14 iul. 2010

Noua cacealma a “eroului” de la Booveni

Manipulator înnăscut, Ajică atinge odată cu noua piesă de teatru pe care o pune în aceste zile în scenă, noi culmi ale demagogiei. Minciunelu vrea ca normalitatea pe care se preface că ne-o dă cu pipeta şi doar atunci când simte că e cu apa la gură, să treacă drept o mare onoare pe care ne-o face. Iar noi, ca nişte suporteri adevăraţi ce suntem, să-i ridicăm statui doar pentru că ar repara o blasfemie pe care nu trebuia niciodată să o comită, chiar dacă oraşul Craiova a fost condus tot timpul de personaje insalubre.

Mirosind pericolul ca nimeni altul, Minciunelu mimează buna credinţă şi compasiunea pentru “fanii care suferă”, sperând că-i va păcăli încă o dată şi dintr-un personaj dispreţuit se va transforma într-un erou al Băniei.

Pentru că potul cel mare, Florin Costea, s-a accidentat şi nu mai poate fi scos pe tarabă, iar de la Ligă drepturile TV vin mult diminuate anul acesta, din cauza locului ruşinos din clasament, cârmaciul suprem e disperat de sărăcie, neavând bani nici pentru salariile jucătorilor. Perversul preşedinte ne vorbeşte de primăria vremelnică şi despre mâna pe care el i-o întinde, dar care pare mai mult o palmă întinsă, cerşind mila craiovenilor, pe ai căror bani ar vrea să facă pe patronu’. Ca să nu-şi asume vina în ochii mulţimii, Minciunelu omite sa spună că de fapt el ar trebui să le întindă “o mână de pace” suporterilor, pe care i-a jignit repetat şi în cel mai profund mod atunci când a luat Universitatea CRAIOVA din Craiova!

Noua cacealma, plănuită până în cele mai mici detalii, este acum în plină derulare. Minciunelu joacă rolul de Messia, cel care luptă şi se sacrifică pentru a-i mântui pe craioveni, despre care mai ieri spunea că nu merită să aibă echipă în oraş (citându-l cu multă acurateţe chiar pe “sprâncenatul” Neţoiu)… Ce generos! Mai rar un aşa preşedinte, care să facă astfel de pomeni suporterilor care ar trebui să-i pupe mâna şi să-i cadă în genunchi ca să-i mulţumească pentru mărinimia sa.

Ca să se pună la adăpost de vreo contestare a calităţii sale de deţinător al brandului Universitatea Craiova, Minciunelu a făcut o mişcare diabolică: a profitat de situaţia financiară (care nu e strălucită) a celor mai multe dintre fostele glorii ale clubului, apelând contra unor remunertaţii, de multe ori modice probabil, la protecţia acestora. Sprijinul mediatic de care vorbim a culminat cu atragerea lui Coneliu Andrei Stroe, fostul decan al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, acolo unde, în virtutea noii relaţii cu venerabilul om de sport, este student. La o facultate cu profil sportiv, unde probabil pică mulţi tineri cu antrenament şi cu BAC-ul luat la timp şi chiar cu media mare, Ajică a reuşit să intre la vârsta de 42 de ani şi cu o condiţie fizică pe care nici un elefant n-ar invidia-o. Dacă v-aţi întrebat cum, aveţi acum răspunsul...

Dar asta nu e tot. Cea mai importantă parte a relaţiei cu Stroe este alta: controlarea instituţiei Universităţii din Craiova, singura despre care booveanul şi-a imaginat că ar putea să-i creeze probleme, contestându-i calitatea sa de deţinător de brand. Aşa că instiuţia de învăţământ este momentan sub control boovean, Mărin asigurându-se astfel că aceasta nu va întreprinde nici o acţiune iar el va putea face orice, inclusiv să mute echipa în alte oraşe unde găseşte clienţi pentru dama de companie în care a transformat echipa de a cărei popularitate profită cu mult tupeu.

