14 iul. 2010

Campionul tupeului

Inventivul preşedinte al severinenilor a încropit, ajutat de lacheii din preajmă, o listă cu pretenţii care mai de care mai tupeiste şi mai greu de pus în practică, adresate comunităţii. Minciunelu vrea doar drepturi, dar uită de obligaţii. Ajică cere practic de la craioveni să suporte din banii lor cheltuielile cu echipa de fotbal, despre care el spune că e a lui şi le-o va lăsa moştenire celor doi plozi (cocalarul Gigi Aditză şi pitzipoanca Găbitza), fără însă să menţioneze care ar fi îndatoririle sale.

Ce vrea parvenitul inventiv? Printre altele, contract pe termen nelimitat de 1 euro pe lună, garantarea că nu va mai plăti altă taxă sau impozit, suportarea de către Consiliul Local a tuturor utilităţilor şi a pazei, şi chiar asigurarea de către municipalitate, din banii craiovenilor, a curăţeniei şi întreţinerii arenei. Cu alte cuvinte, Ajică vrea să forţeze mâna tuturor şi să pună labele contra impresionantei sume de 12 euro pe an, adică gratis, pe viaţă, şi pe cel mai important complex sportiv al oraşului Craiova.

Altfel, ca să facă pe grijuliul, booveanul stabileşte şi alte termene limită în care să se schimbe scaunele, gardurile, sau să se monteze o nouă tabelă (deşi aia parcă se lăuda mai demult că o aduce el). La caterincă probabil, Mărin cere şi referendum pentru construirea unui nou stadion (nu ăla pe care ne promitea el că îl va inaugura în 2011, adică la anul)...

Ca o concesie pe care ar face-o sărăntocul de la Booveni, ar fi o aşa-zisă renunţare la “solicitarea de restituire a sumelor investite în stadionul Ion Oblemenco în valoare de 2,5 milioane Euro”. O “solicitare” plină de tupeu a unei sume scoase din burtă, niciodată dovedită cu acte şi facturi, ci slobozită exclusiv pe cale orală de inventivul care a coafat vestiarele şi câteva holuri şi care nu se putea ridica la mai mult de câteva sute de mii de dolari. O lucrare evident făcută cu un scop malefic, acela de a avea un fel de ascendent moral în faţa autorităţilor, proprietarii arenei, cărora nu le-a cerut nici un fel de aprobare/autorizaţie, accept sau nu le-a prezentat vreodată un deviz de lucrări.

Păi dacă oricum transferuri nu faci, ce bani mai bagi tu, boovene, dacă îţi vor plăti craiovenii toate dările, iar drepturile TV îţi vor asigura banii de salarii? Nu vrei cumva să-ţi dea Primăria bani şi de prime, că tot nu mai dai aşa ceva de câţiva ani? Da, ştiam deja de multă vreme, echipa nu te costă nici un cent! Oricare dintre noi, cei pe care tu îi chinui constant, am putea fi mari patroni în aceste condiţii! Ne trebuie doar nişte ochelari de soare ieftini...
Pentru autorităţile locale, care au primit un şah aşteptat de la iscusitul preşedinte de brend, probabil cea mai inteligentă mişcare pe care ar putea-o face acum -dacă îi putem bănui de asemena calităţi pe cei de acolo-, ar fi să întocmească, la randul lor, o listă cu cerinţe adresate finanţatorului-fantomă.

În schimbul pretenţiilor enunţate de Minciunelu, ar fi normal ca autoritatea locală să ceară clubului despre care Ajică spune de câte ori are ocazia că e o firmă privată care aparţine familiei lui, să se oblige să realizeze performanţă sportivă. Adică, mai exact, să participe în fiecare an în cupele europene şi cel puţin o dată la trei ani să câştige un trofeu, Cupa României sau titlul de campioană a României, iar în situaţia în care aceste condiţii nu sunt respectate, să achite din urmă sumele de bani plătite din buzunarele craiovenilor.

