26 iul. 2010

Porumboiu a stricat vrăjeala cu echipamentu’ unicat

Cu o săptămâna înaintea primei etape, unul din servitorii preşedintelui a organizat o conferinţă de presă ca să ne anunţe ceva extrem de important. Respectivul era chiar valetu’ Lucică, personajul demn de milă care din când în când, atunci când hotărăşte Minciunelu, îşi joacă micul rol de “vedetă”. Paiaţa iese pentru câteva clipe în lumina reflectoarelor, recită poezia cu mult patos, dar fără pic de talent, şi-apoi se retrage cuminte în spatele stăpânului, cu limba mereu pregătită pentru o nouă sesiune.


Evenimentul pe marginea căruia s-a organizat chiar o conferinţă de presă era marea victorie pe care a repurtat-o conducerea mehedinţenilor în această vară. Spre bucuria de nedescris a întregului lot, în frunte cu Gogo şi Gechi, finanţatoru’ Mărin a făcut o investiţie masivă, de câteva mii de euro, ca să cumpere 3 rânduri de câte 25 de tricouri pentru echipa din Severin.

Sufocat de emoţia celebrităţii, valetu’ Lucică se miră şi el cum a ajuns un semianalfabet să dea interviuri şi cum unii dintre noi găsesc, e adevărat cu eforturi supraomeneşti, răbdarea să-i asculte inepţiile. Cu un noian de sughiţuri şi fraze lemnoase - că doar nu puteţi bănui că spălătorul de picioare e cumva capabil de nişte acrobaţii lingvistice - , valetu’ şi-a început expozeul.
Mai întâi, realizând că e un ilustru anonim, iar gloria-i e mai trecătoare decât o ploaie de vară, servitoru’ s-a autodecretat “colegu’ lu’ Dănănae”, ca şi cum toată microbimea românească ar fi auzit de el, încântată de driblingurile-i sclipitoare. Noul “elev al lui Chiose” ne-a lăsat însă mască atunci când a dezvăluit cu mândrie măreaţa înfăptuire, recte că ditamai Adidaşu ar fi “lucrat special pentru noi un model nou de echipament”.
Tot de la valet am aflat şi că în această vară a mai survenit o schimbare radicală în viaţa clubului, decisă după lungi dezbateri de Consiliu’ Director, care se pare că a studiat timp de 2 luni cerinţa lui Prepeliţă de “a apărea cu Prepe”... 

Răuvoitorii s-au amuzat copios de bazaconie, dar nici chiar ei nu se aşteptau ca după doar câteva zile, plăieşii agricultorului Porumboiu să se îmbrace în nişte maiouri viu colorate, în general gălbui şi pe alocuri verzui, care păreau şutite din vestiarul de la Severin al “brendului reprezentativ” pentru România şi vopsite-n culorile Braziliei de vreun pictor care restaurează mănăstirile moldave.




Preşedintele s-a arătat foarte şucărit şi a dat un ultimatum moldovenilor:
“Este o cacialma, nu mă aşteptam la aşea ceva din partea omologului meu, domnu’ Porumboiu. Noi am plătit o sumă extrem de uriaşă pe aceste tricouri, circa zece - cinşpe mii de ieuro. Se pare că dujmanii mei nu se lasă, a vrut iar să mă lucreze şi l-a îmbârligat pe Porumboiu să îşi facă şi el nişte copii dupe echipamentu’ nostru unicat. Vă spun io că al nostru e singuru’ care e original, restu’ sînt făcături, veţi vedea că timpul îmi va da dreptate şi ale lor nu va mai fi bune dupe 2-3 spălări.
O vină în această chestiune are şi familia Voinea, care ne-a făcut nişte vrăji ca să semene tricourile noastre cu ale lu’ Vaslui, ca să bage învrăjbeală în oraşi. Dacă moldovenii mai joacă vreun meci în tricourile copiate dupe ale noastre, vă asigur că voi face contestaţie şi va pierde la masa verde, pentru că este o chestiune de fond, nu doar de formă. Eu sînt tăbăcit, da’ aşea ceva este inadecvat şi aduce atingere la interesele lu’ brendu’ nostru...”

