17 nov. 2010

INCLUSIV: Imagini cu şocâtele lui Minciunelu

CRAIOVASPORT vi-l prezintă în inclusivitate pe individul care-l denigrează pe Victor Piţurcă. Acesta se numeşte Sony Torică, sau “şocâtele”, aşa cum îl porecleşte booveanul când vine pe la palat (noua denumire a Niuiorcului - ce dreaqu, doar idolu’ Jiji să aibă palat?)

La indicaţiile stăpânului său, Sony răspândeşte în stânga şi-n dreapta zvonul că Piţi ar vrea să plece la steaua. Totul a ajuns însă la urechile lui Piţurcă, iar managerul Ştiinţei a făcut publică abureala made in Booveni. Şocâtele face parte din “gaşca nebună” a lui Mărin, care-i mai include pe antipodu’ Borhot, cancelaru’ Vlad, valetu’ Lucică şi Spânul cel flocos.

Odată deconspirat chiar de ţinta sa, şocâtele va fi probabil şi mai înverşunat. Partea bună a acestei mizerii boovene e însă aceea că Victor Piţurcă ştie de cine să se ferească de-acum înainte. Deşi, aşa cum am mai spus, valetu’, cancelaru’, antipodu’ sau şocâtele sunt doar pionii, adevăratul coordonator din umbră al acţiunilor lor e un ochelarist chelios şi supraponderal, fost ospătar, gelos de moarte pe susţinerea de care se bucură Piţi din partea fanilor.


Pentru că prima poză cu şocâtele este mică şi neclară, CRAIOVASPORT vă arată o alta, primită de la prietenii acestui blog, în care gesepistul se vede ceva mai clar:


















Mai jos aveţi o scurtă demonstraţie de slugărnicie, un pseudo-interviu luat de “reporterul” lacheu stăpânului său, în care personajul se preface a-i pune întrebări lui Mărin. De fapt, “interviul” este doar o făcătură penibilă, totul fiind comandat de Ajică, iar “întrebările” sunt rostite de şocâte doar pentru a-i “ridica la fileu” preşedintelui subiectele convenite dinainte.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...