau neplătiţi de la începutul anului, CEZ-ul tăia curentul la cantonament, iar autocarul mergea fără rovinietă, transportând jucătorii în toate colţurile ţării ca pe cartofi, pentru că de deplasări cu avionul nu putea fi vorba.

Soluţia salvatoare a lui Mărin a fost Piţurcă, omul care a acceptat să ajute echipa cu banii şi priceperea sa. Disperat, perversul preşedinte îi promitea lui Piţi un buget decent în pauza competiţională, cu care managerul Ştiinţei să-şi poată forma un lot puternic şi de la anul, după o altă perioadă fertilă de transferuri în vară, să atace cele mai înalte obiective.

Dar Piţurcă nu a primit nimic din ce i s-a promis. “Mi-au ajuns 5 ani, vreau să mă retrag, să mă ocup de afacerile mele…”, spunea ospătarul la venirea lui Piţi, dându-le speranţe credulilor. Minciuni ordinare, pentru că Mărin se gândea încă de atunci la strategia pe care trebuie să o urmeze pentru a scăpa de technician după ce îşi face interesul şi făcea calculul perioadei în care va fi forţat de sărăcie să accepte un antrenor şi să stea departe de tactica de joc. Brunetul boovean nici nu avea de ce să se ocupe, pentru că el nu are nici o afacere, singurele sale “active” fiind drepturile asupra unor terenuri pe care le-a câştigat într-un mod dubios în instanţe şi care i-au oferit posibilitatea să devină un personaj public dintr-un văcar incult.

Ieri, în direct la gesepeu, Mărin şi-a făcut curaj şi a confirmat bănuielile noastre: “Nu mă aşteptam să câştigăm campionatul, dar sa iernăm din nou pe un loc aproape de retrogradare mi se pare de neimaginat. Nu cred că putem să mai cumpărăm jucători în iarnă, şi din punct de vedere financiar şi moral...”. Prin urmare, din promisiunile ferme de la instalare, Piţurcă va găsi doar conturi goale în perioada de transferuri. Mărin îşi recunoaşte impotenţa financiară dar, cu aceeaşi perversitate care îl caracterizează, mai spune ceva: “nu mai putem cumpăra jucători nu doar din punct de vedere financiar, ci şi moral”!!! Prin folosirea formulei “din punct de vedere moral”, booveanul insinuează că oricum, chiar dacă ar fi bani, Piţurcă n-ar mai avea dreptul moral să facă el transferurile, din cauza ultimelor rezultate.

Fără a avea (încă) tupeul de a pune public la îndoială valoarea lui Victor Piţurcă, booveanul face afirmaţii cu subînţeles, încercând să ne spună că Piţi e vinovatul pentru înfrângerile din ultimele etape, care acum i se par “de neimaginat”. Şi, ca să nu i se mai pară aşa, îl sfătuim pe pârlit să se uite puţin înapoi, ca să-şi aducă aminte ce performanţe a obţinut el ca antrenor în sezonul precedent.

Deodată, răbdarea de care vorbea Mărin când ne spunea că în sfârşit va respecta contractul unui antrenor s-a evaporat, iar Craiova, scăpată de retrogradare printr-un miracol anul trecut (când nu Piţurcă era antrenor, ci chiar Ajică!) şi devastată de sărăcie, trebuia să fie acum pe primele locuri, cu investiţii zero. Fostul preşedinte-antrenor uită să mai spună că nu Piţucă a făcut acest lot de jucători, că nu el i-a lăsat pe fotbalişti neplătiţi cu lunile, că nu el a făcut pregătirea cu echipa, ci doar a preluat din mers o corabie în derivă, încercând să o redreseze atât cât a fost posibil, în aşteptarea colacilor de salvare promişi de mitomanul de la Booveni.

Intenţionat sau nu, despotul de la Niuiorc îşi trădează caracterul. Aşa cum CRAIOVASPORT vă explica de mai mult timp, el oricum nu avea de gând să lase pe altcineva să hotărască lotul echipei, adică cine vine şi cine pleacă de la echipa lui şi a plodului Gigy. Spre disperarea noastră, a celor care o iubim, Universitatea Craiova e doar un nume mare ajuns pe mâna unui ospătar parvenit, expert în diversiuni.

Culmea, Piţurcă este atacat de ochelarist după ce a reuşit să obţină, profitând de amiciţia sa cu Mitică şi sfidând regulamentele, dreptul ca Universitatea să intre pe teren vineri, la Cluj, pentru că falitul Ajică a umilit într-atât Ştiinţa încât a expus-o penibilei situaţii de a nu fi programată în campionat din cauza datoriilor imense neachitate. Asta în timp ce unul dintre cei mai importanţi fotbalişti riscă să nu primească dreptul la muncă în ţara noastră din acelaşi motiv.

