17 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre “stadionul sfânt”.

Am văzut împreună o latură greţoasă a peluzei PUZ. I-am văzut plănuind până şi lotul unei clone”, i-am văzut cerând sprijin politic pentru noul proiect”. 

Vă şochează când îi vedeţi azi flancându-l pe ospătarul până mai ieri demonizat şi numind clonă politică” revenirea în fotbal a clubului sportiv Universitatea Craiova şi susţinerea autorităţilor locale pentru renaşterea Ştiinţei? Ce n-aţi înţeles... mentalitate şi continuitate?!

Şi, dacă nu vi s-a aplecat încă îndeajuns cât să fi dat deja la boboci, aveţi toate şansele s-o faceţi acum. Oricât de puţin contact aţi fi avut în aceste ultime luni cu mediul virtual, e imposibil să nu vă fi intersectat cu o grămadă de specimene, într-o covârşitoare majoritate cu vârste destul de fragede, unii neavând nici drept de vot, care “share”-uiesc la greu sloganuri inepte. Masa de manevră a manipulatorilor de la Periniţa nu a înţeles nimic din ceea ce s-a întâmplat în această toamnă.
Plodul cocalar, şef de galerie...

Pentru ospătar şi ostaşii săi cu reportofoane, laitmovitul ultimelor luni a fost “echipa pe Oblemenco!”. Echipa familiei. După ce şi-a mutat circul la Severin şi a abandonat arena de legendă a Craiovei aşa cum abandonează şoferii de tir o curvă în parcare odată ce au terminat numărul, Mărin l-a vrut pe Gigi jr. pe Ion Oblemenco. Şi dacă asta a vrut stăpânul, vânduţii s-au conformat şi au mers să tragă de garduri alături de Lubeniţă, Calu şi Petrică. Cu Mărin în frunte.  

Ascultaţi-i pe distinşii membri de vază ai peluzei Periniţa, cerând eliberarea stadionului sfânt de cancerul boovean: “E foarte important, că dacă nu prinde prima etapă pe Central să joace mititelu şi venim noi… dacă îl dăm afară se duce la Severin. Principalu’ e să nu intre pe Oblemenco. Important e să-l terminăm pe mititelu!




Şi-acum priviţi-i pe aceiaşi băieţi cu reportofoane de la Peluza PUZ-Periniţa, cei plini de continuitate... că de mentalitate nici nu mai vorbim, din aia deţin la vrac!

...Aţi vomitat? Ne cerem scuze, nu asta era intenţia noastră...
Am vrea să vă spunem că e un trucaj, să vă arătăm pixelii albaştri... dar din păcate imaginile sunt reale. Le-a filmat chiar şocâtele Şorici, femeia de serviciu a ospătarului.






Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...