După cinci ani de minciuni pe bandă rulantă şi performanţe zero, perioadă în care booveanul a jignit oraşul Craiova (spunând că nu merită să aibă echipă) şi o parte a foştilor mari fotbalişti (cei care nu s-au compromis ca să-i dea lui legitimitate), bomboana de pe colivă fiind mutarea echipei din oraş pentru banii lui Gherghe de la Severin, Minciunelu s-a gândit că n-ar fi rău să devină, peste noapte, proprietarul pe viaţă al Stadionului “Ion Oblemenco”, ca să aibă FC Booveni unde să se lupte an de an pentru evitarea retrogradării.

23 de comentarii:

  1. nesimtirea astuia e uriasa...imensa....merge pan la infinit!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca PRIMARIA ii da jegului asta stadionul de finitiv fara sa ii puna conditii trebuie sa isi dea DEMISIA A DOUA ZI si poate sa se mai duca si pe la puscarie ca asta e infractiune........

    RăspundețiȘtergere
  3. eu intreb un singur lucru:daca mititelu primeste tot ce cere adica e practic proprietar pe stadionul orasului el ce ofera?

    daca prin absurd sa zicem ca el nu baga bani si se bate mereu la retrogradare si poate fereasca sfantu mai si retrogradeaza vreo data ????????????

    adica noi din banii nostri sa platim pentru mititelu ca sa dea el interviuri dupa meci???

    nu multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. du'te boovene stiu ca incerci pe ultima suta de metri tot felul de smecherii da lasa'ne du'te in lumea ta ca nu avem nevoie de samsari ca tine.stai acolo la severin ca nu avem nevoie sa fim mereu la mana ta ca sa ne umilesti cand ai chef.

    RăspundețiȘtergere
  5. sper sa se inteleaga pana la urma si sa puna si primaria conditii si mititelu si sa aduca inapoi echipa ca nu trebuia sa o ia de aici

    RăspundețiȘtergere
  6. ce mascarici ordinar...........

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-i asta frate? Si-a facut defunctul expresul de sud blog? Bai desteptilor, Craiova chiar isi abandonase echipa, pacat ca nu aveti cohones sa o recunoasteti. Si cand a plecat boul asta cu echipa la Severin, n-ati fost in stare nici macar de o pancarda...

    RăspundețiȘtergere
  8. ba eu sunt din CRAIOVA si nu imi abandonasem echipa sclavule... a luat/o analfabetu asta si a plecat cu ea ca sa ia banii de la gherghe ala din severin...tu ai facut vreo pancarda????ce ai scris pe ea???? "traiasca shefu"?????
    stati ba la severin cu echipa voastra fcbooveni ca nu avem nevoie de asa ceva echipa noastra a murit si va renaste candva da nu cu mititelu nu are cum!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. mititelu VINDE ECHIPA !!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  10. lasa-ne ospatare cu harnelile tele ca nu mai pune nimeni botu

    RăspundețiȘtergere
  11. clar la bovean e totu pe baza de nesimtire si de tupeu maxim

    RăspundețiȘtergere
  12. la cum am vazut ca arata conditiile pe care le pune inseamna ca e doar la misto adresa pentru priamrie nu o sa fie de acord nimeni cu asa ceva.adio U CRAIOVA.......sa-ti fie tarana usoara

    RăspundețiȘtergere
  13. primaria sa infiinteze o noua echiipa care sa fie a noastra a craiovenilor sui sa o numesca FCCRAIOVA sau STIINTA CRAIOVA pentru ca toata lumea din oras va striga oricum STIINTA la stadion si se va identifica cu echipa noastra. ce are mititelu are doar u nume care o sa i se ia asa cum i se ia si lu iancu pentru ca echipa asta nu poate fi a unui boovean analfabet e a institutiei care a facu echipa asta si al care nume il poarta echipa.

    nu il primiti pe stadionul nostru sfant pe acest tradator care isi bate joc de numele craiovei si a luat echipa din oras cand a luat echipa de aici a omorat traditia si simbolu craiovei acuma nu ne mai intereseaza fc mititelu !