“M-am săturat! De ce lumea mă înjură tot pe mine?! Primesc zilnic zeci de mesaje în care sînt contestat. Întotdeauna meritele la victorii le revin antrenorilor şi jucătorilor”, a răbufnit Minciunelu, ofticat că Piţi nu e Mogoşanu sau Ţicleanu, să treacă spăşit pe la Niuiorc şi să discute cu Ajică primul unşpe. Cu alte cuvinte, el vrea să ne spună că Piţurcă e de vină că ne-a bătut CFR-ul, aşa că el ar trebui înjurat. Deci Piţurcă ăsta nu e aşa de bun antrenor ca Mărin, iar dacă făcea el tactica îi băteam cu 3-0 şi acum eram pe primul loc. Ultima propoziţie ne arată exact cum gândeşte narcisistul de la Booveni şi cum crede el că ar trebui să gândească şi nenorociţii de suporteri, care nu vor să-l lingă în cur pe burtos, aşa cum fac cei din Brigada Diverse: dacă echipa câştigă, meritul nu e al fotbaliştilor care au băgat mingea-n poarta adversă, ci al lui Ajică, al merţanului său cu rezervorul gol şi al secretarei Alinutza.

De ce-l înjură lumea pe Măry Casanova, cel care se cam joacă tot mai des cu focul în ultimul timp? Pentru că el este cel care, din cauza sărăciei şi mentalităţii sale, a călcat în picioare orice profesionist s-a apropiat în ultimii 5 ani de echipă şi a transformat Universitatea Craiova într-un club mediocru, de pe urma căruia profită şi de care zilnic se amuză, ca la un spectacol de circ, toţi samuilii televiziunilor.

Sa...muilă, Mărine!

31 de comentarii:

 1. Dan Merisanu05 decembrie, 2010

  DACA NICI PITURCA NU REUSESTE SA FACA TREABA LA CRAIOVA INSEAMNA CA E CLAR : MITITELU E CEL VINOVAT! Am incredere in Victor Piturca si daca Mititelu respecta ce a promis va face treaba Piti. Daca nu va fi imposibil pentru ca aceasta echipa este una de locurile 7-15.

  RăspundețiȘtergere
 2. e clar marin si piti sau certat.Doamne ajuta sa nu retrogradam daca se supara piti si pleaca.....da cred ca atunci va pleca si marin.

  RăspundețiȘtergere
 3. mititelule ce jocuri faci ba jegosule?

  RăspundețiȘtergere
 4. riciu care iti da licenta pro05 decembrie, 2010

  intrati'ar cuiele alea in cur de unflat ochelarist!!

  RăspundețiȘtergere
 5. MITITELULEEEEEEEEEEE CUMPARA JUCATORI NESIMTITULEEE !!!!!!!
  UNDE VREI SA NE DUCI SA NE BAGI IAR IN B CA SI ACU 6 ANI TOT DIN CAUZA TA AM CAZUT TU ERAI CU SFATURILE LA STAICU IL INVATAI TU CE SI CUM CA ERAI PRICEPUT AL DRACU.
  FMM DE OSPATAR MILOG PLEACA DACA NU AI BANI SA FACI PERFORMANTA!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. acest idiot nu isi da seama cat de slab e lotul craiovei nici dupa 5 ani de anonimat.mititele esti penibil saracule rupt in cur!vrei sa il faci pe piti sa plece a????
  mars de la craiova sarmane sa iau secretara in carici/

  RăspundețiȘtergere
 7. Credeam ca aberati voi astia de la Craiovasport dar acuma e evident minciunelu este chiar diabolic nu pot sa cred ca l-am mai crezut inca o data ne meritam soarta...Respect CRAIOVASPORT!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cine sa vina ba daca pleaca mititelou nu vedeti ca e criza nu mai are nimeni bani?

  RăspundețiȘtergere
 9. Suntem cei mai prosti dintre romani suntem condusi de un ospatar si nimeni nu are curaj sa faca ceva...iar a cumnparat galeria nu il mai injura nimeni daca pleaca Piti ne ducem in Divizia B suta la suta

  RăspundețiȘtergere
 10. Mititelule pleaca ba nenorocitule lasa-i echipa lu Piturca si du-te la Booveni

  RăspundețiȘtergere
 11. lasa echipa si mars in mm la booveni saracule.mwoooye mititeluleee te cauta camatarii si tu esti cu secretara ii dai la falci.pleaca si nu te mai intoarce ca nu meriti clubul asta esti un bisnitar coclit.

