3 feb. 2011

“Ultimul tren” al tiranului boovean

Fiţuica falimentară atinge noi culmi ale penibilului. Strungarii rămaşi să-l spele la cur pe Minciunelu în infecta apariţie online (publicaţie n-o putem numi, pentru că Mărin nu mai are de mult bani să-şi mai tipărească fiţuica decât în câteva zeci de exemplare), se comportă ca nişte veritabili secretari de partid de pe vremuri.

Responsabili cu propaganda, cei 5-6 fiţuicari speciali şi falimentari, care stau pe lângă Mărin ca muştele pe lângă căcat, ascultă cu multă obedienţă ordinele stăpânului. Din momentul gonirii lui Piţurcă de la echipă, ei au blocat vreo 2 săptămâni posibilitatea suporterilor de a trimite comentarii pe pagina de internet a fiţuici, deblocând această opţiune doar cu câteva zile în urmă, când credeau că s-a mai domolit mânia oamenilor.

Aşa se face că în acest moment, pe siteul fiţuicii e ca pe vremea lui Ceauşescu. În aşteptarea Alinutzei, Mărin stă cu cracii pe birou, citind şi recitind cele câteva zeci de comentarii pupincuriste, postate de cancelar, avocatul câine, şocâtele Şoric şi Vicenţiu înfocatu’ (flocosu’ e în silenzio stampa momentan). Acestea sunt pro-Mărin într-o proporţie de 99%, restul de 1% fiind mesaje neutre, necenzurate de argaţii de la redacţia fiţuicii, ca să pară obiectivi.

Ultima comandă a lui Ajică pentru slugile sale a fost postarea unui articol care să se intituleze sugestiv “Ultimul tren”, în care cancelaru Roşcaca (autorul real) să încerce să-l convingă pe Găman să meargă în Ucraina, ca să facă disperatul său stăpân rost de nişte caşcaval, cu care să plătească datoriile la fisc, să-i cumpere secretarei 15 poşete de plastic scipicios şi lui 20 de ciorbe. Şi, în subsidiar, în caz că Găman rămâne demn, să inducă asupra sa vina retrogradării pentru neprimirea licenţei, ca şi cum fotbaliştii ar fi sclavi şi ar trebui să joace neplătiţi, doar din mândrie că-l au antrenor pe Minciunelu.

“Ultimul tren” pentru Găman este de fapt ultimul tren al lui Mărin şi noi, la fel ca toţi suporterii celei ce a fost odată Ştiinţa, sperăm să nu-l prindă. Curaj, Valerică! Minciunelu simte cum în jurul cefei sale de porc se strange tot mai tare laţul falimentului, mai ales că fiscul e pe urmele sale, suspectându-l că nu a achitat salariile din banii deturnaţi de sub sechestru tocmai ca să plătească repectivele restanţe.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...