8 apr. 2011

Suntem bătaia de joc a unui dement. Cât vom mai răbda…?

Mărin Minciunelu:
“Vom începe un nou proiect, au trecut cinci ani de zile de la primul, am experienţă. În tot acest timp, m-am implicat foarte mult, atât financiar, cât şi sufleteşte. Indiferent dacă retrogradăm sau nu, voi începe un nou proiect, cu jucători noi.”


Definiţie
Alienaţie mintalăGrad de boală psihică în care subiectul nu este responsabil pentru actele sale; Tulburare gravă (parţială sau generală) a funcţiilor psihice, în care bolnavul nu mai deţine controlul asupra propriilor acte, astfel că nu-şi mai poate aprecia nici suferinţa şi nu mai poate răspunde de faptele sale, devenind incomod şi pentru cei din jur.



Căcatul boovean îşi bate pur şi simplu joc de noi. De ce? Pentru că poate.
Dacă un alienat mintal ne batjocoreşte nu e el de vină, ci noi, pentru că-i permitem acest lucru. Aşa cum CRAIOVASPORT v-a spus-o în nenumărate rânduri, tiranul megaloman şi paranoic nu ia în calcul să ne cruţe. El nu va renunţa niciodată de bunăvoie la a ne chinui în cel mai inuman mod.
Până când vom mai răbda umilinţa?

După ce acum 6 ani a promis “proiecte” în urma cărora Ştiinţa trebuia să ajungă la performanţă, câştigând sau măcar luptându-se pentru trofee, impostorul de la Niuiorc vine acum în faţa tuturor şi, profitând de haosul care bălteşte-n Craiova, ne râde-n nas şi-şi bate joc de lacrimile noastre.

Ospătarul care-şi ascunde caracterul infect sub eternii ochelarii de plastic a văzut că poate profita de letargia noastră şi asta face. El n-are sentimente şi nici remuşcări. Ne spune că acum are experienţă. După ce ne-a promis titluri şi participări în cupele europene, terorizându-ne însă de teama retrogradării an de an, vine în faţa tuturor cu un tupeu fantastic şi spune că indiferent dacă retrogradăm nu vom scăpa de acest coşmar, pentru că va începe el “un nou proiect”.

Mărin vrea să înceapă un nou proiect cu speranţele şi sentimentele noastre. Aşa vrea el, noi n-avem nimic de spus. După ce a minţit de mii de ori şi şi-a încălcat promisiunile în orice situaţie, el ne vorbeşte de parcă noi am fi supuşii săi. Jagardeaua cheală ne confundă cu Ţicleanu, Viceroy sau Roşcaca. Crede că noi toţi suntem sclavii lui. Şi face asta pentru că noi îl lăsăm s-o facă. Pentru că noi nu-i spunem “STOP, tu nu reprezinţi nimic! Tu eşti un nimeni! Nu exişti pentru NOI!”

Depinde doar de noi să ne scuturăm de jugul acestei crunte dictaturi. Universitatea Craiova e un simbol. O iubire infinită pentru milioane de inimi albastre. Şi un SIMBOL nu poate fi un SRL! Ce vină au milioanele de suporteri ai Ştiinţei dacă un anume SRL, care se pretinde a fi Universitatea Craiova, dă faliment? Unde dispare atunci simbolul nostru, istoria noastră, în neant?

Nu, Universitatea Craiova suntem NOI, cei care o iubim! Şi suntem atât de mulţi...
Mărin e doar un profitor. Un samsar al vremurilor prezente care a reuşit să ne prostească în cel mai grosolan mod cu putinţă. Când ne vom dezmetici, când ne vom trezi cu toţii din minciunile lui tranchilizante şi vom gândi limpede, vom avea o şansă. Aceea de a ne aduna şi a-i spune că NU MAI VREM! Că s-a terminat coşmarul nostru. Că nu mai are nici o putere asupra noastră. Depinde doar de noi când va fi acea clipă. Poate-n curând, poate prea târziu. Poate niciodată…

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...