22 nov. 2010

Ajunge Mărine, nu ne mai minţi!


Înfrângerea cu Bistriţa ne-a arătat clar pe unde suntem. O echipă de mijlocul clasamentului, cu un atacant de calibru, dar care va fi la 100% din potenţial de la anul, la fel ca şi fundaşul-golgheter bulgar, cu câţiva tineri promiţători şi ambiţioşi, unii dintre ei totuşi necopţi. Cam asta e Craiova de-acum, o echipă pe care Piţurcă a transformat-o într-o maşinărie ofensivă, mereu dominându-şi adversarii, dar care plăteşte cu rezultate negative subţirimea lotului.

La Universitatea moştenită de la ex-antrenorul Minciunelu, două-trei accidentări şi vreo suspendare dau peste cap totul, Victor Piţurcă fiind forţat de situaţie să schimbe posturile jucătorilor de la meci la meci.

 

Imediat după înfrângerea de sâmbătă seara, Mărin a declarat că “ăsta e fotbalul, am jucat, dar nu am băgat-o în poartă. Echipa are valoare”. El vrea să lase suporterilor impresia că Universitatea are un super-lot şi că nu mai e nevoie de întăriri, decât de timp, de parcă nu am aştepta de cinci ani... Nimic mai fals, Ştiinţa se bazează pe câţiva piloni care-i dau consistenţă jocului, dar nu e de ajuns pentru mai mult. Ajică îngroaşă obrazul şi foloseşte la nesfârşit penibila scuză cu ghinionul, aruncând doar pe seama fatalităţii ineficienţa ofensivă a echipei.

Antrenorul Minciunelu a obţinut în ultimul sezon o salvare de la retrogradare în ultimul moment, iar maximul putea fi atins de italianul Nicolo Napoli, care ne-ar fi dus chiar în cupele europene dacă nu era dat la o parte. Dar lui i-a trebuit timp, vreun an şi jumătate. Probabil că Victor Piţurcă ne-ar califica şi el în Europa în 2012. Dar Piţi nu şi-a propus doar atât, iar istoria nu mai are răbdare cu Mărin. Investiţiile în echipă sunt necesare ca aerul!

Ştiinţa antrenată de Mărin a fost implicată, în fiecare an de când a promovat, în lupta pentru evitarea retrogradării, pe care a câştigat-o, în funcţie de situaţie, cu mai multe sau mai puţine etape înainte de final. Doar o continuitate de un an şi jumătate a unui antrenor străin cum a fost Nicolo Napoli şi un tehnician de valoarea lui Victor Piţurcă au menţinut Craiova departe de lupta din subsol. Acestea sunt cele două excepţii, în rest Craiova a fost o echipă ferită de matineu în mare parte de talentul lui Florin Costea, care prin golurile sale a adus punctele care ne-au ţinut în prima ligă şi i-au prelungit lui Ajică rolul de circar tv.

“Nu mă întorc pe mine 2-3 înfrângeri”, a mai spus Mărin, legat de munca lui Piţurcă la Universitatea. Cu alte cuvinte, “hai că-l mai las un timp pe Piţurcă ăsta al vostru, îi fac un favor şi nu-l dau afară, mă fac că nu văd astea 2-3 înfrângeri”… Ceea ce vrea Mărin e să obişnuiască fanii, evident dezamăgiţi de ultimul rezultat şi de seria rezultatelor nefavorabile din partidele de acasă, cu ideea că el îi face concesii lui Piţurcă, pe care îl iartă pentru că e el băiat bun. Mărin ştie însă foarte bine că dacă atentează în acest moment la autoritatea lui Piţurcă e ca şi plecat de la Ştiinţa, locomotiva de care s-a legat cu multă perversitate acum cinci ani, din dorinţa lui nebună de publicitate.