  RăspundețiȘtergere
 12. pleaca marine, pleaca marine, pleaca si lasa-neee!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. "Nu mă aşteptam să câştigăm campionatul, dar sa iernăm din nou pe un loc aproape de retrogradare mi se pare de neimaginat."
  SATI IAU ASTEPTARILE IN PENIS DE DISTRUS EU NU MA ASTEPTAM SA NU TE PORTI SI TU MACAR O DATA IN VIATA TA NORMAL SI PROFESIONIST CU UN ANTRENOR........
  ESTI UN TERMINAT O SCURSURA DE OM NU MERITI NICI MUCII SA II ARUNCAM PE TINE KKTULE!!!!!!
  ORI ITI VEZI DE TREABA TA SI FACI CE FACE UN PATRON ORI PLEACA IN PLM DE LA CLUBU ASTA CA NU CLUBU LU MATA FMM DE KKT!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. te urasc infectule!05 decembrie, 2010

  zboara de la craiova garoi de booveni!!

  RăspundețiȘtergere
 15. Ba sanebunesc de nu ma inervez rau pe voi lasatil in pace pe iubitu meu nu mai va loatzi de iel.Cre ca sinteti pusi de nevastasa aia cu nasu mare ca ma inerveaza si Ajica ca nu vrea sa dea divortz de iea, cica ce zice lumea de iel ca a lasat copii pe drumuri...Iete sanebunesc de mai va loatzi de iel ca il inervatz sisi varsa nevrii pe mine de ma pune sa ii fac numai clentze de ma dor buzele.

  RăspundețiȘtergere
 16. Fa curvo tu sam lash barbatu in pace bagaboanto ca te jumol.

  RăspundețiȘtergere
 17. marine BAGA BANI IN ECHIPA ca retrogradam!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 18. Nu mai puteti sa faceti ceva caterinca cu nevasta si amanta lu Marian Adrian ca ma distreaza la maxim astept sa ma pisss pe mine de ras hai ceau!!

  RăspundețiȘtergere
 19. Cine e amanta lu Mititelu?

  RăspundețiȘtergere
 20. Lasati ba amanta ca nu ne arde de asta voi nu vedeti ca asta nu are nici bani sa termine campionatu daca nu platea Piturca nici nu jucam la Cluj ca nu i-au dat banii lu Shoava am auzit ca nici Ubi nu joaca cu Steaua suntem terminati definitiv daca nu vine cineva cu bani asta ne face de ras de retrogradeaza astia in C pentru faliment

  RăspundețiȘtergere
 21. Puneti si voi poze cu amanta ca sunt curios mmm...

  RăspundețiȘtergere
 22. Cine stie daca se mai disputa ultima etapa...asta ar putea fi norocu nostru altfel sintem exclusi

  RăspundețiȘtergere
 23. Amanta e una Alina cica de fapt e nepoata lu nevasta-sa dar la Booveni la ei merge si in familie e dezmatz curat

  RăspundețiȘtergere
 24. am scapat.probabil ne batea si steaua cu echipa asta,desi piti vruia razbunarea si era meci tare.acu daca tot s/a amanat etapa e randu lu miti sa isi faca treaba si sa bage bani ca altfel o sa fim tot asa si in retur.mititelule nu te/ai mai saturat de locu 9?vinde pe dina si pe costea 2 si ia alti 2-3 mai buni.

  RăspundețiȘtergere
 25. io zic un lucru anu asta ca in ultimii 3 ani avem interdictie la europa care se tot mascheaza si se ascunde dar la anu joaca pe bune si suporterii nu vor accepta doar un baraj pentru europa league - dupa 7 ani 2005-2012 macar o grupa de europa league sa fie.
  altfel sa isi ia jucatorii si sa plece si sa lase echipa la primarie sa o gestioneze printr-o societate deschisa in care sa se poata cumpara oricand actiuni (necotata la bursa ca acolo sunt dezavantaje mari) si majorarea de capital care implica diminuarea de nr de actiuni in cazul in care nu poti sa susti majorarea de capital sa fie posibila.
  In caz contrar eu zic ca suporterii sa isi faca o echipa in Craiova sa inceapa din judeteana cu alte culori sau sa vina alaturi de viitoarea OLTENIA CRAIOVA care are culorile galben-oro ,rosu-porpora - ..";perche il popolo romano e giallorosso"; si vor face o echipa puternica cu sponsori si actionari.

  RăspundețiȘtergere
 26. VA URASC!!!!! AVETI DREPTATE DE FIECARE DATA SI ATI AVUT SI ACUMA CU PITURCA! A ANUNTAT CA VREA SA PLECE CA NU MAI SUNT BANI DELOC ...SPER SA NU SE INTAMPLE ASTA CA NE-AM DUS P..II DE SUFLET

  RăspundețiȘtergere
 27. gata pleaca Piturca santem condamnati mai bine pleca Mititelu

  RăspundețiȘtergere
 28. Mititelu vinde clubu ba ca ne faci de ras FALIMENT SCRIE PE NOI!!!

  RăspundețiȘtergere
 29. Am vazut ca nu e sigur totusi ca pleaca Piti poate mai avem o sansa si cumpara el actiunile de la Mititelu

  RăspundețiȘtergere
 30. cat a putut asta sa isi bata joc de noi...... nu pot sa cred................

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...