6 aug. 2010

Manipulările unui ospătar pervers

Minciunelu apelează din nou în aceste zile la o tactică veche, pe care deja a folosit-o de prea multe ori ca să mai aibă vreun efect. Bişniţarul de la Niuiorc pronunţă obsesiv şi din senin numele Neţoiu, rostind fraze fără noimă, despre cum ar vrea respectivul să-i ia echipa, de parcă ar lua un sac cu cartofi. Săracul săracilor caută să mute atenţia de la lipsa totală a investiţiilor şi de la salariile neplătite cu lunile ale fotbaliştilor spre o ţintă imaginară, pe care încearcă să o inducă în mentalul colectiv al fanilor Craiovei.

Demagogul de la Booveni invocă numele unui individ “certat” cu suporterii Ştiinţei, cu scopul pervers şi bine definit de a se poziţiona el într-o lumină mai bună, prin comparaţia subînţeleasă. Trucul la care apelează ex-văcarul este pe cât de parşiv, pe atât de inutil. Ceea ce nu realizează booveanul e că oamenii deja l-au citit şi ştiu că el a făcut lucruri care au depăşit ca nemernicie şi lipsă de respect faţă de suporteri ororile sprâncenatului, aşa cum îl numea pe-atunci Ajică în fiţuica lui.

Chiar dacă Minciunelu şi-a “vopsit” imaginea (în nuanţe strident-maneliste), purtând fularul şi fluturând steagul de „suporter adevărat”, e de-ajuns un singur exemplu: miliţianul doar a ameninţat că mută echipa la Focşani, în timp ce Mărin chiar a pus în practică ideea.

3 comentarii:

  1. cred ca cine citeste declaratiile astuia despre netoiu si alti duismani imaginari se p.. pe el de ras :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. cine mai e ba interesat de aberatiile tele???

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...