16 iul. 2010

Primăria a vrut, Mărin ne-a f(ăcu)t. Din nou


În ciuda faptului că a fost pusă într-o situaţie cel puţin ciudată, dacă nu umilitoare, aceea de a i se impune condiţii de către un văcar analfabet, Primăria Craiovei a dat curs cacealmalei lui Ajică şi chiar a acceptat TOATE condiţiile acestuia. Din dragoste pentru Universitatea Craiova autorităţile au fost de acord, într-o situaţie de criză, să preia din cheltuielile clubului, chiar dacă acesta aparţine „de drept” familiei boovene şi va fi lăsat moştenire progeniturii Aditză junior, după cum în repetate rânduri a menţionat părintele său.Cerinţele lui Mărin, răspunsurile Primăriei şi comentariile CRAIOVASPORT

1. a) – contract pe termen nelimitat / Primăria a acceptat să-i concesioneze stadionul pe 10 ani, fiindcă acesta era termenul legal.
CRAIOVASPORT: Condiţia era aberantă şi perfidă, iar răspunsul Primăriei, mai mult decât îngăduitor. Ar fi însemnat alţi 10 ani lipsiţi de glorie sub dominaţie ajiciană pe „Ion Oblemenco”. După ce şi-a agăţat la ochelari un club istoric şi extrem de iubit, Mărin dorea să-şi însuşească şi stadionul „pe termen nelimitat”

b) – Chirie lunară de 1 euro pe lună, deci 12 euro anual / Primăria a propus o chirie de 3.000 de euro anual, circa 120 de milioane de lei vechi pe an.
CRAIOVASPORT: Condiţie exagerată, răspuns corect. O chirie de 120 de milioane pentru un asemenea complex nu este mare nici dacă se plăteşte lunar, 10 MILIOANE pe lună fiind o sumă modică pentru un club respectabil chiar şi din liga secundă. Spre exemplu, Steaua plăteşte Mapn nu mai puţin de 1 MILIARD pe lună pentru folosirea arenei din Ghencea.

c) - Garantarea prin contract că chiriaşul nu mai plăteşte altă taxă sau impozit / Propunere acceptată de Primărie.
CRAIOVASPORT: Condiţie aberantă, răspuns aberant. Toată populaţia este obligată să plătească taxe, de ce ar fi exonerat Mărin de la Booveni? Doar nu i s-a cerut să plătească pentru chelie, ochelari şi burtă!

d) - suportarea de către Consiliul Local a utilităţilor (apă, canal, curent), precum şi paza de noapte / Primăria a acceptat, cu condiţia ca acestea să fie plătite dintr-un mic procent primit din biletele de intrare la meci sau din alte activităţi comerciale desfăşurate pe „Ion Oblemenco” la meciuri.
CRAIOVASPORT: Condiţie acceptabilă în anumite condiţii, precum cele propuse de Primărie. Oricum, orice concesie făcută de municipalitate ar trebui condiţionată de performanţă, de asumarea unui minim de performanţă din partea lui Ajică.

2. a) - 27.000 de scaune noi, schimbate până cel mai târziu la 30 octombrie 2010 / Primăria a acceptat, însă doar ca termenul să fie amânat până anul viitor, pentru anul acesta investiţiile majore nefiind posibile prin ordonanţă de guvern.
CRAIOVASPORT: Condiţie îndreptăţită, răspuns realist, ţinând cont de legile în vigoare.

b) - Repararea şi salubrizarea toaletelor publice de la stadion până la 30 septembrie 2010 / Primăria şi-a asumat această răspundere.
CRAIOVASPORT: Condiţie bună, răspuns corect.

c) - Repararea gradenelor de acces până cel mai târziu la 30 noiembrie 2010 / Primăria a fost de acord cu propunerea.
CRAIOVASPORT: Condiţie realistă, răspuns corect.

d) - Schimbarea tabelei de marcaj cu una de înaltă performanţă până cel mai târziu la 15 martie 2011 / Primăria a acceptat propunerea, urmând să o includă în bugetul pentru anul viitor.
CRAIOVASPORT: Condiţie realistă, răspuns corect.

e) - Schimbarea gardului exterior de la stadion până cel mai târziu la 15 martie 2011 / Primăria a acceptat propunerea şi chiar intenţiona să o rezolve chiar de anul acesta.
CRAIOVASPORT: Condiţie îndreptăţită, răspuns ideal.

3. Asumarea de către Consiliul Local a obligaţiei ca primăria să asigure o zi pe săptămână personal din cadrul regiilor pe care le administrează pentru întreţinerea şi curăţenia stadionului / Primăria a fost de acord.
CRAIOVASPORT: Condiţie realistă, chiar dacă niciun chiriaş nu cheamă proprietarul să îi facă ordine în camerele de care se foloseşte. Este totuşi vorba de întreţinerea arenei care aparţine Primăriei şi de confortul publicului. Răspuns corect.