27 de comentarii:

  1. Genialaaaaaa faza. Sunteti foarte tari

    RăspundețiȘtergere
  2. sunteti nebuni. am ras sa mor.
    dar de fapt, ce ma mai mir, asa a ajuns echipa. de ras.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic sa ii dam i n judecata pe aia de la vaslui ca ne-au furat modelu de echipament special pentru noi.daca nu castigam la comisiile lu mitica mergem la TAS.

    RăspundețiȘtergere
  4. silviu rinderu26 iulie, 2010

    in primul rand nu despre echipament este vorba. la echipa este importnt sa se investeasca bani adevatrati si sa fie liniste stabilitate si climat pentru performanta deci pentru o suma de rezultate bune.
    echipamentul si alte chestii sunt pe planul 2. normal ca daca nu foarte multi bani pentru investitii cei de la Universitatea fac prezentari de echipament. sa stiti ca asa ceva se face si la echipele mari dar din postura noastra de echipa care nu joaca in orasul ei e cam ciudat.
    cat despre echipament ca ar fi facut special pentru noi cand ar face vreodata o firma ca Adidas un echipament special pentru un club care abia a scapat de retrogradare in campionatul din Romania. asta chiar ca e o mre tampenie.
    cu bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Blue Lions26 iulie, 2010

    Minciunile lor de care spun mereu astea nici nu le mai iau in seama ce kkt sunt numai cretinisme.Daca si adidas a ajuns sa faca tricouri speciale pentru mititelu inseamna ca eu sunt obama.
    Mi se rupe ca au facut egal cu cfr daca echipa noastra e mutata de pe OBLEMENCO poate sa ia si campionatu nu inseamna nimic daca ia severinu titlu.
    VREM ECHIPA ACASA si SA PLECE mititelu!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. o noua minciuna in stilul mitu...


    unde sunt tricourile cu oblemenco????????? trebuiau sa vina saptaman trecuta..

    RăspundețiȘtergere
  7. mitu asta e mare circar/ se vede profesionalismul lui la magazin ca nu am ce sa cumpar de acolo numai chinezisme si chiciuri de 3 lei care dupa 2 saptamani se ia vopseaua de pe ele/

    RăspundețiȘtergere
  8. MIHAI VITEAZU26 iulie, 2010

    PACAT DE JUCATORII ASTIA CA VALOARE AU UNII DIN EI DA NU ARE COINE SA SCOATA DIN EI CE TREBUIE SI NU AU UN CLIMAT DE SERIOZITATE SI STABILITATE UNDE SA POATA SA OBTINA REZULTATE BUNE PE TERMEN INDELUNGAT. NU AVEM CONDUCERE NU AVEM BANI TOT CE SE VA OBTINE VA FI DIN DORINTA BAIETILOR DE A PRINDE UN TRANSFER AFARA CA SA SCAPE DE AICI. L-ATI VAZUT PE DOREL CE ELIBERAT SE SIMTEA STIA EL CE STIA DIN CE SCAPASE. DACA SE INTORCEA AICI IL ASTEPTAU IAR MINCIUNI SALARII NEPLATITE C U LUNILE PRIME CANCI OBIECTIV SALVAREA DE LA RETROGRADARE SI INJURATURI DIN TRIBUNE PENTRU EVOLUTIILE OSCILANTE ALE ECHIPEI. PARDON CA LA SEVERIN NU SE INJURAACOLO E CIVILIZATIE......

    RăspundețiȘtergere
  9. urat rau echipamentu asta nu pentru ca are si porumboiuu da chiar e naspa..............a fost mai frumos ala de acu 2 ani si chiar al de anu trecut........

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ca a-ti remarcat si voi normal ca booveanu si slugile lui mint de rup pamantu cu orice li se pare ca ii ridica in ochii suporterilor . Saracii de ei , cum dracu ma sa faca adidas echipament pentru noi??? Iar la cum aratau tricourile alea pe fotbalisti la meciul cu cfr cluj cred ca sunt din material destul de prost calitativ ati vazut cum se udasera zici ca erau din panza .

