17 sept. 2010

Piţurcă face din rahat bici, dar nu plesneşte imediat

Două săptămâni au fost prea puţine chiar şi pentru un antrenor de talia lui Victor Piţurcă. Succesul cu Sportul a venit pe fondul emulaţiei şi surplusului de moral aduse de instalarea fostului selecţioner, dar meciul de la Târgu Jiu ne-a arătat că nici Piţurcă nu e magician şi nici materialul pe care îl are la dispoziţie nu garantează victoria, chiar şi când ea pare logică ţinând cont de adversar.

Timpul scurt avut la dispoziţie de Piţi, relaxarea psihică dată de posibila victorie la masa verde, problemele financiare încă nerezolvate, pregătirea fizică marca Aurel şi Martinel, golul prostesc venit încă de la vestiare, aşa cum se întâmplă o dată într-un campionat au condus la eşecul neaşteptat în faţa ultimei clasate. Înfrângeri au mai fost şi vor mai fi, însă garanţia profesionismului lui Piţurcă rămâne nepreţuită.

I-am suportat ani de zile lui Ajică scuzele penibile legate de lipsa de experienţă a lotului, de arbitraje, de „neinspiraţia” în alegerea antrenorului, de comploturile imaginare ale „răuvoitorilor neadecvaţi”, cum să nu trecem cu vederea un insucces fortuit, să nu avem răbdare şi să nu-i acordăm credit total în continuare celui mai bun antrenor din România?

Datoria noastră este să-l susţinem necondiţionat indiferent de rezultatele imediate şi să conştientizăm că munca sa se va vedea cu siguranţă în viitor fiindcă tot ce se construieşte acum este pe o bază solidă şi nu pe promisiuni, întâmplare şi lipsă de profesionalism. Îndemnul CRAIOVASPORT este ca toţi suporterii să vină lângă Piţurcă la meciul cu Rapid şi să susţină echipa indiferent de cum va decurge jocul şi de rezultat!

3 comentarii:

  1. pana la iarna cand sper sa se gaseasca bani pentru aducerea de jucatori, cu actualele " vedete" defilam! de ani de zile mititelu s-a imbatat cu apa rece si si-a tocat putinii banii cu jucatori pe care-i vedea superfotbalisti, in realitate niste jucatori mediocri si indisciplinati ,in schimb cu multe fitze ,a caror valoare s-a vazut in momentele in care patronul a incercat sa vanda pe careva:nimeni nu a oferit ceva pe ei, sau au fost sume foarte mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramanem alaturi de Piturca pentru ca avem incredere in el si speram ca va face o treaba buna.Daca nu era craciunscu junior aveam 3 puncet cu rapid. Macar sa ne antrenam cu lupenii si sa castigam cupa anu asta! Forza Stiinta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate vreti sa va uitati la penultimul editorial al lui nistorescu din editie sa vedeti cum il face praf pe piturca. oare cine l-a pus sa scrie asa ceva?

    RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...