23 iul. 2010

Senzaţional / Incredibil / Fantastic / Inclusiv / Cel mai Şoc: Cămătarii îl ţin acasă pe Ajică “spaima Mamăii”!!!

Tristeţe mare la Niuiorc şi în lumea bună din Mamaia. După îndelungi rugăminţi la personalităţile din distinsul cartier Faţa Luncii, latifundiaru’ de la Booveni a primit o veste nasoală: se pare că în acest an, potentul om de afaceri nu a reuşit să facă rost de bani pentru concediu. Fără să aibă încredere în bonitatea fostului ospătar, onorabilii cămătari au refuzat să finanţeze deplasarea preşedintelui la malul mării şi cazarea acestuia la unul dintre celebrele stabilimente Rex, Grivei, Azorică, sau alte nume de patrupede lătrătoare de prin pitoreasca staţiune.

În concluzie, după ce a scăpat de deplasarea în Italia pentru amicalul cu Juventus, miliardarul Ajică nu mai merge anu’ ăsta nici pe litoral. Aflând de eşecul demersului boovean, CRAIOVASPORT a solicitat clubului severinean o poziţie oficială. Vă prezentăm mai jos declaraţia telefonică a domnului preşedinte de brend:

Deci nu mai încercaţi să băgaţi disenisuni, că io vă simt că sînteţi răuvoitori şi vreţi să-nvrăjbiţ lumea în oraşi, să nu mai să-nţăleagă oamenii între ei.... Deci io vă spun o chestiune, familia Voinea e de vină şi mă gândesc serios s-o dau în judecată. Am auzit că mi-a făcut vrăji să nu mai fac rost de bani de concediu şi pe urmă a răspândit zvonu’ prin intermediul Gaetei de Sud.

   Practic, a împărţit Mamaiea în două: geloşi, ceilanţi cocalari a sărit în sus de bucurie că nu mai vin io anu ăsta, dar piţipoancele e triste şi debusolate. E de notorietate că io eream idolu’ gagicilor dupe plajea din Mamaiea. Chear mă porecliseră Poponeţ din Bănie, datorită la atitudinea mea plină de rafinament.

   Vă spun io, erea înnebunite dupe mine, că sînt sexos. Punctu’ meu forte e şuncile dupe burtă. Vă spun sincer că de-aia şi Ghiţă şi-a dat demisia, erea invidios pe mine că sînt viril. Dupe cum ştiţ, Geolgy erea vestit cu vrajeala cu Nadia... şi de aia a şi plecat, cân’ a văzut că n-are nici o şeansă cu mine.

   Încă nu am abandonat această pistă, mai încerc o ultimă rundă de negocieri săptămâna viitoare. Regret că anu’ ăsta nu am putut să expun burta pe plăji, îmi cer scuze faţă de toţi fanii mei, care este în număr mare, dar din păcate în acest moment atâta putem. Totuş, îi asigur pe toţi trecătorii de pe Unirii că în timp ce mă prefac că vorbesc la telefon cu Obama (ăla de i-a dat Gigi ultimatum), o să mă scobesc în ochiu’ maro ca cum aşi fi pe plaje.”


Convinşi că sunteţi avizi de informaţii picante din sânul clubului severinean, vom reveni cu amănunte de culise despre cum îşi petrece torida vară superstarul de la Booveni.

26 de comentarii:

  1. nu i-a mai dat Walter bani?

    RăspundețiȘtergere
  2. miti are treaba acuma sa antreneze nu mai are timp de mare :}}}

    RăspundețiȘtergere
  3. Baaaa nu mai dezinformati :)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ospataru face valuri pe ratzusca hahahaaa .... Hai ospatare ca te asteapta paparazzii la Mamaia sa te pozeze!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ooooooooooo23 iulie, 2010

    ceeee lantz are asta la gat baaaaaaa ma tavalesc pe jos de rasssss

    RăspundețiȘtergere
  6. i/a facut gazeta de sud vraji frateee :-)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. BAAAAA CE DEZVALUIRI FACETZI AICII VOI NU VA GANDITZI LA REPUTATZIA DISTINSULUI BOOVEAN???????
    VRETZI SA RADE MEME STOICA SI ALTZII DE EL CAND SE INTALNESC CA NU ARE BANI NICI SA SE DUCA LA MAREEEE????
    HHAHA HAHA HAHAHAA...............BOOVENE ESTI RASU CAMPIONATULUI.........

    RăspundețiȘtergere
  8. Protestez vehement !!!! Eu nu mi'am dat dimisia din cauza ca eram invidios mi'am dato ca sint un om de mare caracter si am principii dsjhvbfkvbnkvnlgnvlgnlkbgnblkb................