    RăspundețiȘtergere
  11. :)))))))))))))))))))))))
    mituleeeeeeeeeeeeeeee esti pinochio da-te dreaq ......

    RăspundețiȘtergere
  12. si de la mine special pt adita manelistu:

    tu esti baiat de baiat
    cu echipament unicat
    esti smecher si ai multi dusmani
    te uraste ca ai bani

    te invidiaza lumea
    ca ai soare pe strada ta

    RăspundețiȘtergere
  13. uitai sa bag:

    lupiiiiiiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. e penibil rau mitu asta frate.cine plm e o fi si asta nu stiu de unde l-au scos...

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai daca stapanu nu e disponibil sa faca si slugoiu putin circ sa ii tina locu pana revine booveanu cu noi glume pentru suporteri. Sa ma p... pe voi de circari obositi ca imi e sila de kkturile voastre.....

    RăspundețiȘtergere
  16. gelu si menumorut26 iulie, 2010

    salut
    a remarcat toata lumea la meciu vasluiului cu rapid ca au tricouri identice cu ale noastre........ creca valetu stie sa minta asa bine de la sefu lui k ala e expert are diploma in arta minciunilor..

    RăspundețiȘtergere
  17. hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  18. tareee......26 iulie, 2010

    da baaaa :)))))))
    am vazut faza vasluiul are echipament exact ca al nostru doar ca nu le'au impopotonat cu stema moldovei pe maneca si nu au pus stema romaniei intr'un cerc pe piept...........

    baaaa frateeee , mare bulangiu porumboiu asta baaaaa :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. nu mai "bagati dezbinari" !!26 iulie, 2010

    voi in loc sa iesiti in strada ca nu ne-am miscat rau cu campionii romaniei si chiar meritam sa ii batem va arde de caterinca.
    se vede de la o posta ca sinteti rau voitori.

    RăspundețiȘtergere
  20. echipa asta a ajuns un mare pamflet.pacat de jucatori ca nu sunt toti rai si chiar cu niste investiti si seriozitate se putea obtine mai mult decat ce o sa obtinem noi mereu:lucurile 7-14.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma, cine va plateste sa debitati numai bazaconii? Vai de maica voastra de cocalari!

    RăspundețiȘtergere
  22. CRAIOVASPORT27 iulie, 2010

    Patriciu :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. bah cine debiteaza oare bazaconiiiiii??????cei care spun ce face de fapt booveanu manelist sau slujile si valetii de casa ai mititelului care sint platite sa linga si sa pupe in dos pe stapan????????
    jet de aici ca ori esti prost , ori esti prost....

    RăspundețiȘtergere
  24. Silviu Balace27 iulie, 2010

    super site - bv autorului !!

    RăspundețiȘtergere
  25. daa astia sunt platiti de moguli sa il distruga pe presedintele mititelu .........sunt dusmanii echipei :)))))))
    pe tine cine te plateste?

    RăspundețiȘtergere
  26. avem tricouri, avem valoare...

    RăspundețiȘtergere
  27. propun sa facem ceva sa trimitem scrisori la priarie si sa sunam cu totii la secretariat timp de mai multe saptamani si sa cerem ca gaz metan cfr craiova sa joace meciurile de pe teren propriu pe ION OBLEMENCO sau daca nu sa insistam ca primaria sa ia legatura cu universitatea din craiova si sa faca ceva pentru a reusi sa infiinteze o noua echipa a orasului craiovas nu a vreunui samsar ca netoiu dinesl staicu sau mai nou acets dezaxat de boovean...
    trebuie sa facem ceva ,pentru ca fotbalul craiovean a disparut de pe harta fotbalistica si noi am lasat sa ne fie furata echipa si sa o distruga un neica-nimeni de la booveni care nu are nici un sentimnet pentru acest club si il intereseaza doar propria imagine si cum poate sa mai pacaleasca lumea din oras ca acum deh a ajuns si el vedeta, il stiu toti cine e ....pana mai ieri era un ospatar anonim si acu e mare patron da nu are un ban in buzunare..

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...