19 nov. 2010

Manipulări mititele…

Dacă vă întrebaţi cumva cu ce-şi mai umplu timpul Mărin şi slugile lui disponibilizate de Piţurcă, fiţuica falimentară vă oferă de îndată răspunsul. Aici, la aproape orice ştire, cancelaru’, valetu’ sau şocâtele postează comentarii anti-Piţurcă, încercând să se dea drept suporteri şi să manipuleze. Ca să fie mai credibili, ei s-au gândit că ar fi inteligent să folosească şi “clone”, aşa că s-au pus pe treabă, postând respectivele mesaje sub semnăturile altor fani (ex: cosmyn). Ultimul exemplu este la ştirea care anunţă, probabil spre bucuria lui Mărin şi a lacheilor, că Victor Piţurcă a fost suspendat 4 etape după cearta cu Marean elefantu’.

Dovada satisfacţiei meschine a booveanului şi a lingăilor săi o reprezintă chiar faptul că acum booveanul nu a găsit nici un cuvând de încurajare sau de susţinere publică pentru Piţurcă. Din contră, Ajică Minciunelu, cel din cauza căruia clubul a primit zeci de suspendări şi de amenzi, ba a şi fost suspendat cu anii pentru comportament indecent, se transformase în acuzator săptămâna trecută, când ne ţi
 nea lecţii de morală şi de bună purtare după cinci ani de grohăieli penibile pe ce canal media a apucat, aruncând cu lături pe imaginea acestui club.

17 comentarii:

  1. cine plm se uita pe mizeria aia de site ma?nu le mai faceti reclama ca si asa nu se mai uita nici dracu pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e toti care au intrat pe eso au vazut niste comentarii care il atacau pe Piti.cam ciudat ca apar doar acolo cand pe toate saiturile nu vezi asa ceva numai cuvinte de apreciere pentru Piti.Cine a avut rabdare sa citeasca s-a prins care e duma.

    RăspundețiȘtergere
  3. da-i ma in plm de unsursi si pe marin si pe aia 2-3 ai lui care acu nu au ce face ca i-a dat piti afara si il sapa.sa ma pis pe ras lor nici nu ii iau in seama sunt nimic pe langa zecile de mii care au strigat numele lui piti la stadion.ala e ofu lu marin ca lumea il iubeste pe piti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint aceleasi tehnici invechite, deja nu isi mai fac efectu deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu bagam in seama mizeria aia de fitzuica ne kkm pe hartia aia higienica

    RăspundețiȘtergere
  6. CRAIOVASPORT ...bv bah

    RăspundețiȘtergere
  7. ALINUTA PORN STAR19 noiembrie, 2010

    BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    SCRIETI DE ALINUTA SECRETARA AMANTA PRESEDINTELUI CE DADU DEONTOLOGIA PESTE VOI???????????
    BAGATI CEVA DE BRUNETICA AIA DE O SEAMA CU FIESA SA NE DISTRAM SI NOI CE DRAC

    RăspundețiȘtergere
  8. ar trebuii batut sony torica asta ! ar fin un mesaj pt marin sa stie ce ar putea sa il astepte

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai de ce va mirati oameni buni,nu la asta se pricepe cel mai bine acest om?Atat a stiut din totdeauna sa faca,sa pacaleasca lumea si sa faca presiuni si sa otina diverse avantaje prin santaje si lucruri la limita legii.A avut mare noroc ca a gasit o masa de naivi timp de cativa ani,da gata s-a cam trminat si cu astea.....

    RăspundețiȘtergere
  10. cine pl mea mai citeste editia cacanara ca eu nu am mai intrat acolo de 3 luni.de cand au plecat ziaristi adevarati care chiar isi permiteau sa il contrazica pe miti in ziaru lui nu mai ai ce citii acolo.numai prostii scrise de 2-3 retardati care au mai ramas acolo.si comentariile lu rosca si mitu.

    RăspundețiȘtergere
  11. ALINUTZA BLOWJOB GIRL19 noiembrie, 2010

    SCRIETI BA DE ALINUTZA NU FITI BULANGII

    RăspundețiȘtergere
  12. mai manipuleaza astia pe p_lea spataru ca tot orasu e alaturi de Piti.mars la handel marine!

    RăspundețiȘtergere
  13. ma de ce nu scrieti de amanta lu miti,va e frica sau ce????

    RăspundețiȘtergere
  14. ce ne'a facut moraes ala sa mor eu...piti ia-l la craiova ca e incredibil fotbalistu ala

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...