Vom vedea ce desfăşurare a evenimentelor a pus la cale Minciunelu, care are deja strategia făcută şi caută doar un pretext să arunce din nou vina pe alţii, în cazul în care autorităţile din Bănie nu i se vor pune la picioare, în numele echipei care atunci când îi convine pretinde că e a familiei lui.

18 comentarii:

  1. Ramai la severin cu FC mITITELU a ta ca aia nu este UNIVERSITATEA CRAIOVA din sufletele noastre!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. crezi ca scapi si daca repari cei stricat tot tu o sa te iubeasca tot stadionu?-abia astept sa vin sa te injur impreuna cu toata galeria scavu lu becali

    RăspundețiȘtergere
  3. contractul pe care-l propune muicelu primariei este o porcarie! de fapt primaria ii cedeaza stadionul pe viata, ii plateste utilitatile si celelalte cheltulieli, ii da booveanului incasarile de pe bilete si ar mai urma sa-i plateasc eventual si contractele jucatorilor, care oricum sunt platite din drepturi tv. pai in conditiile astea vreau si sa fiu patron la universitatea craiova!!

    RăspundețiȘtergere
  4. CACEALMA asta e cuvantu cel mai bun desspre ce face acum mititelu

    RăspundețiȘtergere
  5. MINCIUNI MINCIUNI MINCIUNI...... SI IAR MINCIUNI....

    RăspundețiȘtergere
  6. boovene lasa-ne tata ca iti plangem de mila esti cel mai sarac patron din craiova nu ai nici o valoare...mai vinde niste jucatori ia vezi gigi pe care ii vrea?

    RăspundețiȘtergere
  7. minciunelu e terminat isi da si el seama ca e varza

    RăspundețiȘtergere
  8. ce muschi are domnu mititelu parca era un pic mai gras de unde aveti poza asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. domnu adi nu va loatzi dupe ashtea ca nu sunt suporterii de buna credintza!

    RăspundețiȘtergere
  10. ptru asta de mai sus:
    alinutza ce mai face ?

    RăspundețiȘtergere
  11. vandame mars ba la severin

    RăspundețiȘtergere
  12. mare pervers domnu presedinte hadrian

    RăspundețiȘtergere
  13. atata ai putut boovene? de atata fsesi ma in stare sa dai un comunicat???????credeam ca esti mai original da ti-ai pierdut tot talentu

    RăspundețiȘtergere
  14. ADRIAN MINCIUNELU daca te cheama asa ce alceva sa faci decat sa zici minciuni dimineata la pranz si seara?

    RăspundețiȘtergere
  15. si cati prosti o sa puna totusi botu la cretinismele booveanului

    RăspundețiȘtergere
  16. BAD BOY BLUE15 iulie, 2010

    OARE CAT O SA MAI RABDE GALERIA CRAIOVEI ACEASTA SITUATIE DISPERTA?MAI EXISTA GALERIE LA U CRAIOVA DRAGI SUPORTERI?UNDEEEEE E? DACA NU AVETI FORTA SA VA BATETI CU ACEST INTERLOP ASA CUM ATI LUPTAT CU NETOIU ATUNCI MERGETI SI CERETI AUTORITATILOR SA IA MASURI SI SA READUCA FOTBALUL PE "ION OBLEMENCO"! VREM ECHIPA A CRAIOVEI CARE SA FIE A ORASULUI SI SA REPREZINTE ORASUL NU AFACERILE AUNUIA SI ALTUIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. oricum la severin la ultimele meciuri nu au mai venit mai mult de 6000 de spectatori.dupa 3-4 infrangeri se linistesc ei de tot si o sa fie stadionu gol.probabil se muta la caracal dupa aia.

    RăspundețiȘtergere
  18. ANU ASTA RETROGRADAM 1000% VA SPUNE MANDEA.NU AVEM CUM SA MAI SCAPAM.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...