28 iun. 2010

Aurele, naşu' Balaci îţi sabotează căsnicia!

Veşti proaste pentru mirii Aurel şi Ajică, la doar câteva zile de la anunţarea căsătoriei din interes.
După cununia de săptămâna trecută, oficiată de preacuviosul Ghiţă Geolgău, ca intermediar prin telefon, masa şi dansul au avut loc pe şestache, la Niuiorc şi se pare că nu au costat prea mult, având în vedere criza prelungită prin care trece mirele Ajică.

Acum însă, când cei doi însurăţei se pregăteau să înceapă luna de miere, liniştea le-a fost tulburată chiar de naşul Ilie. Acesta a declarat că a refuzat oferta Ştiinţei deoarece altcineva din club îi făcuse deja lotul şi programul de pregătire, făcând aluzie la ginerică Minciunelu:
“Într-adevăr, am avut ocazia să antrenez Universitatea, dar m-am simţit ca ultima spiţă la căruţă şi nu am mai venit. Am fost chemat în ultima zi înainte de reunire, cu lotul fixat, cu programul de pregătire făcut. Cine le-a făcut să răspundă şi de rezultate!”

Naşu’ Ilie a introdus niţel nuiaua prin gardul noii familii, atât cât s-o contrazică pe mireasa Aurel, care s-a lăudat către toţi cunoscuţii că are acceptul naşilor, care vor fi cu sufletul alături şi vor vorbi frumos de căsnicia ei. Aşadar Aurel nu prea-l are pe Ilie în spate, aşa cum neinspirat grăise săptămâna trecută noul pariu al lui Minciunelu.


Nae Tilihoi, un fost coleg de liceu al miresei, nu vede nici el cu ochi buni alegerea acesteia: “Eu îi doresc să aibă rezultate cât mai bune, dar nu cred că-l apucă paltonul la Universitatea. Sper însă ca Ţicleanu, împreună cu Geolgău şi Silviu Lung, aduşi şi ei acum la echipă, să-l convingă pe Mititelu să readucă Universitatea la Craiova”.

Casă de piatră!


...........................................................................................................

“Îi voi avea în spate pe Ştefănescu şi pe Balaci. Mi-au promis că vor fi cu sufletul alături de mine şi de echipă, vor vorbi frumos de noi. Ştiţi cum e, Mititelu m-a cerut de nevastă, dar eu am cerut şi acceptul naşilor!”, spunea mireasa săptămâna de trecu.

16 comentarii:

  1. hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar asa sa va radeti de nea Adi?

    RăspundețiȘtergere
  3. si marii nostrii jucatori din Craiova MAXIMA sunt toti dupa material balaci camataru si cartu ce au mai facut bani restu sunt vai de ei e normal sa se uite si ei de unde mananca un colt de paine.pacat

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fatza are minciuneluuuu :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. ticleanu isi face shi el interesu sa antreneze si el pe cineva U e buna la cartea de vizita.distractie placuta la severin aurica!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. astea parca sint vampiri :P

    RăspundețiȘtergere
  7. LA SEVERIN NU AVEM SANSE SA SCPAM DE RETROGRADARE.

    RăspundețiȘtergere
  8. ticleanu a zis si el asa ca sa potoleasca spiritele fiti siguri ca nu a vorbit el cu balaci daca sa preia craiova cand ilie a avut si el propunere.eclar ca a aruncato asa sa linisteasca suporterii

    RăspundețiȘtergere
  9. tilihoi are dreptate nu l apuca paltonu pe ticleanu

    RăspundețiȘtergere
  10. TICLEANU va lua cupa si campionatul la anul o sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  11. daaaaaaaaaaaa..............100%
    vezi sa nu iti cada sapunu

    RăspundețiȘtergere
  12. Alin Dolea28 iunie, 2010

    Vai de Craiova Maxima santeti toti niste lingai nu vreau sa mai aud de voi

    RăspundețiȘtergere
  13. STiam ca ce fel de oameni sunt o parte din ei mai ales ca pe doi dintre ei ii cunosc personal si chiar ii ajut cu diverse lucruri. Au fost fotbalisti renumiti dar au ajuns rau de tot si se uita sa castige si ei o paine.dar unii din ei stiu din povestirile lor ca sunt perversi.Oricum ii iubes ca si fotbalisti ca si oameni nu vreau sa zic nimic .

    RăspundețiȘtergere
  14. UNDE VA E GLORIA DE ALTADATA Tilihoi ,Beldfeanu, Ticleanu, Balaci, Geolgau? Ati ajuns sa va aplecati in fata lu mititelu si sa ii pupati mana???????????Mare pacat ati fost mari odata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. TICLENE esti PENIBIL

    RăspundețiȘtergere
  16. daca si ticleanu o fi antrenor eu sint cosmonaut

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...