28 aug. 2010

Pentru blogu’ lu’ preşedintele: IGNORE Mărine, eşti incompatibil!

Simţind valul de simpatie generat de venirea lui Victor Piţurcă şi fiind avid să profite cât mai mult şi să mai câştige ceva popularitate, bloggeru’ Mărin pedalează pe euforia din Bănie şi se bagă-n seamă din nou.

Fostul antrenor al Universităţii Craiova din ultimii 5 ani ne roagă să venim sâmbătă la stadion ca să ne încurajăm echipa. Nu e nevoie Mărine, venim şi dacă nu ne rogi tu, e de ajuns să taci şi lucrurile se vor schimba încetul cu încetul. Apreciem că măcar în ceasul al 12-lea ai înţeles (sau ai fost forţat să înţelegi) că trebuie să faci un pas în spate. CRAIOVASPORT nu va mai băga în seamă plictiselile de pe blogul tău, în speranţa că mai ai vreun dram de decenţă şi ne vei scuti de spectacolul tău grotesc. Lasă antrenorii să antreneze şi fotbaliştii să joace şi stai deoparte!

În acest moment al istoriei acestei echipe, CRAIOVASPORT e alături de Victor Piţurcă şi va încerca, cel putin pentru un timp, sperăm noi cât mai lung, să ignore total oboselile slobozite de Ajică. Sperăm ca booveanul să nu ne oblige să renunţăm prea curând la această atitudine, mai ales că, probabil spre disperarea megalomanului preşedinte, din acest moment pentru noi va conta doar Victor Piţurcă şi munca sa şi doar el va fi punctul de interes către care ne vom îndrepta atenţia.

Îţi dăm IGNORE total boovene, nu ne interesează ce spui tu, nimicurile, ipocriziile şi teatrul ieftin pe care-l joci sunt de o prea proastă calitate ca să le mai băgăm în seamă. Sperăm să nu cedezi nervos pentru că nu vei mai fi tu în centrul atenţiei şi să nu începi jocurile de culise faţă de antrenorul cu care tocmai ai semnat un contract.

De acum înainte, pentru noi va fi mai interesant scârţâitul pantofilor lui Piţurcă decât inepţiile pe care le vomiţi pe blogul tau. Eşti mult prea mic pentru istoria acestui club, iar numele tău e legat doar de nişte ani de circ penibil. Minciunile şi atitudinea de analfabet parvenit sunt “o marcă pe care o ai tatuată pe frunte”.
Hai ceau, Mărine!

5 comentarii:

 1. aveti perfecta dreptate nu il mai bagati in seama pe mititelu sa fim alaturi de piturca si de fotbalisti poate reusim sa redresam corabia. mititelu daca sta in banca lui si il lasa pe piturca sa isi faca treaba va fi in cativa ani cel mai iubit patron din istoria clubului acesta.desi nu cred ca va reusi mititelu sa se abtina si imi e foarte frica sa nu strice si acum totul cum a facut cand era napoli.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ar trebui sa aruncati o privire catre activitatea jandarmeriei din Craiova . La meciul cu Sportul au fost 3 amendati si 2 interzisi.
  Fac o gramada de abuzuri ... nu ai voie cu aparat foto in stadion , nu ai voie cu monezi (ce se intampla cu monezile de la 20 000 de oameni), si de fapt ei nu au voie sa fie in stadion.
  Stiti ce contract te obliga sa semnezi la club daca vrei sa iti faci abonament??? Vor sa ne inchida gura ...
  ACAB

  RăspundețiȘtergere
 3. FORZA STIINTA!!!!!!!!!
  batem si la targu jiu!

  RăspundețiȘtergere
 4. mititelu s-a dat de tot la fund a ascultat de voi :=)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Stai acolo ascuns mititelule ca stai bine, asa avem si noi o sansa.

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...