4 aug. 2010

INCLUSIV: Pitzipoanca e la Drept!

Sentimentele preşedintelui au fost amestecate în ultimele zile. Şucăru’ de după înfrângerea cu echipa becaliotă a fost întrerupt şi de momente mai plăcute. Motivul? Ajică a simţit o bucurie foarte extrem de uriaşă, după ce a reuşit s-o bage la facultate şi pe progenitura Găbitza, al doilea student din istoria familiei boovene, neam care deja tinde spre desăvârşirea filosofică şi cunoaşterea absolută.

Pentru că pitzipoanca este acţionară la firma de folbal, ea prezintă interes pentru fani şi de aceea CRAIOVASPORT a realizat un interviu în exclusivitate cu tânăra studentă.


Reporter: Pitzy Gi, cum te simţi în noua postură, cea de studentă ?
Pitzy G.: Deci mă simt superbină, e foarte extrem de mişto să fii studentă. De bucurie, fac o escepţie şi vorbesc cu voi, de la CRAIOVASPORT, că aşea normal nu trebuiea să vă dau interviu, că am înţeles că sînteţi aciji cu tati.

Reporter: Poate, doar puţin… dar critica noastră e una constructivă. Să revenim la tine, te resimţi după perioada aceasta, încărcată de examene ?
Pitzy G.: Deci am învăţat cel mai foarte mult pentru bac. M-a ajutat şi tati, că el a încercat de multe ori să dea bacu’ şi avea materia proaspătă. Dupe-aia am învăţat ca să dau şi la facultate, să fac senzaţie în Booveni. Şi Şioc: vara asta am luat la Drept! Că la Stâng n-aveam cum... Hi, hi, hi, ce glumeatză sînt!

Reporter: Ar trebui să fie fericiţi suporterii, cu doi acţionari studenţi, tu şi tatăl tău ?
Pitzy G.: Bineînţeles că da!!! Dăăă... Pe mină mă invidiază dujmancele şi rivalele mele, că sînt patroancă de club şi sînt şi cea mai superfrumoasă. Sînt foarte happy, mai ales că acum sîntem o familie de studenţi. Chear dacă eu sînt boboacă, abia aştept să fac caterincă de el (probabil se referea la tati) că o să aibe mai multe restantze ca mină, hi, hi!

Reporter: Ce cadouri ai primit şi cum ai celebrat fericitul eveniment ?
Pitzy G.: Deci de-aia şi sînt supărată, că mi-a promis mami că daca mă fac studentă dă cel mai superb party... Deocamdată nu am cebrelat... cerbe... cum ai zis tu aşea..., deoarece tati e... puţin falit şi n-a mai avut parai să îl cheme pân’ la noi pă Adi de la Vâlcea! Ăsta îi place lui, eu sunt mai mult cu Guţă... Pot să vă zic aşea în premieră că am primit de la mami ca cadou un poster cu idolu’ meu, Nicolae Guţă, regele manelelor!

Reporter: În încheiere, o întrebare mai personală: cum stai cu viaţa sentimentală ?
Pitzy G.: Deci voi vreţi acum să ştiţi tot despre mină... bine, dacă sînt vedetă e şi normal în puii mei... Da, am şi un gagic, lui în familie îi spunem “divu”, aşea e porecla lui. Derivează de la a mea, bicoz eu sînt o divă! Dăăă...
Brb, tre’ să plec, am programare la salon! Vă pup!

6 comentarii:

  1. Miss Gabita04 august, 2010

    Ma nesimtitilor daca mai va loatzi de mine nu mai va dau niciodata interviu!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca si tu esti diva...s-a termninat smecheria.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, da Salam nu-ti place deloc?

    RăspundețiȘtergere
  4. salamu lu divu :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce japitza frate.socant cat de terminati pot sa fie unii oameni....

    RăspundețiȘtergere
  6. familia mititelu e o familie de manelisti prosti si analfabeti.daca astia au ajuns sa fie stapanii echipei mele mai bine emigrez sau imi pun latu la gat.ce pacate am facut noi suporterii acestei echipe sa meritam asa ceva?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...