4. Organizarea unui referendum până cel mai târziu la 31 decembrie 2010 în care cetăţenii municipiului Craiova să fie consultaţi cu privire dacă este necesar sau nu ca, pe actualul stadion Ion Oblemenco, sa se construiască unul nou, pe termen mediu de maxim trei ani de la data organizării referendumului, după modelul celui din oraşul Cluj Napoca / Primăria a fost de acord.
CRAIOVASPORT: Condiţie acceptabilă într-un anumit context, răspuns diplomat. Ajică ar fi mizat la un eventual referendum pe votul pro al suporterilor şi pe absenţa celor pe care nu-i interesează. Discuţia este mai complexă aici. Totuşi, în cazul construirii unei noi arene, un proiect indicat de altfel, ar trebui puse fără excepţie condiţii de performanţă, ori acolo ar trebui să evolueze echipa oraşului, aflată sub patronajul Primăriei.Declaraţii după întrevedere:

Corneliu Andrei Stroe, reprezentantul clubului Universitatea:
„Reprezentanţii primăriei au demonstrat o totală deschidere faţă de solicitările Universităţii, dar legislaţia actuală nu le permite să le rezolve în totalitate. Nu am sesizat vreo rea-credinţă din partea primăriei”.

Ciri Mayer, reprezentantul Primăriei şi unul dintre interpreţii consacraţi ai „Cântecului pentru Oltenia”:
„Există o ordonanţă care interzice investiţiile până la 1 ianuarie 2011, dar ele pot fi făcute pe parcursul anului viitor. Reprezentanţii clubului nu ştiau asta, au înţeles-o. Nici o solicitare nu a fost exagerată, numai că realizarea întâmpină dificultăţi, dacă nu chiar imposibilităţi. Disponibilitatea primăriei este totală. Este hotărârea lui. Ce să facem? Nici nu ne aşteptam la altceva. Refuz să dau o interpretare. Un mare semn de întrebare este că a făcut această solicitare târziu. În afară de solicitarea cu scaunele şi tabela, care şi ele au fost acceptate sub rezerva timpului, toate celelalte au fost acceptate. Se întocmise şi un contract de asociere pe baza celui de la Severin ce urma să fie discutat în şedinţa de consiliu de mâine. Prin acest contract asiguram şi transportul, şi paza arbitrilor”.


Comunicatul lui Mărin, dictat lu’ Vlad stelistu’:
„În urma întâlnirii de astăzi, de la sediul Primăriei Craiova, cu dezamăgire am constatat că Primăria Municipiului Craiova nu poate satisface decât o foarte mică parte din doleanţele clubului nostru. În afara de cuvintele frumoase şi expresia “vrem, dar nu putem”, s-a confirmat a “n” oară că Universitatea Craiova are uşa-nchisă în Primăria Craiova. Chiar dacă declarativ unii dintre reprezentaţii forului local au vorbit foarte frumos, când s-a pus în discuţie realizarea unor obiective minim necesare pentru desfăşurarea activităţilor pe Stadionul “Ion Oblemenco”, ne-am lovit de “nu se poate”. Aşa stând lucrurile, cu mare părere de rău, calea noastră în pribegie îşi va continua cursul”

18 comentarii:

 1. jegu asta trebuie impuscat

  RăspundețiȘtergere
 2. asa ceva e incredibil

  RăspundețiȘtergere
 3. Oare mai crede cineva in ce spune acest pseudo finantator? Sunt chiar curios.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu am cuvinte imi e atat de scarba de acest rahat de om ca n vreau sa mai aud de fotbal.scursura asta a distrus un simbol al milioane de suporteri care iubeau STIINTA.
  adio mititelule oriunde te-ai afla!!!!!dispari si sper sa nu te mai vad vreodata.

  RăspundețiȘtergere
 5. felicitari Craiova Sport pt aceasta analiza pertinenta si obiectiva a contractului respectiv. acum am inteles si eu, desi ar fi trebuit sa imi fie destul de clar inca de la inceput, ca a fost o cacealma a studentului de 40 de ani.

  RăspundețiȘtergere
 6. ati spus exact despre ce vorba nu mai e nimic de adaugat

  RăspundețiȘtergere
 7. du-te la severin ca venim si noi tu stai acolo sa ne astepti

  RăspundețiȘtergere
 8. mititelule SA SUGI ...ACADEAUA!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. da este foarte clar cum stau lucrurile din pacate

  RăspundețiȘtergere
 10. ai dreptate d-l Badea, cu taranii nu se discuta

  RăspundețiȘtergere
 11. asa zic si eu mititelu a lansat o "gogoasa" dea lui ca sa atraga fani de partea lui cum ca nu a vrut primaria!!!RRRRRUUUUUUUSSSSIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. mititelu MWY3 mititelU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. asa este MARIN NU A VRUT!!!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
 14. Pleaca de la Universitatea CRaiova ca ai distruso Adriene!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. craioveanu16 iulie, 2010

  acest patron este cel mai distrus dintre toti care au trecut pe la echipa noastra.nu imi aduc aminte pe cineva mai mincinos mai iresponsabil mai obsedat de el insusi si mai hidos decat mititelu.

  RăspundețiȘtergere
 16. extraordinar articol bravo craiovasport

  RăspundețiȘtergere
 17. u l t r a s16 iulie, 2010

  mititelule ai sa regreti amarnic bataia asta de joc.ti/ai semnat sentinta.

  RăspundețiȘtergere
 18. Nu mai e cale de impacare cu acest impostor niciodata.acest descreierat nu trebuie sa mai intre vreodata pe sfantul stadion ION OBLEMENCO!

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...