    RăspundețiȘtergere
  9. cele mai poze puteti sa le vindeti la cancan click si alte reviste mondene ca plateau calumea asa le iau gratis de aici de pe blog..

    RăspundețiȘtergere
  10. marin the duck23 iulie, 2010

    ce tare sunt ati vrea si voi sa fiti ca mine patroni la severin:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian Mititelu23 iulie, 2010

    DEZINFORMARI marca craiovasport!!!!!!! Eu am avut examene shi de aia nu am fost la mare anu asta nu mai invrasbiti orasu!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. ha haaaaaaaaa24 iulie, 2010

    nuuuu poott sa credddd nu suntetii normali la capppppppppppppp

    RăspundețiȘtergere
  13. al cui plm e blogu asta ca merita un prem,iu ???

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper sa incepem cu dreptul si sa batem cfr cluj . Forza STIINTA!!!!!!! stiu ca nu scapam de mititel da nu pot sa nu mai tin cu U Cv....

    RăspundețiȘtergere
  15. poate cu U severin

    RăspundețiȘtergere
  16. boovene sa nu-tzi rastoane cfristii ratzusca.

    RăspundețiȘtergere
  17. de ce nu spuneti ca si VASLUIUL ARE ECHIPAMENT IDENTIC CU AL NOSTRU ca parca al nostru era unic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. sa vad ce mai ziceti25 iulie, 2010

    craiovasport v a placut cum au jucat ieri baietii acum de ce nu mai criticati?

    RăspundețiȘtergere
  19. victor piturca25 iulie, 2010

    pacat ca orasul Craiova nu mai are echipa in liga 1.a luat un ospatar clubul si a zis ca daca tot nu are bani sa il transforme in fc booveni si sa il duca la pe la severin. deocamdata ca cine stie in viitor pe unde o sa duca echipa. autoritatile si mai ales UNIVERSITATEA asista complice la furtul unei echipe si la uzarea fara drept a numelui lor de catre un interlop oparit.
    SA NE TREZIM ODATAAA!!!!!!
    S.O.S. A disparut Universitatea Craiovaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. daaaaaaaaa ce echipament unic avem noi facut special pentru noi de catre adidas....parca asa ne vindeau gogosi profesionistii din conduerea clubului care spun numai adevaru si daca tot nu au cu ce sa se laude baga idiotenii care nu impresioneaza decat pe naivi ca sa uite lumea ca PERFORMANTELE SUNT ZERO in 5 ani de patronat boovean..............

    RăspundețiȘtergere
  21. Adidas are mai multe modele de echipamente in fiecare an si asta e unu din ele probabil nu are cum sa fie facut pentru noi ce dracu ne si gasira aia pe noi sa ne faca echipament special ...daca au mintit asa sunt penali da nu asta e problema ca nu ma mira.
    mititelule prindem si noi anu asta o cupa europeana ceva sau mai sus de 8-9 nu urcam nici acu???

    jegu ala de arbitru trebuia sa dea ieri penalti cel putin 1 si cluju trebuia sa piarda acum o sa se impauneze mititelu ca ne fura arbitrii..........si de data asta pe buna dreptate.
    poate ca au inteles si ei ca nu mai tin scuzele cu ecipa tanara si de perspectiva.sper sa nu mai existe nici chestia cu "ne fura arbitri" si atunci vom avea macar mentalitate de echipa marew... ca lot.......chiar daa am surprins pe cfr si i'am luat tare degeaba o sa se vada in urmatoarele etape cine are forta si a facut investitii in transefruri si cine nu are lot si sta pe banca cu ologu si barbu........

    RăspundețiȘtergere
  22. Eunicat vere echipamentu numai noi vasluiu si alte 43 de echipe din lume il au :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  23. asa e Doru FC VASLUI are tricouri exact ca ale noastre.....cat despre meciul de ieri pacat ca nu a fost castigat nu a jucat nimic nimic Cfr......erau bune niste puncte acolo ca acum mergem la steaua si e acolo ne place pozitia aia "CAPRA".

    RăspundețiȘtergere
  24. oile AU CASTIGAT SI STOICA A DAT GOL.....LA PITURCA E BUN CA BECALI NU E FALIT CA ospataru de la booveni SI A AVUT BANI SA II PLATEASCA SALARIUL "ALA MARE"........ospataru cel sarac L/A LASAT SA PLECE IN IARNA...........

    RăspundețiȘtergere
  25. fmm si lu ajica si lu dorel!

    RăspundețiȘtergere
  26. bv baaaaaa27 iulie, 2010

    superb!!!!!!!!! rad de mor aiciiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...