14 aug. 2010

Cu Ajică-n faliment, Ştiinţa nu are “corent”

Şi ŞOC: Vara asta, falitul Ajică le-a stins lumina la jucători!!!

Cu datorii peste tot, Minciunelu chinuie tot mai rău simbolul pe care l-a capturat acum cinci ani. Toate firmele-fantomă pe care le-a inventat booveanul sunt în faliment, sărăntocul megaloman fiind pe punctul de a fi înghiţit chiar de ingineriile financiare în care se credea expert.

După ce a implorat de nenumărate ori clubul să-şi achite facturiile neplătite din 2007, care depăşesc deja suma de 10.000 de dolari, Compania CEZ Vînzare SA, fosta Electrica Oltenia, nu a mai avut ce face decât să întrerupă alimentarea cu energie electrică a bazei de la Lunca Jiului, în care “Ţicleanu şi compania” se pregăteau să intre în cantonament înaintea meciului cu Timişoara.

Cantonamentul a rămas în beznă şi jucătorii au trecut prin momente hilare, adunându-şi lucrurile la lumina lumânării. Intrat în vrie, Minciunelu l-a pus pe valetu’ Lucică să dea telefoane pe la toate oficialităţile locale şi judeţene şi să se milogească sau să-i ameninţe voalat cu fiţuica, după caz, pe fiecare în parte, ca să pună o vorbă bună la CEZ-ul duşman. După multe ore de rugăminţi disperate, curentul a fost repornit, iar jucătorii vor intra în cantonament de astăzi. Ajică s-a jurat pe familie că va mai achita ceva din datorie până luni, ca să nu rămână din nou în beznă, deşi mai e până la următoru’ meci acasă. Şi, în caz de nevoie, jucătorii pot să-şi facă duş după antrenamente şi cu apă rece, sau chiar după ce ajung acasă. Că doar sunt “profesionişti”, nu?

Sperăm doar ca fotbaliştii, motivaţi de sărăcia booveană, să dea totul pe teren şi astfel Ştiinţa să profite măcar de dorinţa disperată a jucătorilor de a prinde un contract prin străinătate şi să adune cât mai multe puncte pentru a nu se mai salva de la retrogradare chiar în ultima etapă.

3 comentarii:

  1. mititelule ii lasasi pe negura ba?

    RăspundețiȘtergere
  2. am auzit ca jucatorii vin cu mancarea de acasa cand intra in cantonament ca nu au diverse lucruri.......

    RăspundețiȘtergere
  3. nici mancare nu le mai da la cantonament. le-or fi taiata azi curentu definitiv?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...