Booveanul trebuie să înţeleagă că, spre deosebire de Ţicleanu, Mogoşanu, Cioroianu şi restul marionetelor, Piţurcă e compatibil cu performanţa. Dar are nevoie de ajutor, iar acesta nu poate veni decât de la reprezentantu’ acţionarilor majoritari şi booveni. Dacă vrea să primească respect, Mărin trebuie să respecte. Iar dacă respectă suporterii acestei echipe, atunci trebuie să înceteze cu diversiunile şi să asigure condiţiile financiare necesare performanţei.

21 de comentarii:

  1. nu mi'a placut cum a jucat echipa chiar daca am atacat. era normal sa ii dominam acasa pe aia de la bitrita.daca cu vasluiu am inteles si chiar cu galati acum trebuia neaparat sa batem si noi acasa.trebuie neap sa luam puncte de afara pana la meciu cu steaua

    RăspundețiȘtergere
  2. Silviu - Orastie23 noiembrie, 2010

    mai bine ca am pierdut ca sa veem adevarata valoare.pana acu cand am batut si noi de cateva ori ne unflasem in pene nu mai era nimeni ca noi aveam cea mai buna echipa.avem pe draku ca suntem de mijlocu clasamentului clar. fara jucatori de valoare nu obtii clasari bune,.exceptii sunt urziceni da acolo nu e deloc presiune si antrenoru avea puteri maxime la noi nu au fost nici una din conditii pana acum iar acu e doar a doua.da la noi tot timpu o sa fie presine si una chiar f mare.asa ca sa fie clar,fara trnsferurile unor jucatori de mare valoare ne zbatem tot in zona astaa

    RăspundețiȘtergere
  3. Mititelule adu fotbalistii pe care ii cere Piturca nu mai face nazuri ca NU AVEM CUM cu echipa asta,tu NU VEZI ????????

    RăspundețiȘtergere
  4. si piti are greselile lui...da nici lot nu are.............ma intreb ce am putea obrtine de la sezonu asta.creca n prea multe

    RăspundețiȘtergere
  5. marine baga mana in buzunar ca nu avem fundasi nu avem mijlocasi nu avem atac!!!!!!!s-a accidentat iliev si suntem in pom a trebuit sa-l mute pe dorel de la mijloc in aparare nu a jucat prepelita car e si asa nu juca el prea bine am fost praf la mijloc iar in atac pana se reface total costea suntem varza.si chiar daca s reface florin nu poti sa stai intr-un singur fotbalist.mai prinde o zi proasta mai sunt accidentari suspendari etc.daca vrem sa fim echipa mare si sa ne luptam la ceva ne trebuie investitii.

    RăspundețiȘtergere
  6. BA VOI PE CE LUME TRAITI?23 noiembrie, 2010

    ALOOO.TREZIREA BA PAI CE BANI A BAGAT MARIN IN 5 ANI DE CAND E LA ECHIPA? 3 TRANSFERURI CU BANI SI CATEVA NIMERELI FARA BANI.ATAT.
    ANII TRECUTI COSTEA CE NE/A MAI SCOS SI NU AM TRAS MEREU LA RETROGRADARE IN REST SUNTEM O ECHIPA DE LOCURILE 8/9 - 15/16.NU MAI VISATI MARIN NU ARE BANI ASA CA DE UNDE SA BAGE?

    RăspundețiȘtergere
  7. d-l Piturca sa mearga la patron si sa puna lucrurile la punct.sa se aseze la masa si sa ii spuna ce trebuie sa facem in iarna si patronu sa ia aminte si sa bage bani in echipa ca asa nu mai merge.da-o in plm de treaBA ne batem an de an la retrogradare?

    RăspundețiȘtergere
  8. mititelu scoate euroii si investeste ca de aia esti patron de echipa! daca nu poti lasa pe altu ca nu esti tu cel mai instarit om din oltenia sau din romania. iti place sa ti se spuna in ziare "finantator da tu nu investesti decat banii din drepturile tv.

    RăspundețiȘtergere
  9. O echipa buna nu se construieste singura si nicidecum pe gratis.Cand o sa inteleaga si acest patron lucrul asta???

