10 iul. 2010

Belea mare: s-a întors Ubi!


Aşa cum ştiţi deja, nu tot ce e pe placul fanilor şi de natură să le mai dea un dram de optimism, e şi în concordanţă cu meschinul interes al lui Ajică. Ubi s-a întors ieri în România, spre bucuria celor care încă mai au puterea să rabde mizeriile niuiorcheze şi au imaginaţia atât de bogată încât să creadă că actuala Universitatea mai e echipa lor. Dacă revenirea numărului 77 le mai dă de doi bani speranţă optimiştilor incurabili, Minciunelu e tot mai nervos. Are, de acum, încă o problemă în plus: îl apucă ameţeala când se gândeşte că trebuie să-i plătească salariul futbolistului din Sierra.

În cercul „connaisseur”-ilor se ştia deja că Ubi a fost pe undeva prin Inglănd, acolo unde s-a antrenat de zor pentru marea gală K1 care va avea loc zilele următoare, când vânjosul african îşi va încrucişa mănuşile cu campionul local Silvian, ca să încheie meciul început anul trecut, dar suspendat fără un învingător cert. Încă nu se ştie care va fi favoritul publicului, dar lupta se anunţă una foarte spectaculoasă pentru martorii oculari.

Sursele CRAIOVASPORT ne-au dezvăluit că africanul ar fi încercat până în ultimul moment să evite confruntarea, străduindu-se timp de o lună să profite de faptul că potentul preşedinte al Universităţii Severin i-a transmis să-şi găsească o echipă care să-l transfere. Adică o variantă care nu numai că l-ar fi scutit pe Ajică de plata unui salariu ucigător de mare pentru situaţia sa financiară, dar i-ar mai fi şi adus în conturi ceva parale, necesare ca aerul pentru evitarea falimentului, prognozat tot mai des de specialiştii de la CRAIOVASPORT Mani Cenăl.

Se pare însă că leonezul n-a reuşit să facă rost de o ofertă cu care să evadeze din sărăcia lui Mărin. Acum, lui „Iulică”, aşa cum îl prezenta tâmp crainicul adus de Minciunelu să polueze fonic Stadionul “Ion Oblemenco”, nu-i mai rămâne decât să suporte regimul boovean. Adică salarii plătite cu vreo două luni întârziere, la limită cât să nu poată depune memoriu (asta pentru cei câţiva jucători cu personalitate, că puştimea probabil n-a văzut cum arată dolaru’ anul ăsta), prime la stânga şi la dreapta şi foarte probabil presiune pentru revizuirea termenilor contractului, mai precis micşorarea unei sume, ştiţi voi care... aia mare.

Prin urmare, de îndată ce a ajuns pe plaiuri olteneşti, Ubi s-a dus glonţ la sala de forţă, acolo unde face ultimele retuşuri, pentru că în curând va urca în ring pentru smardoiala pentru care se pregăteşte de vreo lună prin Anglia.

Cel mai bun să câştige!

23 de comentarii:

  1. moare vacarul de la booveni ca nu a putut sa ill vanda si pe asta!!!!!dupa costea care s/a accidentat ca era de mult plecat acuma nu poate nici pe wobay o sa incerce cu prepelita sau cu gaman sau gangioveanu in curand!!!!!!

    daca nu vinde ceva asta nu mai poate sa tina echipa nu e clar?????????

    RăspundețiȘtergere
  2. vinde, pleaca, mori!

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a vazut ca nu era asa de fericit ospataru sa vina Wobay inapoi ca nu am vazut sa fie asa vehement ca intarzie la pregatire si nici nu a anuntat cu fast pe blog ca am complectat lotul cu inca un fotbalist bun cum a facut cand a anuntat ca a semnat iar cu Iliev mai ales ca Iliev era deja aici nu cum a fost Wobay plecat..

    RăspundețiȘtergere
  4. se transmite undeva gala K1? pe ce program?

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce sa moara vere? lasa sa traiasca sa se chinuie da l in saracie de asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. ooo hoho daaa si eu tot cu uby tin la meciu asta

    RăspundețiȘtergere
  7. VPM devine un nou slogan in fotbalu romanesc :))) Forza Ubi eu sunt cu negru!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adrian Mititelu10 iulie, 2010

    Din cauza voastra ca sunteti rau voitori nu luam campionatu daca erati voi bine voitori am fi castigat Champions League pana acuma...

    RăspundețiȘtergere
  9. daca va mai luati de stapanu meu fac ravagii !!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  10. wobay e in ruma cu pregatirea un club profesionist facea in asa fel incat sa nu se intample asa ceva cu jucatorii lui de ce nu fac altii asa ceva la alte cluburi nu am auzit sa nu vina aia la reunire la cfr la steaua la rapid...

    RăspundețiȘtergere
  11. pai crsitescu atat stie sa bata jucatorii care nu sunt prieteni cu el

    RăspundețiȘtergere
  12. mititelu nu are nici un ban de unde dreaq sa ii dea salariu lu asta

    RăspundețiȘtergere
  13. PLEACA AJICA SARACULE CA NE INGROPI!!!!!!!!! ADU ECHIPA ACASA SI MARS LA steaua CA ARE IDOLU TAU UN POST DE LINGAU IN ORGANIGRAMA STANEI!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. cica maine seara ar fi programata gala

    RăspundețiȘtergere
  15. hai ubey ca avemm incredere in tine ca ne scapi de la retrogradare

    RăspundețiȘtergere
  16. A fost o perioadă frumoasă. Atunci cand am "măturat" pe jos cu CFR, cu Dinamo si echipa juca un fotbal adevarat. Acum e o perioada in care altii ne vor umili pe noi. Respect, Nicolo Napoli!

    RăspundețiȘtergere
  17. il bate cristescu daca nu poate el il arde cu bagabontii

    RăspundețiȘtergere
  18. @calin 91:

    s-a dus perioada aia din pacate si nu stiu daca o sa mai revina vreodata....ne afundam tot mai mult....

    RăspundețiȘtergere
  19. cat am ras nu sinteti normali ::-))))

    RăspundețiȘtergere
  20. hai Uby ca avem nevopie de tine poate scpam totusi si anu asta de trezitu la ora 11

    RăspundețiȘtergere
  21. ANU ASTA RETROGRADAM 1000% VA SPUNE MANDEA

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...