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. NICI MACAR CIOBANU de becali nu a avut neobrazarea sa mute pe steoaia din ghena.

    2. CHIAR DACA VINE INAPOI cine ne garanteaza ca nu va mai pleca de cate ori are el chef si cine o sa il impiedice sa faca asta atunci?

    3. CINE NE GARANTEAZA ca are forta financiara sa faca performanta cand el nu are nici macar O SINGURA AFACERE si banii pe care ii are sunt doar cei din drepturile TV ?

    4. CATI DINTRE CRAIOVENI se mai identifica cu echipa brutarului?

    5. CATI DINTRE NOI mai sunt de acord sa se dea banii orasului pentru afacerea mititelului si a familiei lui ca sa ne jicneasca el mereu pe unde apuca si sa ne faca de ras peste tot?

    RăspundețiȘtergere
  15. ce spune patronu e o tampenie nu are cum sa faca asa ceva o primarie santoasa la cap

    RăspundețiȘtergere
  16. PLECA VINDE MORI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. voi scrieti pe blog ca sa va aflati in treaba?nu va dati seama ca oricum nimeni nu mai e intereat de ce face sinistrul asta?

    RăspundețiȘtergere
  18. Soni Torica14 iulie, 2010

    nea adi nu mai are nici un ban din pacate

    RăspundețiȘtergere
  19. mascarici de booveni

    RăspundețiȘtergere
  20. are dreptate eugen 7615 iulie, 2010

    Dupa 5 ani de bataie de joc si purtatul chilotilor pe cap, booveanul a inceput atacul final pentru castigarea marelui pot, cel mai scump imobil din Craiova, Stadionul "Central" Ion Oblemenco! Evident, acesta este potul cel mare: concesionarea gratuita, inclusiv cheltuielile platite, pe timp nelimitat! Primaria nu are decat sa puna o singura conditie pentru a-l demasca pe impostor: concesionare gratuita atat timp cat echipa este in liga 1!! Booveanul va renunta grabit, fiindca scopul lui este stadionul, ca obiectiv imobiliar, nu echipa si fotbalul! Ce gogosherii, restaurante si buticuri ar mai deschide el pe terenul primariei!!! Si ce nunti cu manele s-ar mai organiza in corturi, pe gazon!!! Cum scriu de multa vreme, premiul de Fazanul Anului ramane in continuare la Gherghe, care a cheltuit 4 mil de euro, din banii severinenilor, a desfiintat echipa de liga a 2-a de oras, ca sa ramana acum cu stadionul gol!! Bravoi neica, cap ai, minte ce-ti mai trebuie!! Sa te tot aleaga ai din Severin!! Nu fii suparat, ca si daca ramane booveanul, tot in liga a 2-a se va juca pe stadionul din Severin!!

    RăspundețiȘtergere
  21. pai o sa puna mana si pe stadion saracu asta ca profita de prostia lu marinica ala