    RăspundețiȘtergere
  10. ospataru e un dobitoc.ce mai sperati de la el?o sa ne spuna ca are cea mai buna echipa din europa si ca antrenrou e de vinna.nu stiti deja?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa vina Moraes23 noiembrie, 2010

    ce nea a facut Moraes ala e super fotbalist am vazut ca zice Pavel Badea ca nu e bun e mai bun Dina. Badita ar trebui sa taca inca 20 de ani ca daca mititelul si dinel sunt artizanii retrogradarii sa nu uite ca acea rusine poate cea mai mare din istoria acestui club a fost 'infaptuita' cu mana lui.el a condus clubul si ar trebui sa ii fie rusine si lui si copiilor lui pentru prostiile si marsaviile pe ce a facut atunci.A gonit pe Napoli de la echipa si timpul a demonstrat cine era Napoli ca antrenor iar el ce a facut:s-aaciuit pe la partidele politice sa prinda un loc caldut cu sportul si a continuat afacerile lui in combinati cu solomon si altii.Asa ca sa taca Badea din gura ca nu are dreptul moral sa vb. Moraes e un fotbalist fantastic daca Piturca il vrea Mititelu sa faca bine sa il cumpere pana nu il ia rapid si mai pierdem un jucator de mare clasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. ba scrieti si de amanta booveanului ca la cati bani ii cheltuie chelului de aia nu mai are asta bani de transferurui!!!!NU FIRTI BULANGII SCRIETI SI DE EA !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. asa e spuneti si de blowjob girl care ii mananca la ospatar banii de trnsferuri.de aia nu are bani sa cumpere fotbalistii care ii cere piti,ii mananca aia

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma nu mai va loatz de mine sanebunesc ca io nu vam facut nimic io decat cu ajica am avut treaba ca e gagicu meu

    RăspundețiȘtergere
  15. vrem cu alinuta23 noiembrie, 2010

    a-li-nu -ta! a-li-nu-ta! a-li-nu-ta!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mare dreptate avea Piturca: daca nu baga bani in iarna o sa ne batem la retrogradare. Nu o sa fie mari emotii dar nici la primele locuri nu avem cum.2 accidentati si 1 suspendat si e belea nu avem cu cine sa ii inlocuim.

    RăspundețiȘtergere
  17. INCREDERE TOTALA IN DECIZIILE LUI NEA PITI SI RABDARE PENTRU CA SI MITITELU TREBUIE SA INVESTEASCA NU O SA STEA ASA PANA IESE DINA LA PENSIE LA 35 DE ANI.

    RăspundețiȘtergere
  18. 1.piti tebuie sa gaseasca fotbalistii de care avem nevoie pe posturile deficiatare pentru ca altfel o sa fie mereu probleme
    2.miti trebuie sa investeasca bani adevarati nu sunt de ajuns vorbele si minciunile nu mai ajuta la nimic deja rade lumea de noi
    3.craiovasport trebuie sa spuna ceva de amanta care mananca banii presedintelui ca sa il scapati ca altfel ii mananca aia toti banii

    RăspundețiȘtergere
  19. Spuneti de Alinuta ca va injur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu unul prefer sa jucam ofensiv decat sa castigam cum a facut steaua la tg.mures.Cata diferenta intre jocul nostru de acolo si cum a jucat steaua.Daca se investeste si la noi cum se intampla la cfr steaua timisoara vaslui atunci e imposibil sa nu faca Piti treaba.Asta e marea noastra problema ca nu s au mai cumparat fotbalisti de mult timp ci doar au venit cativa gratis si au fost promovati cativa de la echipa a 2.Daca are materie prima,Piti ne va face sa jucam ca o adevarata echipa mare car ezburda pe teren si face spectacol meci de meci.

    RăspundețiȘtergere
  21. Secretarele te duc pe cai gresite23 noiembrie, 2010

    Hai sa il salvam pe marin sa il convingem ca alinuta nu face decatsa ii manance banii si sa il goleasca de...puteri.Marine laso pe aceasta individa in pace si cu banii aia plateste datoriile ca iti iau tiganii din fata luncii si camatarii echipa:)

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...