22 nov. 2013

Mărin a promis are 100.000 de euro dacă iese PUZ-ul

De faţadă, peluza sud îl înjură meci de meci pe Mărin, în timp ce liderii acesteia iau masa cu brutarul. Îl contestă pe ospătar pentru imagine, dar în realitate îi fac jocurile. Pe vremuri, interlopii Craiovei aveau voie să vândă sucuri în stadion şi drept răsplată mergeau acasă peste fanii care aveau tupeul de a-l contesta pe boovean, ameninţându-i.

Azi, Mărin cheltuie ultimele resurse financiare pe galeria de la peluza sud, conştient că e ultima sa şansă de a-şi continua circul penibil. Omul care a interzis deplasarea galeriei la dinamo, care a evacuat galeria care-l contesta la meciul cu Urziceni, care a mutat echipa la Severin pentru banii primarului Gherghe de la PDL (atunci era OK amestecul politicului în fotbal, nu? ...căci nimeni nu scotea o vorbă despre asta) spunând că suporterii din Craiova nu merită echipă, care a retrogradat de 2 ori şi apoi a provocat dezafilierea ştiindu-se lipsit de orice resursă financiară, şi-a cumpărat acum susţinerea "ultrasilor-reportofon" care l-au înregistrat pe Piţurcă (în timp ce-i cereau să facă absolut orice ca să-i scape de cancerul mititelu) şi au vândut ospătarului înregistrarea. Din mentalitate. 

Omul care a umilit toată Craiova Maxima (cu excepţia lui Ilie Balaci, angajat ani la rând într-o funcţie fictivă şi plătit exclusiv pentru declaraţii pozitive de genul "Gogoşoiu e mai talentat ca mine, nu ne mai trebuie jucători") şi care ne-a spus în mai multe rânduri că srl-ul acesta este echipa sa şi a copiilor copiilor copiilor săi, şi-a cumpărat în sfârşit galerie (a promis liderilor ei că dacă iese PUZ-ul şi vinde terenul le dă 100.000 de euro).

Asta trebuie să ştie presa centrală, avidă de circul furnizat constant de Mărin şi aducător de audienţe facile, dar degradante.

Fanfara “ultraşilor adevăraţi” a concertat la Niuiorc

Au acuzat că meciul se va juca fără spectatori, că nu li se vor da bilete, că nu se vor vinde la liber. Toate s-au dovedit doar nişte porcării. Peluza Periniţa a fost astăzi la Niuiorc să-şi ia biletele. Ocazie cu care au şi încins o horă a veseliei şi au intonat cântece patriotice”, în timp ce ospătarul boovean stătea tolănit pe un fotoliu în spatele geamurilor şi îşi admira liniştit supuşii. 

Filmat live de Şorici, puradelul unui impresar neam cu Bin Laden a dat cu o piatră în geamurile magazinului clubului sportiv al Universităţii Craiova de la English Park, dar geamurile lui Mărin sunt intacte, nici unuia dintre ultraşii cu mentalitate care pe stadion îl înjură netrecându-i prin cap să-i reproşeze ieri ceva impostorului care le-a interzis deplasări, le-a mutat echipa în alt oraş, le-a retrogradat-o şi apoi a provocat dezafilierea pentru că nu mai avea bani nici de motorină la autocar. Reportofoanele au scandat însă pentru echipa copiilor copiilor. E normal, probabil mai pe seară se dădeau fripturi gratis la Periniţa.

Ah, dar staţi, ultraşii PUZ-ului au argumentat că ei n-au nimic de-a face cu liderul lor care e în tandreţuri cu Mărin. Au spus că nu au nici o legătură cu el, că l-au retrogradat de câţiva ani din funcţia de şef al galeriei şi că s-au dezis în totalitate de el. Ciudat cum un personaj care nu mai e şef de galerie de câţiva ani dă comunicate în numele galeriei, are întâlniri cu persoanele cu funcţii de decizie ale oraşului şi judeţului în numele galeriei, sau chiar dă interviuri presei în numele galeriei. 

Şi mai ciudat este cum s-au dezis complet de el PUZ-iştii, când ei apar în toate împrejurările alături de el, în ipostaze “intime” şi într-un evident raport de subordonare. Priviţi imaginile de mai jos, ele arată clar cum s-au dezis ultraşii adevăraţi de liderul lor mânjit pe bot cu friptura ospătarului împotriva căruia oamenii săi scandează de faţadă meci de meci. Ca să vadă lumea că au mentalitate şi dau lecţii de morală.



Mizeria şi ipocrizia sunt nemărginite. Jenant…

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...