    RăspundețiȘtergere
  22. GOGOASA MITITELU!Se pare ca taranul din booveni face tot ce ii sta in putinta sa ne tina departe de stadion si de echipa.Conditiile aberante pentru eventuale negocieri cu Consiliul Local suna mai degraba santaj! Nu se va concretiza nimic,brandul va ramane pe coclaul severinului,asa ca nu va mai faceti sperante desarte. Cum sa ai incredere in Mititelu ? De parca nu stim ca taranul asta le-a vandut zeci de mii de gogosi zilnic suporterilor naivi si a fost o sursa neincetata de prostie.Pana la urma initiativa brutarului trebuie ignorata, pentru ca nu are nici un alt suport decat mintea subreda a unor redusi din oltenia.Treziti-va oameni buni!Sunt vorbe in vant, scornite de ospatar si de "profesionistii" care il inconjoara, ca sa ne sperie si sa cadem la pace.Din pacate, Mititelu nu intelege un lucru elementar:nu mai exista cale de impacare intre el si noi! As enumera cateva dintre motivele pentru care gibonul nu mai are ce cauta pe Ion Oblemenco: -Pentru ca Mititelu nu doreste performanta, ci se multumeste sa ramana in liga1. -Pentru ca Universitatea Craiova a existat si a fost mare mult inaintea lui Mititelu, desi el ,in grandomania lui , refuza sa inteleaga asta. -Pentru ca pe Craiova au facut-o mare altii,Mititelu a preluat-o si nu reuseste decat s-o faca din ce in ce mai mica si mai dispretuita,ca dovada acum cativa ani Stiinta era aplaudata pe stadioanele din toata tara,acum fluierata si batjocorita. -Pentru ca Stiinta l-a facut pe Mititelu ceea ce este. -Pentru ca Mititelu a facut Stiinta sa ajunga unde este astazi,pe cele mai joase culmi ale moralitatii fotbalului romanesc. -Pentru ca si-a batut joc si a terfelit cu nesimtire titlul castigat in 90-91,..afirmand peste tot ca a fost castigat prin blaturi. -Pentru ca ne ameninta de fiecare data ca brandul Stiinta va ramane a lui si a familiei lui.-Pentru ca a murdarit imaginea orasului Craiova in nenumarate pe tv. -Pentru ca un club ca Universitatea Craiova a ajuns sa fie perceput ca si imaginea lui Mititelu. -Pentru ca ne-am saturat sa fim numiti sclavii ciobanului si mai nou a bozgorilor,pentru simplul motiv ca iubim Stiinta.-Pentru ca nu e in stare sa conduca Universitatea ca pe un club profesionist si ca un conducator profesionist ci din contra o face ca un mafiot de la coltul strazii. -Pentru ca isi bate joc incontinuu de conducatorii,jucator ii si de antrenorii care au fost recent la Craiova,ca dovada Wobay,unul din putinii fotbalisti straini adevarati care au trecut in ultimii ani pe la Stiinta,preferatul tribunelor,este batjocorit fara remuscari,in schimb circarii,Dina,Piturc a jr sau Barboianu fiind ridicati in slavi. -Pentru ca a facut din brandul Craiova o afacere de familie,ajungand sa fie o vaca buna de muls. -Pentru ca ne minte ca a investit 20 de milioane,in schimb n-a transferat nici un jucator de valoare cu bani. -Pentru ca nu respecta pe nimeni pe care nu-l considera "salvatorul echipei",pentru el restul suporterilor sunt niste infractori si derbedei. -Pentru ca ne-a numit "bagabonti" betivi si drogati. -Pentru ca ne-a umilit prin mutarea echipei in coclaul Severin -Pentru ca a reusit sa ne dezbine!-Pentru ca isi doreste numai slugi langa el, care sa nu ii spuna niciodata ce este evident, si anume ca nu se pricepe la fotbal-Pt ca nu intelege ca nu poti castiga meci de meci cu o echipa formata din jucatori fara experienta si fara o valoare extraordinara.In incheiere, va adresez o intrebare si totodata un indemn la mobilizare: Cat de imbecil sa fi sa te astepti ca totul sa se schimbe de la an la an? Ar fi foarte bine sa ne mobilizam la maximum si sa-l facem praf pe boovean in fiecare meci. Vom deveni un cosmar pt. acest ticalos si in cele din urma va trebui sa plece! Ce a facut din brandul Craiova nu poate fi tolerat de nimeni, cu exceptia sclavilor si a celor saraci cu duhul!

    RăspundețiȘtergere
  23. mititelu esti o mizerie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...