8 iul. 2010

Cine-l lucrează pe Aurel...?

După ce au mazilit bucătarii şi pescarii în primele două meciuri, severinenii au „încins o miuţă” cu nişte croaţi. Nu că ar fi foarte importante rezultatele din amicale, dar cu două săptămâni înaintea meciului cu CFR Cluj, băieţii lui Ţicleanu au luat două boabe de la locul cinci din Croaţia, fără să introducă vreodată mingea în poarta adversă.

Sursele CRAIOVASPORT au dezvăluit că la final, coach-ul severinenilor era foarte supărat pe cel care a aranjat acest amical, care se pare că a vrut să-l lucreze, aducând în faţa echipei sale o forţă a Europei doar ca să-i strice lui nea Aurel palmaresul şi linia de clasament din amicale.

Nu vă îngrijoraţi însă, suntem pe val şi brendul e pe mâini bune! Are preşedinte inventiv şi antrenor ascultător.
Se pare că în amicalul cu En Ca Osie, experimentatul coach („coci” pentru Ajică) a făcut câteva teste: Lung giuniăr a urcat în atac, Stoianof a fost folosit portar - că lui îi veneau cel mai bine mănuşile lui Silvică, Ologu a fost fundaş central, iar Dina fundaş stânga. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Barbu, noul pleimeicăr al severinenilor.
Vom reveni cu amănunte, că e palpitant rău...!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...